Case wrote:
Nem az a CG már akkor is szarul nézett ki, ráadásul rohadtmód trehányul van megcsinálva (a fák felett kb 5 méterrel repülő siklónak nincs semmi árnyéka...). Meg a robothadsereg... egy jelenet sincs ahol kicsit is valóságosnak néznek ki. Be kellett volna látni, hogy ha nem tudják hozni legalább azt a szinvonalat kinézetileg, amit a régi filmekben, akkor nem kellett volna erőltetni a dolgot.
A "jaj, CG = szar" felfogás meg valóban nevetséges, de hát itt nem is mondott ilyet senki... Én arról beszéltem, hogy ebben a filmben eszméletlen szar a CG. Ott van a Jurassic Park, amit egyébként nem szeretek, de CG szempontjából simán jobb ennél pedig egy fél évtizeddel korábbi, vagy akár a LotR, ami meg csak 2 évvel jött ki később és hibátlan szintén. Ott nincs bajom a CGvel, ahol odafigyelnek rá, itt ellenben az is pont olyan szar volt, mint kb minden más a filmmel kapcsolatban.
Te már csak tudod, amikor nem láttad a filmet. o_O"
Egyáltalán nem volt kirívóan szar a CG. Vannak filmek, ahol tényleg döbbenetesen fos, de ebben speciel egyáltalán nem volt gáz.
Itt nem, viszont én csak ezt hallom állandóan, többek között tőled is, meg a régi trükktechnikák istenítését, mintha a jó CG-t olyan könnyű lenne kivitelezni.