Azta
D!
Miket nem tudsz te! Én mióta tudni akarom már hogy mi ez a dal a filmben! Bár most ahogy így hallgatom, a youutube változaton kicsit lightosabb. A filmben a sírós jelenetek közé sorolom, ahogy ez szól, és a többiek szórakoznak, bírkóznak alatta. Főleg mert ismerem a végkifejletet.
Egyébként
gloria én csak azt tudom erre mondani, tipikus fangirltalálmány a film. Gacktot szeretem, de nekem túl mű a pasi. Egyik mondos jrock cikkben volt, hogy szépészeti klinika reklámarca, vagy mifene, én egyből azt szűrtem le, túl van már pár plasztikázáson, de néhány heves fangörl úgy tagadta, hogy ráhagytam. Pedig bizti! Attól függetlenül nem sokat ért, akármit csináltak vele, mert a Moon Childban már olyan ráncos az arca, ha vicsorít, meg nem tudom... öregnek tűnik... pedig úgy hiszem Hyde akkor is már 4-5 évvel idősebb volt...
Lényeg. Ki tudna Hyde-nak ellenállni, aki most egy gyönyörű és depis vámpírt is játszik. Menő gyerek, van egy stílusa amit jól hoz, úgy hiszem minden japán fan utána ugrana és az első bokorba berángatná.

Egyébként Hyde-ot szerettem egyébként is, de nem annyira, hogy topicokat posztoljak tele róla, csak úgy magamban elvoltam, és dícsérgettem, de ez a film hozta az áttörést. Bár hangsúlyozom, szerintem olyan érzéseket, mint szerelem nem tud eljátszani.