Aru-chan wrote:
Yukkiki szerintem arra célzott h minden ilyen fiúbanda egyforma stílusban dolgozik, nemzetiségtől függetlenül.
Ígyni,legalább valaki érti is...
Már egészen a bekksztrít boj óta ugyanazok a témák,és kábé 1 korosztálynak és főlleg 1 nemnek szólnak a számaik nem igen mondhatóak uniszex zenének...Sőt valaki nemis a zenét szereti,hanem azt hogy jajjdecuki fiúkák...Hát
véleményem szerint ezígy egyáltalán nincs rendben,sőt kezdjük ott,hogy általában tánctudás szerint vannak válogatva,ebből is látszi,hogy a zene nem igen fontos...Én nem a pop-t fikázom,mert elégsok,nem csak japán énekest/együttest/duót szeretek.Sőt,magukat a boybandeket sem utálom,vannak igen tehetséges énekesek*ha még tovább mennék,aztis hozzátenném,hogy a kattuntól is van 1-2 kedvencem,pl a kepp the fait*,deazért mindegyiknek egy a lényege: a 10en éves tinilányok bálványozzák őket,és ezzel sok pénzt keresnek...Elnézést ha valakinek a szívébe tiportam,felőlem meg bárki fikázhatja a zenei ízlésemet,igazándiból nem érdekel,nekem tetszik,ha másnak nem,akkor hallgassa a saját kedvenceit....A zenei ízlésemmel nem másoknak szeretnék megfelelni...xD