igazából mondhatni nem is jön ez rosszul. Úgy is most változott az életem jó nagyot. Bár mondjuk egy éve leledzem boldog "házas-életben" most már a meló/karrier kérdés is kialakult.
Ennek előnye hogy mindenféle felnőttes

dolgot lehet tervezgetni melyek között szerepet kap a különböző belső és külső dizájn tervezés, Gödöllő, Nagykovácsi, Telki és egyéb nyugis helyek feltérképezése végleges letelepedési szándékkal. Illetve a környezetünkben az utóbbi időben előforduló/megjelenő kisbabákkal járó ez-meg-azok informális adatbázisba gyűjtése.
Hátránya hogy idióta beosztásom van ebben az évben, ami nem fog változni (3-tól este 10ig). 2009-tól viszont a 7-től 3ig egy nagyon is kellemes megoldás lesz. Addig meg elviselem ezt is. Végül is megfizetnek.
Amúgy egy filmstúdióban dolgozom. Vágok, Digitalizálok, TV-s celebekkel találkozom, megkérem a nagy Merlínit hogy ugyan gyújtsa már fel magát amíg vár az új spot összeállítására és első kézből élvezem ahogy az új bulvár műsorok szerkesztői agyfaszt kapnak a különböző perlésektől, fenyegetésektől.
Természetesen van hátulütője is amikor pl 2 órán keresztül kell ugyanazt a Lottó reklámot néznem míg nem lesz igazán pofás (vagy mondjuk 20 példányban kell a tvknek

--akkor másolgatok. Vagy ha mondjuk 90 db DVD-t kell összeállítani menüvel mindeszarral a promótereknek és végül egyenként mindegyikre "képet" nyomtatni.
De nyáron meg megyünk hajósversenyekről forgatni határon innens túl szóval azért nem sírok. Plusz senki nem pofázik bele mit csinálok a főnök nem főnök és Zoli barátom is gyakran megfordul nálunk úgyhogy ez így pont jó ..asszem
Persze érdekes fordulata ez az életnek hiszen mindig is Informatikusnak készültem és végül a régi 3 éves zenekari szerződéses életem (ami miatt nem mentem egyetmre és gimi után pont azok az évek vesztek el amiknek nem kellet volna)-nek köszönhetem hogy volt annyi szakmai tapasztalatom hogy ezt a munkát megkapjam (hozzáteszem lófaszt sem tudok még a tv-zésről, technikáról).
Szóval ez Van Most.