Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 3:53 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 3:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll: Érrtem, köcci. :D Hát én meg tennap akartam magamnak megrendelni a yesasia-ról egy méregdrága News kalendáriumot, vhogy olyan tök jónak nézett ki. Apumat idehívtam, h segítsen már kitölteni ezt a megrendelőlap-szerűséget, mire kiderült, h nem tudjuk megrendelni, mert hogy a francba fizetjük mi ki a dolcsit, meg vmi külön bankszámlát kéne nyitni meg miafene... o__o Tökre nem értek egy szót se belőle, de ha vki tud nekem segíteni, h h is kell külföldről rendelni, az lécc segítsen nekem... :D
Ehhez a nyelvjáráshoz annyit szólnék: waracchaina! :pinky2: Nem tom h jött ide, a Kanjaniból jutott így eszembe... :pinky2:

Last edited by Alcsi on 2008 Apr 17 Thu, 3:43 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 3:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Nem vagyok japán nyelv szakértő, de nem lehet, hogy valamilyen más dialektusban mondja? Azért ott is van ám többféle, ha jól tudom. Esetleg Ryo-tól tanulta. (lehet valami kansai nyelvjárás). Massu is néha egész érdekesen beszél. Elég sokféle helyről származnak.
Ha hülyeséget írtam valaki hozzáértő javítson ki! Biztos vannak a fórumon olyanok, akik tanulnak japánul.

Nem azért mondtam! én sem vagyok nyelvész! de megszokott nálunk isgondolom, h különböző képzőkkel megváltoztatjuk a szót, mert az úgy viccesebben hangzik!(pl.: én inni helyett néha mondok icci-t, vagy üdítő helyett üccsi-t) sztem nála is így lehet!^^ Az oichi meg sokkal aribban hangzik! mikor megkóstolta a tortáját, akkor is mondta! Ari volt!^^

edit: én a calendar képeket, meg a hozzá tartozó bookot letöltöttem netről, és remélhetőleg vlmikor ki lesz nyomtatva(ha minden jól megy fotópapírra, de ez nem biztos)
innenszedtem le
de a hölgyemény kéri, h legalább vlmi köszit postoljanak, h ha lementik a képeket!
egyébként tényleg nagyon drága! x.x

Last edited by Karen on 2008 Apr 17 Thu, 3:48 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 3:47 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Akira wrote:
Nem vagyok japán nyelv szakértő, de nem lehet, hogy valamilyen más dialektusban mondja? Azért ott is van ám többféle, ha jól tudom. Esetleg Ryo-tól tanulta. (lehet valami kansai nyelvjárás). Massu is néha egész érdekesen beszél. Elég sokféle helyről származnak.
Ha hülyeséget írtam valaki hozzáértő javítson ki! Biztos vannak a fórumon olyanok, akik tanulnak japánul.

Nem azért mondtam! én sem vagyok nyelvész! de megszokott nálunk isgondolom, h különböző képzőkkel megváltoztatjuk a szót, mert az úgy viccesebben hangzik!(pl.: én inni helyett néha mondok icci-t, vagy üdítő helyett üccsi-t) sztem nála is így lehet!^^ Az oichi meg sokkal aribban hangzik! mikor megkóstolta a tortáját, akkor is mondta! Ari volt!^^

Én se kötözködésképpen írtam. :D Szerintem is aranyos, amikor ilyenekkel hülyülnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 3:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll: Nyahhahhaaaa ezer köcciiii!!! :D Mostmá valszeg nem veszem meg, de az a "sticker" szó ott motoszkál a fejemben... A matricák a mániáim, kő a matricagyűjteményembe ááá... X'D *jóvan má nyugodj le, per pill egy fanatikus állatnak tűnsz >_____<* <--- mondom magamnak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 4:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nincs mit!^^ össze vissza mászkálok a neten aztán itt-ott belefutok dolgokba... de azt nagyon nem bírom amikor sikerül pletykákba bele futnom... lehet, h a fele nem igaz, de akkor is b*ssza az ember csőrét... pl.: múltkor vagy 4 nőt írtak akivel Yamapinak viszonya van/volt. nem mintha közöm lenne hozzá, de igazából nem akartam tudni róla! XDD

de a legviccesebb amit először Sanako-chan mutatott nekem aztán egy oldalon én is megtaláltam amikor mindegyik tag leírja, h milyen barátnőt szeretne, mármint, h hogy viselkedjen, meg, h milyen legyen a csaj! XDD *mindjárt megkeresem a linkek közt*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 4:15 pm 
Forum Addict

Az "oichi"-val kapcsolatban..a kisgyerekeknek szoktak így beszélni leginkább. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 4:27 pm 
Forum Addict

