Mona wrote:
ez télleg kemény..monnyuk pont erre számítottam de tényleg tragikus. Azokon szoktam röhögnbi akik 17 évesen komoly vélemény formálnak szexről meg hosszasan regélnek túlfűtött erotikáról közben egy két ügyetlen próbálkozáson kívül sok tapasztalatuk nem lehet. Ezzekkel a csajokkal meg az baj hogy valószínűleg tényleg tudják merre hány méter :S (ez utóbbi ami igazán nem normális) Van egy barátom aki nagy diszkópatkány de csupaszív ember és ezért megbocsájtom neki. Ő mesél naaagyon durva sztorikat. Az e-klub meg bank igazi húspiac a legundorítóbb fajtából
Mondjuk én is hallok "érdekes" sztorikat 15 éves prostituált középiskolásokról meg abortuszról és drogokról. A barátnőm egy évig tanított egy középiskolában és kicsit besok(k)alt. Közölte, hogy őt ilyesmire nem képezték ki...
Számomra az a megdöbbentő, hogy ha ennyi idősen tapasztaltot szereznek (húúú ezekre a max 15 évesekre már ez a szó is szarul hangzik), mihez fognak kezdeni 30 évesen? Teljesen kiégnek. Aztán meg jöhet a pszichiáter... Jobbik esetben.
Komolyan mondom, hogy egyik-másikhoz képest még én is fiatalabbnak nézek ki, pedig legalább 10-12 évvel vagyok felettük. Az a vakolatsmink meg a túlszolizott bőr...
Nem tudom, az "én időmben" a pasik még a természetességre buktak (lehetsz sminkelve, de azért ne nagyon látszon, eredeti mellek és egészséges NAPbarnított bőr). Komolyan..apám meglátott volna ilyen hiányos öltözékben, hónapokig lettem volna bezárva a szobámba...
És akkor a ködös (jobb esetben "csak" az alkoholtól) tekintetekről és cigiről inkább nem ejtek szót...