Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:30 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 20 Mon, 5:32 am 
VIP Member

Nekem megvan, feltöltöm majd ha érdekel...
/me nagy Jarmusch fan

edit: ja már nektek is megvan lol
korán van még; megyek innen a topikkból elbattyogva

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 20 Mon, 2:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

én mostanában monnyuk coen testvérek filmjeit kultiválom ...big lebowski, barton fink és a nagy kedvenc: the man who wasn't there.billy bob thornton nagyot alakít :D .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 20 Mon, 6:20 pm 
Site Admin

Tokubei wrote:
én mostanában monnyuk coen testvérek filmjeit kultiválom ...big lebowski, barton fink és a nagy kedvenc: the man who wasn't there.billy bob thornton nagyot alakít :D .

uuuh,, az tényleg nagyon jó. mármint a mawhowasnt.. zseniális, ahogy hozza a régi film noir hangulatot. ellenben a bartonfink nekem nagyon nem jött be, fene tudja, valahogy nem tudott megfogni a sztori, a lebowskit meg nem láttam :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 20 Mon, 7:41 pm 
VIP Member

Hát minket haverokkal a Nagy Lebowski annyira megfogott hogy pár hete próbáltunk egy whiterussian házibulit összehozni ahogy a Töki csinálta (whiskey vodka és tej) hát hogy szolidan fogalmazzak nem lesz a kedvenc italunk... nem embernek való :lol: viszont a film hatalmas 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 20 Mon, 7:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
Hát minket haverokkal a Nagy Lebowski annyira megfogott hogy pár hete próbáltunk egy whiterussian házibulit összehozni ahogy a Töki csinálta (whiskey vodka és tej) hát hogy szolidan fogalmazzak nem lesz a kedvenc italunk... nem embernek való :lol: viszont a film hatalmas 8-)

egyet értek... a közel jövőben meg is nézem újra. Király film!

Jameg: Tropic Thunder meg ne nézzétek magyarul!! Nem rossz film de a magyar szinkron mindent kivesz belőle ami élvezhető.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 21 Tue, 2:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:

én úgy tudtam, hogy az valami kávé+whiskey téma.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 21 Tue, 3:01 pm 
VIP Member

Eredetileg a whiterussian koktél vodka kávélikőr és tej de a Töki whiskey vodka tej kombóval issza. Létezik még blackrussian ami ugyanez tej nélkül, nah ezt nem fogom megkóstolni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 24 Fri, 10:12 pm 
VIP Member

HOW I MET YOUR MOTHER (sorozat)
Image
Ted megpróbálja elmesélni 2030-ban a gyerekeinek hogy ismerte meg az anyjukat...na ez tényleg egy hosszú történet.
4. szériánál tart a sorozat ma kezdtem el nézni és ha ennyire vicces marad mint az első 7rész amit megnéztem akkor vasárnapra végzek is az eddigi részekkel. :D
Nagyon jó sorozat a viccek ülnek rendesen és a sztorik baromi jók. Csak ajánlani tudom eddig 10/10 vígjáték sorozat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 1:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

érdekesnek tűnik.honnan töltöd?

még eszembe jutott: alejandro gonzalez minden filmje telitelálat.nézzétek meg őket mindenképp!korcs szerelmek, 21 gramm, babel...én csak ennyit láttam nemtom van-e még.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 11:52 am 
VIP Member

Season 1 torrent
vagy mininován vagy torrentz.comon lehet keresni a többit.
tényleg érdemes :thumbup:

A 21 gramm meg nagyon király film!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 3:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

fenx!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 29 Wed, 8:54 am 
VIP Member

Batou wrote:
HOW I MET YOUR MOTHER (sorozat)
Csak ajánlani tudom eddig 10/10 vígjáték sorozat.

