TWD engem valamiért sosem vonzott, plusz a második évadot is fikázzák többen, nem tudom, mennyi valóságalapja van ennek, de asszem csak akkor kezdem el maximum, ha nagyon unatkozom
mostanában ezeket nézem:
Once Upon A Time: régebben már írtam róla, de akkor csak az első két részt láttam, de kezd egyre izgalmasabb lenni. a lényeg, hogy a gyermekkori mesék szereplőit a gonosz Királynő [Hófehérke mostohája] ebbe a világba száműzi, és szerintem elég izgalmas meg vannak benne jó megoldások.
Breaking In: egy biztonsági cég mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, a főszereplő egy hekker srác, aki nagyon rá van gyógyulva a zártörő csajszira, kár, hogy van barátja, aki egy igazi bunkó, továbbá van egy kocka meg egy átváltozóművész srác is, de szerintem a legnagyobb arc Oz, a főnök, akit Christian Slater alakít 8D ez a sorozat nem akkora cucc, az első évad alapból rövid is volt, de egy délután alatt le lehet gyűrni, ha valakinek nincs mit csinálnia és szereti a kocka poénokat [bár abból szerintem nem volt annyi, mint mondjuk egy Big Bang Theoryban]
Comic Book Men: hát, erről nem nagyon tudok még mit írni, annyit, hogy Kevin Smith [Jay és Néma Bob, Clerks] sorozata, a Jay and Silent Bob's Secret Stash nevű képregényboltban játszódik, és képregényes fanbojkodásról szól lényegében, de azért sokkal komolyabban, mint mondjuk a Big Bang Theoryban [már megint ezt hozom fel példának, oh well], igazából egy rész után nem olyan rossz.
Awake: egy FBI-os nyomozóról szól, aki egy autóbalesetben elveszti a fiát... legalábbis álmában, mert amikor felébred, akkor a felesége halott és a fia él. vagy pont ekkor álmodik? vagy egyik sem álom? közben tovább nyomoz mindkét világban, az ügyek meg összefonódnak.
igazából nagyon izgalmas és érdekes is lehetne, de szerintem nem az, hiányzik valami plusz, a nyomozós szál szerintem egyáltalán nem erős, a kettős élet meg nem viszi el a hátán az egészet. szerintem.
továbbá jövő héttől új Game Of Thrones, amit már eléggé várok~ a Borgiákkal együtt, milyen szép tavaszunk lesz, úristen~~