noira wrote:
Miért kell manapság minden 12-13 éves kis picsának iskoláslánynak cigizni/inni/pasizni, nem is kismértékben? Mitől lesznek attól menőbbek, hogy egy tizenX évvel idősebb, vadidegen férfival kavarnak? Ráadás: miért kell egyből kiverni a hisztit, ha egy érettebb lány/nő felé fordul inkább a férfi figyelme?
Mert nekem még nem sikerült rájönnöm, mi értelme van annak, hogy ilyen korban A) tönkreteszik magukat, B) elássák magukat az épeszű társadalom előtt.
Azért lesznek menőbbek, mert ők már oooooolyan felnőttek, hogy pasijuk van/isznak/cigiznek. És sajnos ez lett a divat. De komolyan. Minél korábban kezd el inni/cigizni/pasizni/akármi, annál menőbbnek hiszi magát, arról nem beszélve, hogy egyre többet így gondolják ezt közülük.
Itt jön be az, hogy a szülők nem tanítják meg arra, hogyan viselkedjen normálisan (értsd: nem issza magát seggrészegre és a cigi közelébe sem megy).
Lehet velem van a probléma, de én simán lekevernék egyet egyes szülők helyében, ha megtudnám a lányomról/fiamról, hogy ilyeneket csinál 12-13 évesen, mert egy gyereknek nagyon nem ezeken kéne járnia annak a kicsi eszének. Szerintem.