Á, igen,én is most kezdtem el nézni. Nagyon jó.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 05 Wed, 11:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

újabb coen filmet láttam: FARGO.ezek zsenik! :D .sztem ők írják a filmtörténet legjobb, legkomplexebb,legérdekesebb jellemeit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 06 Thu, 7:29 pm 
Site Admin

Nekem a legelsö filmjük, a Blood Simple az örök favorit. Beteg az is, meg már ott is megvan minden amitöl olyan tipikusak a cuccaik. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 21 Fri, 10:35 am 
Forum Expert
Forum Expert

Az elmúlt napokban házimoziztam egy keveset (ó, a csodás szabadidő... :roll: ). Ezeket sikerült megnézni:

Mimic (1997)
Mivel már egy ideje éreztem a késztetést, hogy nekem mindenáron valami óriásszörnyes izét kell néznem, végül erre esett a választásom. Annak idején már láttam, semmi különös, sőt, néha kifejezetten buta film, de a maga módján azért szórakoztató.
New Yorkban járvány tör ki, ami a gyerekeket támadja, a kór hordozói a csótányok. Tudósnéni kifejleszt egy új fajtát, ami szépen kinyírja a dögöket, majd a populáció a beléjük kódolt genetikai információ alapján megöngyilkolódik. Legalábbis ez van a tervben, de persze a dolog nem úgy sül el, ahogy azt elképzelik. Pár év múlva felbukkanak a júdásfaj képviselői, és mivel azóta töménytelen mutáción estek át, "kicsit" másképp néznek már ki... Hatalmas, ocsmány fajzatok, amik a túlélés érdekében megtanulták mimikrivel utánozni az embereket. Tehát amire számítani lehet: ronda, nagy óriáscsótányok, sok slájm, belezés, vér, rohangászás a régi metróalagutakban, és plafonról függő csótányszar. o_O
A forgatókönyv nem éppen a legzseniálisabb, és gyakran elég logikátlanul történnek az események, de egynek jó, mert látványos, és aki eleve nem kedveli a csótányokat, az így is, úgy is összeszarja magát.
Egyébként az egész filmben a legeslegjobb az opening, azt több helyen is méltatják, hogy kiemelkedően jó lett.

Joe's Apartment (1996)
Nos, csótányos ez is, de merőben más kategória, mint az előző film. Mert ez durva humorú félmusical, amiben a csótányok dalra fakadnak... XD A film alapja a Joe's Apt. című MTV-s kisfilm, ezt fejlesztették fel, ez a jelenet teljes egészében bele is került az egész estésbe.
A sztori igen egyszerű, vidéki fiú New Yorkba megy szerencsét próbálni, a lakásgondjai egészen bizarr módon megoldódnak, de később rá kell ébrednie, hogy a kéglit kénytelen megosztani olyan 20-30 000 csótánnyal ("csak a szűk család" XD), akik viszont rögtön szívükbe zárják Joet, mert nem takarít, nem mosogat, hanem nagyon jól elvan a koszban-mocsokban. Így aztán a kedves albérlők úgy gondolják, hogy szárnyaik alá veszik Joet, és ott segítenek neki, ahol csak tudnak... meg ahol nem, ott is. XD
Ezt a filmet csak ajánlani tudom, mert szórakoztató, vicces, ugyanakkor mérhetetlenül ordenáré és gusztustalan. Viszont ki ne imádná az éneklő, táncoló csótányokat? :lol:

Tank Girl (1994)
Comicfilm. Nekem az eredeti képregényhez csak annyi közöm volt, hogy egyszer átlapoztam egy füzetet. A filmet anno láttam a felétől, valami késő esti műsorsávban, németül. XD Gondoltam, fel kéne frissíteni az élményt, hogy tényleg annyira szar-e, mint ahogy mondják... és... tényleg. XD Bár vannak benne jó pillanatok, a zene elsőosztályú (Björk, Postishead többek között), és Ice-T, mint mutáns kenguru, elég érdekes élmény, de mégis. Sajnos a film nem hozza azt a gagyifaktort, ami alapján már szórakoztató lenne, helyette megmarad bénuskának, ami nagy kár, mert legalább a potenciál megvolt benne. A főszereplő Lori Petty például imádnivaló, és tökéletes a szerepre. Kár, hogy ímmel-ámmal, kellő bátorság nélkül nyúltak a képregényhez, és így azt eléggé kiherélték (amit már egy belelapozás alapján is érzékeltem).

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour