Nagyon jó a topic-ötlet!!
Sajnos amit én kínálok, az nem j-rock, csak "sima" rock/metal, de hátha kellenek ezek valakinek...Elöljáróban annyit, hogy én a CD-ket különleges gonddal tartom, sz'al egyiken se látszik igazán, hogy használt
(max. rajtavan a bookleten az ujjlenyomatom, naéés?? XD).
Immortal - Diabolical Fullmoon Mysticism 2000 Ft
A black metal klasszikusainak első, 1992-es lemeze. Erősen megkímélt állapot, kb. 6-7-szer nyitottam ki a tokot. Annó 4200 Ft-ért vettem, szóval gondolom jó árért kínálom. xD
Judas Priest - Rocka Rolla 1000 Ft
A heavy metal úttörőinek első albuma 1974-ből, még tele klasszikus-rock, soft-rock, és pszichedelikus elemekkel. Jelen CD a '98-as Snapper Music-féle remasterelt kiadás: biográfia, tagképek, diszkográfia, valamint alternatív borító a bookletben, és egy bónusz szám a CD-n (Diamonds And Rust). Szintén rendkívül jó állapotban. Eredetileg 1500-ért vettem, nem volt pofám ugyanannyiért vagy többért adni. ^^"
(a tokon van egy Snapper Music Remasteres matricacsík)
KoRn - Life Is Peachy 2200 Ft
A banda '96-os nagylemeze, gondolom senkinek nem kell bemutatni őket; mélyrehangolt gitárok és dalszövegek, skizo-tini nu-metal. Jó állapot, a CD-tokon van pár nagyon vékonyka, ujjal alig tapintható, csak erős fény felé fordítva látható karcocska, azon kívül totál ép.
(a tokon van egy Sony Music "nice price" matrica)
Ozzy Osbourne - Ozzmosis 2200 Ft
Ozzy '95-ös visszatérő lemeze, remasterelve, bónusz dalokkal (Whole World's Fallin' Down, Aimee). Szintén remek állapotban, egy "bökkenő"
(ha ez gondot okozna valakinek), még rajtavan az eredeti MediaMarktos árcédula (eredetileg 3800 volt).
(a tokon van még egy Sony Music "nice price" matrica)
Sepultura - Nation 2200 Ft
Már korántsem az a zabolátlan thrash banda, inkább nu-metalos és tribal felhangokkal operáló zene. Megkímélt állapotú lemez és tok, eredeti árra már nem emlékszem. xD
Valamint van még itt egy 2004-es
Pokolgép - A túlélő album; ha valaki vesz a fentiekből, nyugodtan hozzácsaphatja ezt 200 Ft-ért, ha gondolja (mivel már eleve egy magazin mellékleteként jutottam hozzá).
Vásárlás részletei és érdeklődés PÜ-ben.