Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 5:13 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 251  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 3:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru-chan wrote:
Mona wrote:
pszabi wrote:
haha ok... nemtom, én első éves vok, de most nagyon élvezem azon tantárgyaimat, amelyekkel foglalkozni fogok, szal a főtárgyaimat.. nemtom, szal nagy a szabadság, de az anyagiak meg bleh, legalábbis nálam, én vhol várom már a meló érát :D

/off :beaten:

apám azt mondta mindig kiskoromban hogy jó pap holtig tanul
amikor kezdtem felnőni azt mondta addig minden anyagi támogatást megkapok amíg tanulok...

mona vagyok, 24 éves és remekül kombinálok :D

Nekem is lehet, hogy nyáron dolgoznom kéne valamit..na nem a Mekiben azért.
Pl. szívesen korrepetálnék gimiseket angolból, vagy vállalnék nyelvvizsgafelkészítést, esetleg fordítást. Ezen még járatom egy kicsit a meglévő idegsejtjeimet.

Nekem is azt mondogatta apám mindig, hogy "addig támogatlak, amíg tanulsz", de ő már határokat szabott: azt mondta, vagy 5 év alatt elvégzem az 5 éves szakot, vagy mehetek dolgozni, hogy fenntartsam magam. Aztán meg apám is megpattant a családi körből. :(

az iwiw-en dobd fel a híretésedet korep meg vizsga felkészítés ügyben.. arra legalább jó az az oldal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 3:50 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Mona, te egy kész ötletbánya vagy!!! Hogy én erre előbb nem gondoltam? Persze...a Diru koncert túlságosan lekötött mostanság.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 4:42 pm 
Senior Member

Aru-chan!!!!! :D :D Üdv a fórumon!! :welcome:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 4:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Kane!!!! YAY!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 5:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Üdv a fórumon.
Ronny! (GoatMaster) Végre te is itt vagy! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 5:54 pm 
Site Admin

oh-jé, üdv itten! :grin: egyébként jrock / visual cuccokba (meg a fórumba/oldalba ^^"") hogy futottál bele? (/me mindig erre a legkiváncsibb xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 7:38 pm 
Member

Case wrote:
oh-jé, üdv itten! :grin: egyébként jrock / visual cuccokba (meg a fórumba/oldalba ^^"") hogy futottál bele? (/me mindig erre a legkiváncsibb xD)

Ehh, gondolom a kérdés nekem jött. Ha nem nekem tetted fel, akkor is válaszolok:P:DJrockba osztálytársam lévén botlottam bele(thx to Zakuro:))..Ez ugye a DEg volt, blablabla pár hsz-el arrébb már leírtamX'D
Az oldalba meg már nem tudom hogy botlottam bele...Megoszlanak a véleményekXD Bíborhold szerint Zakuro mutatta, szerintem meg Bíborhold amikor épp nálam volt és írt a fórumra.Az igazság valószínűleg soha nem fog kiderülni, az idő áthatolhatatlan leple takarja el eme információt xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 8:02 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:

^^ Én már nagyon régen szeretem a japán kultúrát, egy anime fórumon idén avatnak nagyöreggé.
De a J-Rock akkor kezdett el érdekelni, amikor egy amerikai barátom küldött egy youtube linket azzal az aláírással, hogy "hallgasd meg, az énekes úgy énekel, mint akit folytogatnak!"
A szám a Mask volt a Dir en grey-től. Azonal beleszerettem a zenéjükbe...előbb, minthogy tudtam volna a tagok nevét ^^'
Hónapokig csak őket hallgattam, aztán 2 hete kezdtem el másokat is hallgatni. Ennyire új vagyok.
Az oldalt Kane-chan ajánlotta figyelmembe, övé az érdem. Ő hívott a Gram Mariára is.
Jó lesz megismerkedni hasonszőrű emberekkel...rossz egyedül, a régi baráti körömből már nagyon kilógok...De maga a történet hosszú...majd egyszer elmesélem. Elég annyi, hogy az elmúlt 8 hónapban gyökeresen megváltoztam és minden, amit addig fontosnak tartottam széthullott.
A Diru nélkül már rég nem itt ülnék a szobámban az albérletben és írogatnék, hanem egy sokkal rosszabb helyen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 9:04 pm 
Forum Fanatic

Üdv a fórumon, Aru-chan! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 3:00 pm 
Elite Member

:shock: ehhhh nost én is én is én is^^
szal... és Jpop-pal kezdtem aza pontosabban do as infinity-vel,V6-tal és Hitomi Yaida-val^^ mert ugy animéket kezdtem nézni úgy kb 2-3 éve...aztán tavaly előtt jött a DIR EN GREY amit csak úgy neten találtam valahol vmi német fórumon,meglestem,aztán MUCC aztán MERRY,VIDOLL,MALICE MIZER?MOIX DIX MOIS,estébéestébé^^ aztán mostanra alakult ki nálam hogy végülis mi az ami tetszik és mi az amit rühellek^^ igen olyan is van^^ hehe
uhmmmmmmmmmmmmmmm na meg ugye jöttek a jó kis Yaoi filmek,animék^^de ezt hagyjuk^^ meg egyéb sorozatok estébé^^
hhaha
uhhmmm szal most így Kat-tun,NewS,Gackt,Meewe,Mucc,Kra(kezdem unni :()régi Dir en Grey(az új télleg f*s...ez a "hogyan nya**unk amerikának dolog" nagyon gáz... :()akkor... Gazette^^,Halcali, meg sok sok mást is hallgatok ami nagyon nem jut eszembe^^ ehhh szal mind1
uhmmmm
végülis így ennyi amit most így ki tudok fejteni^^
de az első Jrock bulit sose felejtem el^^ Ji nagyon jól néztél ki^^
hehe xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 3:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

üdv mindenkinek, gyarapodunk, gyarapodunk. ^________^

NK:
ezt ömm, rendesebben nehéz lett volna leírni? :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 3:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Niikura Kaoru wrote:
régi Dir en Grey(az új télleg f*s...ez a "hogyan nya**unk amerikának dolog" nagyon gáz... :()a

amúgy ez megint egy érdekes dolog az új DEG lemezzel kapcsolatban. Hogy is van ez az amerikás dolog??? A hatás letagadhatatlan.. a kérdés az hogy jól beolvasztották a saját extrém zenei stílusukba vagy csak nehézkesen találtak rajta fogást.

"Amerikának nyalásról" annyit hogy ez nem a degre jellemző hanem a korai 80aoktól egészen nem is olyan régi időkig ment az eszeveszett amerika imádat egész japánban. Mostanában jött be ez a hajdenagy francia/európai őrület..

ez megint j-music insider szal ha van vélemény oda csak hát kaoru dobta fel a dolgot.

Amúgy szerintem a deg lemezen elég bizonytalan még az ami amerikában úgy megtetszett nekik (és persze még így is nagyon sarkított a adolog hisz azért nem csak erről a behatásról van szó..ők maguktól is érezhetően durvultak).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 8:20 pm 
Site Admin

Aru-chan wrote:
A szám a Mask volt a Dir en grey-tõl. Azonal beleszerettem a zenéjükbe...

ohjéééé.. Mask, az örök Deg favoritom. :love2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 8:26 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^______^ Nos, én szeretem az új DEG albumot. de valóban Kaoru dobta fel ezt az amerikás dolgot. Ugyanakkor egy interjúban azt mondta, nem feltétlenül maradnak ennél a stílusnál. És végeredményben most is olyat nyomnak, ami önmagában véve egyedi.
És valóban, sokat durvultak az utóbbi időben, de szeritem ez normális dolog, nem maradhattak örökre a kezdeteknél. Úgy vélem a mostani korszakot a Vulgar album nyitotta meg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 9:32 pm 
Member

||OFF||Első albumom a DEG-től a Vulgar volt, ami szinte első hallgatásra bejött.Utána meg időrendben a kövi két lemezük.Withering to death-t elsőre nagyon utáltam...Másodszorra még jobban, majd harmadszorra-negyedszerre kezdtem megszokni .Jó párszor végig kellet hallgassam hogy azt mondhassam rá:"Igen, ez már zene".Marrow of a bone-ra azt hittem soha nem fogom megszeretni.Szavakkal le nem írható mekkora utálatot éreztem iránta az első néhány hallgatáskor.Kyo sikitásainál pedig folyton heves röhögőgörcs tört rám xD Úgy gondoltam a Conceived sorrow-on kivül nincs is rajta normális szám, de 1,5 hét után megszerettem és azóta ez az egyik kedvenc albumom tölük:)Mondjuk csak a legutobbi 3 lemezüket ismerem, de sztem zeneileg határozottan fejlődtek.Annyi a különbség hogy a kicsit kommerszebb, dallamosabb számaikat lecserélték (számomra) nehezebben emészthető sikítós, hörgős agyvérzés zenére xDAmúgy meg, nem igazán látok bele még az ilyen japános dolgokba, szal ha vmi hülyeséget írnék(írtam), ne tessék nagyon leszólni xD(bár ide nem is járnak olyan emberek:))Az offért pedig sry, el is kotródom ebből a topicból :lol: )

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour