Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2024 May 18 Sat, 2:04 pm

All times are UTC + 1 hour
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Sound of Japan chat
PostPosted: 2008 Mar 16 Sun, 12:29 pm 
Offline
Forum Addict
User avatar

Joined: 2005 Sep 15 Thu, 7:13 pm
Posts: 1877
Aki szívesen kipróbálná a Sound of Japan tagjaival az AIM chatet, az lépjen be a soundofjapan szobába! :)

Ezt a következőképpen tehetitek meg:

AIM: People - Chat... - hívd meg saját magad a soundofjapan szobába (ha vannak még az AIM partnerlistádon olyanok, akiket meg akarsz hívni, akkor őket is meghívhatod)
VAGY
AIM - Chat - Buddy chat... - hívd meg saját magad a soundofjapan szobába (ha vannak még az AIM partnerlistádon olyanok, akiket meg akarsz hívni, akkor őket is meghívhatod)

iChat: File - Go to chat... - be kell írni, hogy soundofjapan

Ha más AIM kompatibilis programmal csatlakozol, kérlek írd le, hogyan kell, hogy a többiek is tudják, akik azt a programot használják.

(Ne ijedj meg, ha épp nincs ott senki, várj egy kicsit, vagy gyere vissza akkor, amikor nagyobb az esély, hogy többen vannak fenn. :) )

AIM ingyenes regisztráció ITT.

AIM LETÖLTÉS

Jigsaw wrote:
Trilliannel baromi egyszerű. Miután leszedtem az AIM progit és csináltattam magamnak screen name-et előtte neten az aim oldalán, a sima AIM progiban a fenébe se tudtam megtalálni hol van az amit írtál (szobába nem tudtam belépni, max. embert tudtam volna meghívni, na mindegy); úgyhogy ismételten (mint MSN-nél XD) a Trillianhez fordultam.

Tehát.

A "Trillian" --> "Connections" --> "Plugins" ~> bepipáljátok az AIM-et.
--> "Identities and Connections" --> "Add a new connection" ~> AIM ~> beírod adatokat, kapcsolódik is.
Utána ugyanúgy mint az MSN-pluginjánál a sárga kis gombocskára kattintani (az MSN-é kékszínű ugyebár, ott van mellette), "Join a chatroom", beírod hogy soundofjapan és elvileg már megy is, csak amikor én néztem az előbb, senki se volt fenn. XDDD

EDIT: Gondolom nincs most fönn senki (én legalábbis ittvagyok, de más nincs XD), de sikerült végülis sima AIM-mel is megtalálni ezt a szobát, csak először nem vettem észre hogyan, de egy kérdés.
Amint a sima AIM bevisz a szobába, rögtön kiírja, hogy "operation timed out" vagy valami ilyesmi, és az exitet ajánlja fel, mint egyetlen választási lehetőséget. Ezmiértez? xDDD *n00b*

EDIT2: Oké, semmi, talán műxik így is.


Image

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a chatszoba tesztelése sikeres volt, bárki bármikor beléphet, akár elsőként is, a projekt önálló, moderátor vagy egyéb kitüntetett jogkörű felhasználó nincs.

Az AIM chat ötlete egy olyan fórumról származik, ahol több mint 11 000 regisztrált felhasználó van, ezért ott általában mindig van valaki a szobában. A mi esetünkben ezt a topicot használhatjuk arra, hogy meghívjunk valakit a szobába, aki még nincs fenn a partnerlistánkon vagy megbeszéljünk egy időpontot, amikor többen szeretnének beszélgetni.

Ha kedved van, vitára is hívhatod a Sound of Japan tagjait. Ha van egy téma, amit szeretnél velünk valós időben megbeszélni (pl. a Jmusic insider vagy a filozofálgatós topic mintájára) válassz egy olyan időpontot, amikor úgy gondolod, többen a gép előtt tudnak lenni, és vesd fel a témát! Egyeztesd egy koncet vagy party előkészületeit! Ugyanígy kérheted a többiek véleményét kedvenc előadód új albumáról vagy bármiről, amiről szívesen beszélgetnél. Akit érdekel, csatlakozni fog.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group