Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 12:25 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 251  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 16 Sun, 5:10 pm 
Site Admin

Zoska wrote:
A műfajjal először Case előadásán találkoztam másfél éve, az AnimeCon-on

woow... akkor mégiscsak volt valami értelme megtartani azt az elöadást... :sweatdrop:
egyébkéntmeg üdv a fórumon! ^__^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 2:23 pm 
VIP Member

olyan fura, folyton nő az új regisztráltak száma, de valahogy egy sem kívánja mi tudáshorizontunkat gazdagítani mélyenszántó gondolatvitellel átszőtt hozzászólásaival ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 2:25 pm 
Site Admin

Locdog_Mc wrote:
olyan fura, folyton nõ az új regisztráltak száma, de valahogy egy sem kívánja mi tudáshorizontunkat gazdagítani mélyenszántó gondolatvitellel átszõtt hozzászólásaival ^^"

ja-jah, kezd idegesitöen sok lenni a nulla hozzászólásos user.. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 3:49 pm 
Elite Member

Case wrote:
Locdog_Mc wrote:
olyan fura, folyton nő az új regisztráltak száma, de valahogy egy sem kívánja mi tudáshorizontunkat gazdagítani mélyenszántó gondolatvitellel átszőtt hozzászólásaival ^^"

ja-jah, kezd idegesitöen sok lenni a nulla hozzászólásos user.. :shock:

Ennek szerintem az az oka hogy nem vagyunk kellően tájékozottak. Olvasunk benneteket, és igyexünk behozni a lemaradást.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 4:02 pm 
Site Admin

Sárkány wrote:
Ennek szerintem az az oka hogy nem vagyunk kellõen tájékozottak. Olvasunk benneteket, és igyexünk behozni a lemaradást.

de erre a legjobb mód elvileg az lenne, hogy az illetö megkérdezgeti az öt érdeklö infókat... :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 5:16 pm 
Newbie

Quote:
ja-jah, kezd idegesitöen sok lenni a nulla hozzászólásos user..

Na nehogymár rögtön idegesítő kategóriába essek ;) ezért egy rövidke bemutatkozás.

25 éves kisleány vagyok, a japán zenével a ti segítségetekkel (kedvenc letöltős oldalak topic rulz) ismerkedtem meg és ismerkedem folyamatosan.
A japán kultúra - művészet, építészet stb - régóta érdekel, szeretném majdan a nyelvet is elsajátítani... :?

Case: a weboldaladról vicces módon egy kis szerverhiba miatt szereztem tudomást. Az ld50-n ugyanis nyavajogtag valahol/valamikor, hogy már megint nem működik a soundofjapan fóruma... A negatív reklám meglehetősen lázba hozott, megnéztem (akkor már műxött a fórum :lol: ), és nagyonnagyonnagyon teccik!

Külön köszönet a sok Buck-Tick linkért, infóért stb. Letöltöttem próbaképpen pár számukat, hogy milyen is ez a japán rock, meghallgattam -----> :shock: azóta növekszik a gyűjteményem, hihhhhetetlen jók!!! Folyamatosan BT-t hallgatok hetek óta, és nem unom meg, sőt, még jobban imádom őket. Ilyen hatással ezelőtt csak David Bowie és Mike Oldfield zenéi (na jó, némi NIN is) voltak rám. :love:

Úgyhogy pusszantás mindenkinek, jó olvasni benneteket :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 5:20 pm 
VIP Member

cyca wrote:
a weboldaladról vicces módon egy kis szerverhiba miatt szereztem tudomást. Az ld50-n ugyanis nyavajogtag valahol/valamikor, hogy már megint nem működik a soundofjapan fóruma... A negatív reklám meglehetősen lázba hozott, megnéztem

mégis kik voltak azok az elvetemült "nyavajgók" akik a fórum rossz hírét keltették? :sweatdrop: :beee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 5:29 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Locdog_Mc wrote:
cyca wrote:
a weboldaladról vicces módon egy kis szerverhiba miatt szereztem tudomást. Az ld50-n ugyanis nyavajogtag valahol/valamikor, hogy már megint nem működik a soundofjapan fóruma... A negatív reklám meglehetősen lázba hozott, megnéztem

mégis kik voltak azok az elvetemült "nyavajgók" akik a fórum rossz hírét keltették? :sweatdrop: :beee:
:P