Animelover: tudom meik calendarra gondolsz, én a kat-tunoson szenvedtem XDDD de végül a józna ész győzött, meg az h kurvadrága xD
de ha kell vmi amit így szeretnél rendelni, akkor szólj és tudok segítei ^^ mi soakt rendelünk így netről XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 4:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tsukasa-chan wrote:
Az "oichi"-val kapcsolatban..a kisgyerekeknek szoktak így beszélni leginkább. xD

hehe! Yamapi a nagy-kis gyerek! XDD

perfect girlfriend:
Yamapi: http://nomanymore.blogspot.com/2006/04/yamapi.html
Koyama: http://nomanymore.blogspot.com/2006/05/koyama.html
Shige: http://nomanymore.blogspot.com/2006/07/shige.html
Massu: http://nomanymore.blogspot.com/2006/07/massu.html
Tegoshi: http://nomanymore.blogspot.com/2005/11/tegoshi.html

Ryoról sajna nincs, vagy legalábbis még nem találtam meg!^^""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 6:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako: Okéjj, köcci, ari vagy! ^^

Doll: Tyű, jók ezek a kis leírások a tagokról! :P Sok számomra újat megtudtam belőlük. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 19 Sat, 3:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

No, most hallgatom épp a Touch albumot, és úgy láttam h a dalok írója ismeri a Bay City Rollers-t. :D xDD Jó kis számok vannak rajta, az I ZA NA I ZU KI a legjobb! *0*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 20 Sun, 9:58 pm 
Forum Addict

És akkor ide is egy kis új infó. 2 nap múlva ha minden igaz, kint lesz az új NewS Pv a Summer Time. A radiórip-ek már keringenek a neten, nem rossz, kíváncsian várom a PV-t. Úgy látszik, hogy nagyon sietnek mostanság a JE-nél, NewS Pv, aztán meg Kat-tun a Music Stationban. Pedig az a kislemez egy héttel a NewS után jelenik meg. Na mindegy. Illetve nem mindegy, mert nagyon böki a csőröm, miért rakják előrébb a Kat-tun-t mint a NewS-t, de ez már az én egyéni szociális problémám. :D Elnézést minden Kat-tun rajongótól akinek ezzel beletapostam a lelki világába!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 20 Sun, 10:16 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
És akkor ide is egy kis új infó. 2 nap múlva ha minden igaz, kint lesz az új NewS Pv a Summer Time. A radiórip-ek már keringenek a neten, nem rossz, kíváncsian várom a PV-t. Úgy látszik, hogy nagyon sietnek mostanság a JE-nél, NewS Pv, aztán meg Kat-tun a Music Stationban. Pedig az a kislemez egy héttel a NewS után jelenik meg. Na mindegy. Illetve nem mindegy, mert nagyon böki a csõröm, miért rakják elõrébb a Kat-tun-t mint a NewS-t, de ez már az én egyéni szociális problémám. :D Elnézést minden Kat-tun rajongótól akinek ezzel beletapostam a lelki világába!
de megjelenési dátumban emg pont h a News van előbb XD ezen gondolkodtam ma pont, h ők Kat-tunak senpaiok, nekik meg az Arashi senpai, és csodák csodája, 3 nap múlva Arashi album XDD lehet mondjuk h nem stimmel vhol a logika :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 8:53 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem mind1, melyiket rakják hova, mondjuk a NEWS-t meg az Arashi-t jobban várom, mint a KAT-TUN-t. Mondjuk KAT-TUNéknál meg a szólókra vagyok átkozottul kiváncsi. Végülis lesz mit mazsolázni. *0*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 3:58 pm 
Forum Addict

Azért a Kat-tun szólókra én is kíváncsi vagyok. (bár inkább csak Jin és Koki szóló érdekel, meg Nakamaru). Mondjuk igazából tényleg tök mindegy mi jön előbb, Kat-tun szokás szerint úgyis mindent visz.
De NewS rajongó révén én jobban várom az ő kislemezüket. :D

A tegnapi Shounen Club premium-ban fellépett a NewS is.
Itt vannak a linkek:

Massu, Yamapi, Koyama - Nantoka Narusa (ez nagyon aranyos volt)
http://www.veoh.com/videos/v7019825Qp4d ... 823&rank=1

mindenki - Taiyou no Namida
http://www.veoh.com/videos/v70209716WC3 ... 52&rank=11

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 8:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez a Massu-Pi-Koyama naon ari volt. :D A szám is, meg ahogy fel-alá rohangásztak. :D Btw, hívhatom Massu-t "Puli"-nak? x'D Nagyon szeretem Massu-t, de akkor is, annyira belelóg a haja a szemébe néha, hogy akkor már tiszta pulis hatása van.. x'D
A Taiyou no Namida jó volt, szeressem ezt a számot, mondjuk a zene vágásai érdekesek voltak... :beaten:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour