Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 29 Wed, 10:18 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1578 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 106  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 27 Mon, 9:41 am 
Forum Addict

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 30 Thu, 9:59 pm 
Senior Member

hát...jelenleg nagyon kutatok olyan főiskolák , egyetemek után amik a művészettel ( rajzi téren) és/vagy japánnal foglalkoznak itt Mo.-on...de nem igazán találok,csak párat... ha valaki ismer ilyet légyszi irja meg....ngayon fontos lenne ...
elöre is köszönöm ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 30 Thu, 11:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shiori wrote:
hát...jelenleg nagyon kutatok olyan főiskolák , egyetemek után amik a művészettel ( rajzi téren) és/vagy japánnal foglalkoznak itt Mo.-on...de nem igazán találok,csak párat... ha valaki ismer ilyet légyszi irja meg....ngayon fontos lenne ...
elöre is köszönöm ^__^

Rajz: Kaposvári Egyetemet nem javaslom. Én oda jártam, bár rögtön Pécsre mentem volna. Amúgy asszem Pécsen is van rajz képzés az Egyetemen, és idén októbertől indult japán nyelv tanítás is (egy japó csajszi csinálja).
Szóval PTE-t javaslom. Amúgy összehasonlításképpen: élénkebb az Erasmus programjuk, mint a Kaposváriaknak valamint a Székesfehérváriaknak (Kodo Fősuli)... az ELTE-ről meg nem tudok nyilatkozni, pedig oda is bepróbálkoztam anno. :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 31 Fri, 11:57 am 
Elite Member

Shiori wrote:
elöre is köszönöm ^__^

Pécsett a Művészeti Karon van festő és szobrász szak, valamint japán tanfolyam is van. Több is aszem. Kezdő és haladó.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 31 Fri, 11:59 am 
Elite Member

Sárkány wrote:
Shiori wrote:
elöre is köszönöm ^__^

Pécsett a Művészeti Karon van festő és szobrász szak, valamint japán tanfolyam is van. Több is aszem. Kezdő és haladó.

ÖÖÖ a japán tanfolyam nem a karon van. Így egyértelműbb. De legalább protekciód van... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 31 Fri, 3:04 pm 
Forum Addict

dj kaori reggie mix - erről tud valaki linkkel szolgálni letöltés kapcsán? Illetve bármiféle működőképes Bonanza és Ákos linkkel. Nem hoztam ki a cd-imet én balga és kéne egy kis muzsika... itten meg jobban figyelik ám ezeket a csínyecskéket...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 01 Sat, 12:35 am 
Senior Member

kösznöm ^^ Koga a pécsiröl már hallodtam , csak az a gond (számomra) hogy festő és szobrász van... minden iskolában ezeket találom...a festő még oké...de a szobrász, ötvös,üveg, kerámia...hát...ezek nem...és sajna minden művészeti suliban ezek a fő szakok...
Az ELTE-én olvastam h van művészettörténeti szak... Koreai művészet (BA) (ELTE)
- Japán művészet (BA) (ELTE)
- Kelet Ázsiai művészet (Kína, Korea és Japan) (ELTE Művészettörténeti Intézet, speciális kollégium) ezek pl nagyon jol hangzanak..de többet nem tudok róluk..mert a neten csak ezeket irja...:s
meg van a Kelet-ázsiai művészet (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Művészettörténet szak)csak erröl nem sokat tok össz szedni..:S
Sárkány neked is köszi ^^ azt nem is tudtam h pécsen van japán tanfolyam..."^^
'bocsánatotkér h ilyen hosszura sikerült...valamiért mindig ez van.nem könnyű keveset irni x)'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 02 Sun, 2:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nagyon sürgősen kellene egy oldal, ami a Refugee Boy című könyv történetét nagyon részletesen elemzi! Olvasónaplóhoz kéne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 03 Mon, 10:26 am 
Elite Member

[quote="Shiori"]kösznöm ^^ Koga a pécsiröl már hallodtam , csak az a gond (számomra) hogy festő és szobrász van... minden iskolában ezeket találom...a festő még oké...de a szobrász, ötvös,üveg, kerámia...hát...ezek nem...és sajna minden művészeti suliban ezek a fő szakok...
Az ELTE-én olvastam h van művészettörténeti szak... Koreai művészet (BA) (ELTE)
- Japán művészet (BA) (ELTE)
- Kelet Ázsiai művészet (Kína, Korea és Japan) (ELTE Művészettörténeti Intézet, speciális kollégium) ezek pl nagyon jol hangzanak..de többet nem tudok róluk..mert a neten csak ezeket irja...:s
meg van a Kelet-ázsiai művészet (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Művészettörténet szak)csak erröl nem sokat tok össz szedni..:S
Sárkány neked is köszi ^^ azt nem is tudtam h pécsen van japán tanfolyam..."^^

Nincs ötvös meg üveg meg semmi. Szobrász szak van. Ezen belül különböző kurzusok. Sajnos egyre kevesebb a hely, tavaly 200 férőhellyel csökkentette a minisztérium a művészeti szakokra felvehetők számát országosan. Ebbe az ÖSSZES művészeti felsőoktatási intézmény beletartozik (zenei, színészi meg egyéb..). Így 800 lett az összlétszám.
A lényeg amit mondani akarok: Több helyre jelentkezz, mindegy hova vesznek fel (majdnem) átjelentkezni 1 év után könnyebb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 03 Mon, 12:40 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Risa-val közösen keressük az alábbi single-öket:

水樂 [Byakura]

『紅浮世』(Beniukiyo)
Image
2008.05.24.

『なぞりうた』(Nazoriuta)
Image
2008.07.24.

『畳の下、極彩風鈴』(Tatami no shita, Gokusai Fuurin)
Image
2008.08.27.

Valaki kerítse elő és adjon linket kudasai!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 03 Mon, 2:01 pm 
oshare booty
oshare booty

úú jmusic upps-on láttam a postot!

az az együttes engem is érdekelne!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 03 Mon, 2:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Keresek 81-es és 82-es japán rock újságokról scaneket vagy fotókat vagy cikkeket.
főképp a Rock Show(nem tudom, hogy egybe kell e írni) magazint keresem ebből a korból. ha valakinek segít a Shinko Music adta ki ezeket... asszem.^^""
Előre is köszönet!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 03 Mon, 6:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem Byakura-tól csak régebbi dolgok vannak...Szóval nem tudom,de gyanús,hogy ezek nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 03 Mon, 6:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*nagyonnagyonnagyonszeretnéazokatasingleöket* :puppydogeyes: :weepy: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 04 Tue, 12:10 pm 
Site Admin

Doll wrote:
Keresek 81-es és 82-es japán rock újságokról scaneket vagy fotókat vagy cikkeket.
fõképp a Rock Show(nem tudom, hogy egybe kell e írni) magazint keresem ebbõl a korból. ha valakinek segít a Shinko Music adta ki ezeket... asszem.^^""
Elõre is köszönet!^^

Ahh, abból a korszakbók kb képtelenség scanneket találni sajna, én is csomó ideje hajkurászok ilyesmiket. egyébként miért pont az, miért pont akkorról? *kiváncsi* :grin:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1578 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 106  Next

All times are UTC + 1 hour