Szia Cyca!!!! Hát, gyarapodott a fórum ezek szerint még egy B-T fannal? xD Ha kell valami tőlük, vagy bárki mástól, fordulj felénk bizalommal! *én lenni főleg Buck-Tick videószállító mostanság ^^"*
És nagyszerű az avatarod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atchan és Niya kawaiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! ^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 6:36 pm 
Site Admin

cyca wrote:
Na nehogymár rögtön idegesítő kategóriába essek ;) ezért egy rövidke bemutatkozás.

ehhe, izé, én inkább gondoltam a régiekre, akik már jóideje regisztráltaok, oszt semmi hozzászólás.. :sweatdrop:
különbenmeg üdv a fórumon, meg jó látni, hogy van mégegy B-T fan. :bluegrin:

(és jó tudni, hogy legalább valami haszna van néha a szokásos szerver-kimaradásoknak.. :greengrin:)

(jah, és David Bowie rulz! :heart:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 7:12 pm 
Official Cheerleader

Welcome cyca !!!!!!! :welcome: :smilecolors: :welcome:
egyre több B-T fan lesz ez tök jó ^^
és tenshihez csak társulni tudok, ha kell valami nyugodtan lehet kérni :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 23 Wed, 12:15 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
cyca wrote:

ehhe, izé, én inkább gondoltam a régiekre, akik már jóideje regisztráltaok, oszt semmi hozzászólás.. :sweatdrop:

van aki külföldi! nem gondolod, hogy át kéne nevezgetni a topicokat angolra? :grin: vagy nyitni 1 darab angol fórumot? :grin:

(be ne szóljatok, hogy a Buck-Tickon mit van mit átnevezni...^^""")..na de értitek mire célzok, na.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 25 Fri, 9:00 am 
Senior Member

nem hangzik rosszul... gyakorolhatnánk pl még a nyelvet is...
#natsu forog a sírjában a saját ötletétől... :sweatdrop: #

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 25 Fri, 9:39 am 
Senior Member

Jah, amúgymost némi ráérő időmben végig olvastam a hozzászólásokat, és feltűnt... #horribile dictu# én még be sem mutatkoztam.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Nászóal.... Natsu vagyok, de van aki még Bogárnak is ismerhet... a miskolci anime meet-en taliztam össze a j-rock-kal /Seiya ezért mindörökké imádlak/, egy bizonyos anime op. kapcsán... (vajon miért nem lepődik meg senki, hogy ez a Blurry Eyes???) Utána jött az össz Laruku album... PVk, koncertek és persze az örök kedvenc a Siesta...
Laruku után a sorban jött Siam Shade, Gackt... és én meg nyavajogtam, hogy szép-szép, hogy mindent szeretek, de miért nincs olyan, amit egy kicsit jobban... aztán persze beütött...
Jött Glay... minden tökéletes... Az életem tenném Takuro kezébe, mert ezt megcsinálta, ezért csak tisztelni tudom...
Utána jöttek még bandák, mint Pierrot, Sads, Malice Mizer, Baiser, Mucc, V6, KinKi Kids, stb...
És már nem is hallgatok nagyon mást... (tudom, ez már szinte beteges... ez van, nem tudok mit csinálni... :D )
Jah, ... és J-ROCKFOREVER... :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 25 Fri, 5:28 pm 
Site Admin

ah, szia Natsu! :sweatdrop:

cyca wrote:
...Az ld50-n ugyanis...

télleg, ott mi a neved? :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 12:08 am 
Newbie

Quote:
télleg, ott mi a neved?

semmi, csak olvasom :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour