Koga wrote:
Direkt nem másolom be az egész kommentet, csak nem tudok megjegyzés nélkül elmenni. Ezeket a gyönyörûséges filmeket hol találod, Case?

Olyan izlésesen válogatod be a képanyagot is, hogy komolyan megjön hozzá az ember kedve... az a Married-es plakát meg...

Huu, nagyon vegyes. ^^" A Diary mondjuk fent van mindenhol, az most futó cucc, vagyis könnyü levadászni.. a régeik meg.. Régebben csereberéltem sokat filmes ismerösökkel, onnan van még nagyon nagyon sok, de utóbbi 2-3 évben a többség torrent oldalakról származik. A (beperelt, leállított) torrentspyról és a piratebayröl van sok minden (föleg a régebbi cuccok.. Weismuller féle Tarzan összes, Rathbone féle Sherlock, egy raklap film noir, régi scifik, mint a Married is, meg pirateröl jópór weird müvész/kult film), aztán volt a Secret Cinema (nem tudom az van-e még.. invite only lett, akkor hagytam ott. Onnan föleg müvészfilmeket szedtem), nomeg az überzseniális Tracker-3, ahol a világ minden mocskát meg lehet találni. xD Onnan van iszonyat mennyiségü horror a lowbudgettöl a nagy klasszikusokig, csomó giallo, japcsi sci-fik (a pár hónapja kielemzett Evil Brain From Outer Space pl.), egy rakat random furcsaság (fülöp szigeteki james bond utánzat egy törpével a föszerepben, török star wars klón, indiai misztikus horror, mexikói maszkospankrátoros filmek és még egy halom zavarbaejtöen rémes ez-az), hongkongi és thai cuccok, pár kiváló kultfilm, dokumentumcuccok, meg még ki tudja mi minden. Azzal a hellyel meg az a baj, hogy nagyon gyenge a szerver amin fut, rendszeresen nem lehet elérni és manapság tizedannyi anyagot nem raknak fel oda, mint régebben.