Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 8:49 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 02 Mon, 6:02 pm 
VIP Member

Koba biztosan marad, Howett is nagyon erre célozgatott, és akkor mellé lehet, hogy megtartják Trullit... Glock szerintem elmegy a csapattól.

Kovalainen tényleg eléggé bele szokott szürkülni a mezőnybe, és hiába mentegetőzik azzal, hogy hogy Hamilton néha előbb kapta meg a fejlesztéseket, mint ő, ekkora különbség nem lehet két autó között... kicsit olyan Alonso-Piquet vagy Kimi-Badoer fílingem van tőle :? Ha nem ment volna tönkre a fék Hamilton autójában, simán nyerte volna a futamot, míg Kovalainen szokás szerint pontot sem szerzett, még Kimi is előtte végzett azzal a Ferrarival, amit már hónapok óta nem fejlesztenek... no komment.

Rosberg szerintem tehetséges, legalábbis stabilan pontszerző helyeken szokott bejönni, ha nem megy tönkre alatta az autó... kíváncsi vagyok, mit tud majd a Brawnban ^^

a Williams... hát igen :? én nagyon tisztelem Frank Williamset azért, amit privátemberként elért a nagy gyártók között, de néha nem csak a tiszta üzleti érdeket kéne nézni... gyakorlatilag csak amiatt váltak meg a Toyotától, hogy kidobhassák Nakajimát és két teljesen új versenyzővel mehessenek... csak félek, ezek után elmaradnak majd az olyan eredmények, mint pl idén :? Hülkenbergre azért kíváncsi vagyok, mit tud.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 04 Wed, 5:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Toyota RIP. :(

= Kobayashi... :( Kár ezért a srácért. Amúgy magyar nyelvű oldalakon is van egypár szó róla. Végre egy kurva jól versenyző, normális szövegű japó, erre lecsúszik a lehetőségről. :( Fene...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 04 Wed, 9:20 pm 
VIP Member

Még mehet másik csapathoz... bár szerintem se lesz jövőre a mezőny része :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 7:35 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát ennyi. Räikkönen bejelentette, hogy jövőre nem indul az F1-ben.

(Emlékeztetőül: Häkkinen is jgy kezdte 2001 végén, aztán 2002-re úgy döntött, hogy egyáltalán nem jön vissza...)

Szomorú. :( Egyéniséget veszített az F1.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 5:22 pm 
VIP Member

Igen, és Jenson megy a McLarenhez... hát nem örülök neki. :? Egyrészt marhára sajnálom Kimit, akinek a Santander miatt úszott el valószínűleg végleg az F1-es karrierje, pedig még lett volna benne pár vb cím... másrészt Button is óriási hülyeséget csinált, mert a Brawnnal lett volna esélye megvédeni a címét, Hamilton mellett viszont ez az esély egyenlő a nullával... nem őt fogják nyomni a csapatnál, ez egyértelmű :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 5:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
Igen, és Jenson megy a McLarenhez... hát nem örülök neki. :? Egyrészt marhára sajnálom Kimit, akinek a Santander miatt úszott el valószínűleg végleg az F1-es karrierje, pedig még lett volna benne pár vb cím... másrészt Button is óriási hülyeséget csinált, mert a Brawnnal lett volna esélye megvédeni a címét, Hamilton mellett viszont ez az esély egyenlő a nullával... nem őt fogják nyomni a csapatnál, ez egyértelmű :roll:

;) Meglepő, hogy ennyire egyezik a véleményünk. ^^

Most viszont, hogy Kimi/Meki nem jött össze, és a Brawn-nak (bocs: Mercinek) nincs egy épkézláb pilótája (oké, Rosberg-re azt mondják, hogy jó lehet jó taligában, de ez még akkora kérdőjel; Kovalainen/Heidfeld meg egyaránt nem nagy szám) azon röhögnék, ha egyik pillanatról a másikra mégis Räikkönen kerülne a Mercedes GP-hez. Elvileg Brawn bírja a csókát, meg szabad rallyzást is ígérne... csak eleddig pénze nem volt. Bízom benne, hogy a Räikkönen menedzserek felismerik, hogy az ex-Brawn van olyan ütőképes (ha nem ütőképesebb) csapat mint a Meki...

Meg azért ahhoz elég nagy bátorság kell, hogy kihagyjon egy évet: És mi van ha a Mercedes GP pilótái beérnek addigra, és nem ülhet a helyükre? És mi van ha a Ferka megtartja Massát 2011-re is, vagy jön Kubica? Akkor ott se lesz hely...
Ráadásul a Mekinél 2012 év végéig van szerződése Hamilton-nak és Button-nak.

Szerintem amúgy altatnak minket: Vagy jön a Mercedes GP-hez mégis; vagy még azt is el tudom képzelni, hogy esetleg 2011-re visszakerül a Ferkához.

Vagy soha többé nem látjuk... Mivel azt is mondta, hogy csak nyerő csapatban indulna: Lássuk be: 2013-ig nem lesz hely egyik menő csapatnál se (kivéve Brawn-ét); mivelhogy úgy név ki hogy a Red Bull nem kapja meg a Renault motorokat jövőre, csak a Cosworth-öket... :(

No ez hosszú fejtegetés volt, de azt hiszem benne van minden. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 5:46 pm 
VIP Member

A Mercedesnél Rosberg-Heidfeld lesz szerintem. Haug nagyon mondogatta a német pilótapárost. Rosberg szerintem jó pilóta, Heidfeldet viszont sose tartottam különösebben tehetségesnek, de majd meglátjuk ^^ Mindenesetre Brawn is hülye volt, hogy nem akarta megadni Jensonnek azt a 8 milliót, más világbajnokoknak ennél sokkal nagyobb a fizetése, hülyeség volt elengedni őt...

Kimi nem fog a Mercedeshez menni, ezt a menedzsere nyilatkozta, és szerintem a Ferrarinál se lesz számára hely... vagy McLaren, vagy semmi, de félek, hogy itt ért véget a karrierje :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 6:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kimi nem fog jövőre versenyezni, de legfőkébb azért nem, mert a Ferrari úgymond "fizetett szabadságra" küldte, ami azt jelenti, hogy annyi pénzt adtak neki, amennyit semelyik csapat nem fizetne. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 24 Tue, 1:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Gratula Erdei Zsoltnak!!!! Iszonyat jó bunyó volt!!!! :thumbup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 9:31 am 
oshare booty
oshare booty

kimi megy a szitroenhez állítólag....rallizni (forrás mai nemzeti sport)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 10:17 am 
VIP Member

Kimi a bulvársajtó szerint legalább hatszor aláírt már a McLarenhez (aztán mi lett belőle :lol: ) és a Mercedeshez is, úgyhogy én nem hiszek az ilyenekben, amíg meg nem erősítik ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 9:25 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kimi rallyzik. :( Citroen.. afenébe >.<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 5:11 pm 
VIP Member

várható volt... üresebb lesz nélküle jövőre a Forma 1 :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 5:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem is ő a kedvencem, de nem lepődök meg rajta, hogy ralliyzni fog. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 08 Tue, 6:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pink Spider wrote:
Nekem is ő a kedvencem, de nem lepődök meg rajta, hogy ralliyzni fog. :?

No, majd ha ülést kap Kobayashi, akkor neki drukkolok. Messze a legszimpatikusabb japán, aki valaha versenyzett az F1-ben. Emberileg és versenyzőként is okés a srác.

Továbbá: kíváncsi vagyok kit kapar össze Ross Brawn a másik Merci ülésbe. Remélem nem Heidfeld-et. :S

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour