cyca wrote:
Hi!
Ma láttam a Band of Ninja-t és a Mutt Boy-t. Mindkettő nagyon tetszett, bár a Ninja a HC anime fanoknak gondolom nem lesz nagy durranás (a kb 3/4 házas előadásról - Toldi mozi, nagyterem - rengetegen kimentek, a nézők kb 1/3 része...)
A Mutt Boy pedig egészen elképesztően jó volt, legalábbis nekem teccett, de nagyon. Jó kis társadalomkritika, jó karakterek, remek színészek, jó humor, és nagyon jó képek egy dél-koreai család, és különböző társadalmi osztályba tartozó fiatalok mindennapi életéről. Majdnem végig vigyorogtam

Viszont senki ne a beharangozó szövegben olvasható "sok+jó" harci jelenet miatt nézze meg, mert csalódni fog
pussz
Band of Ninja nekem tetszett (különben az "animefanok" kimentek a felénél, az elsö filmszakadásnál. biztos nem voltak nekik eléggé giccsesek a rajzok, vagy nem volt eléggé sablonos sztori.. ehh. =__=")
nekem grafikailag/rendezésileg nagyon bejött, a sztori viszont a végére teljesen szétesett sajna. ami viszont durva volt, hogy habát a Titanic technikai szintjéhez azért már kénytelen voltam hozzászokni korábbi években, ami most ment az engem is kiakasztott...
tehát:
15 perc késés
két filmszakadás
elcseszett szinkrontolmácsolás
rossz, hiányos kópia
rossz info (135 percnek volt meghírdetve, de 120 sem volt)
mindez egy film alatt... mi lesz még késöbb... ajjajj.. o_O
plusz fionoman szólva is hüvös volt a teremben.. =__="
Mutt Boy-t meg akartam nézni én is, de egy ugyanakor tartott koncert miatt kimaradt, a másik idöpont meg nem jó, tehát sajna azt nem fogom látni... :\