Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:26 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 18 Sun, 5:52 pm 
Forum Addict

AZTAKURVAAA XDDD
találtam 2001es scaneket Jinről, amiben CREEPERben van O_O olyanba mint nekem van, csak a 3 centis talpúba XDD behalás XDD
*Jin lovemeter egy métert ugrott fel* XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 8:07 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Na megtekintettem a tegnap Kat-tun Special Medley-t normálisa változatban és felirattal is.
Pár megjegyzés:
Kame kinézete szörnyű, mondjuk a szólója is a legrosszabb véleményem szerint, ennyire nem is tudom mikor rontották el neki...

Kame úgy néz ki mint a nagyapám ebben a szemüvegben. amúgy a szólóját én sem szeretem, és lehet csak nekem van meg hibásan, de úgy fejeződik be, hogy ott még várnám hogy énekeljen. olyan mintha elvágnák a szalagot. mindegy, annyira nem tetszik a szám, hogy nem is kell a jó verzió, már ha tényleg hibás >.<

amúgy a DUES single szerintem nagyon jóra sikerült, dont u ever stop nagyon tetszik, a pv is, Jin, Ueda, és Koki szólója nagyon jó lett szerintem, és a maradék kettővel sincs semmi bajom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 8:19 pm 
Forum Addict

Ha jól tudom, akkor Jin-Koki szólóból adták el a legtöbbet, aztán Kame-Junno és a legvégén Maru-Ueda. És a legkevesebb a normal edition-ből fogyott, de azon csak a DUES volt.
Én ezzel a DUES-el úgy vagyok, hogy egyik nap még szeretem a másik nap meg már unalmas.
Húgom a Jin és Nakamaru szólókért van nagyon oda. :D
Nekem is Kame szólója az egyetlen ami nagyon nem tetszik. Olyan unalmas, hogy elalszol rajta. Bár lehet csak én vagyok így vele.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 8:30 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Ha jól tudom, akkor Jin-Koki szólóból adták el a legtöbbet, aztán Kame-Junno és a legvégén Maru-Ueda. És a legkevesebb a normal edition-ből fogyott, de azon csak a DUES volt.
Én ezzel a DUES-el úgy vagyok, hogy egyik nap még szeretem a másik nap meg már unalmas.
Húgom a Jin és Nakamaru szólókért van nagyon oda. :D
Nekem is Kame szólója az egyetlen ami nagyon nem tetszik. Olyan unalmas, hogy elalszol rajta. Bár lehet csak én vagyok így vele.

nem csodálom, hogy abból fogyott a legtöbb. tényleg jó párosítás volt a két szám együtt. nekem meg épp hogy nagyon tetszik, egyszerűen nem tudom megunni XD de ugye még jó hogy különbözünk :P :P
Kame szólóját én meg nem is hogy unalmasnak mondanám. egyszerűen pocsék. de ez az én véleményem, senkit nem áll szándékomban megbántani!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 8:47 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
nem csodálom, hogy abból fogyott a legtöbb. tényleg jó párosítás volt a két szám együtt. nekem meg épp hogy nagyon tetszik, egyszerűen nem tudom megunni XD de ugye még jó hogy különbözünk :P :P
Kame szólóját én meg nem is hogy unalmasnak mondanám. egyszerűen pocsék. de ez az én véleményem, senkit nem áll szándékomban megbántani!

haha, engem biztos nem fogsz megbántani :lol: Ha elolvasod a Kat-tun-os hozzászólásaim a nagy része valami szidalom, pedig próbáltam visszafogni magam, pont azért, hogy ne tapossak bele más lelkivilágába. De szerintem lehet titokban fenik rám a bicskájukat, megfogadtam, hogy kerülöm ezt a topicot, hacsak ha nem valami normális hozzáfűznivalóm nincsen.
A Kat-tun-nal azon kívül, hogy a zenéjük nagy része nem tetszik, az a bajom, bár ilyen szempontból nem is velük van bajom, hanem a managment-el, hogy előrébb teszik őket a többi JE-s bandánál, és itt nemcsak a NewS-ra gondolok, hanem a többire is. És most amíg sikeres a banda, minden egyes yent próbálnak kitaposni belőlük. Bár ez kétségkívül a többiekkel is így van, hiszen ezt diktálja az üzlet. De szemet szúró volt, hogy a Summer Time alig kapott reklámot, a Kat-tun meg 3x-os volt a Music Station-ben, hogy reklámozhassák az új lemezüket. Igaz, ha többet reklámozz a NewS akkor sem adnak el sokall többet, mert ők általában így adnak el, kivétel az volt, mikor visszajöttek, mert akkor jobban mentek a dolgok, de aztán szépen lassan visszaállnak abba az állapotba, ahol eredetileg voltak. Úgy értem, eladásilag. És most egyébként véletlen, hogy a NewS volt ott, lehetett volna akármelyik másik. Megjegyzem ez is egy kétségbeesett kapkodás, mert a Kat-tun meredeken zuhan lefelé eladásilag. Szerintem ez kétségbeesett próbálkozás, hogy megállítsák a csökkenést. És főleg az albumeladásokon látszik ez meg, úgyhogy kíváncsi leszek a mostani albumra, de a kislemezek is folyamatosan esnek vissza, igaz még így is elképesztően jól adnak el.

Na, Akira szófosás vége, ígérem (remélhetőleg be is tudom tartani) csak akkor írok ebbe a topicba, ha valami normális mondanivalóm van. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:03 pm 
Senior Member

Akira wrote:
haha, engem biztos nem fogsz megbántani :lol: Ha elolvasod a Kat-tun-os hozzászólásaim a nagy része ...

Khm.. én szeretem a szófosásáokat, legalább jön belőle beszédtéma XD
és amúgy mindenben igazad van, de ezekért nem az együttes a hibás. Az új albumra kiváncsi vagyok, de szerintem már a címe sem hangzik túl jól. ezen kívül, eleinte én is úgy voltam az együttessel, hogy ez pocsék, és kész. semmi esélyt nem is kaptak hogy bizonyítsanak, mert a sarokba dobtam őket, mondjuk akkor még nem igen hallgattam pop-ot. aztán megismerkedtem egy sráccal, aki viszont imádja őket, és szinte hihetetlennek tartotta, hogy én meg nem. szóval bátran állíthatom, hogy ő kedveltette meg őket velem szépen lassan, és bár van jópár másik együttes akiket jobban szeretek, de azért kat-tun nem olyan rossz. mondjuk, ha news vesszük vetélytársnak, szerintem nekik még így is sokkal több jobb számuk van.

amúgy a jobbszélső úriember személyében kit tisztelhetek?? avatar o.o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:13 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
mondjuk, ha news vesszük vetélytársnak, szerintem nekik még így is sokkal több jobb számuk van.

amúgy a jobbszélső úriember személyében kit tisztelhetek?? avatar o.o

ízlések és pofonok, ezért vagyunk különbözőek. Amúgy zeneileg nem szabad összehasonlítani a két bandát, mert teljesen mások. :D

A jobb szélső úriember meg Danson Tang Yu Ze. Tajvani idol, színész és most már énekes is, tavaly jelent meg az első lemeze az Avex Trax (Johnny bá és társai) tajvani részlegénél. Amúgy a mellette élő szintén tajvani popidol (Fahrenheit, Dong Cheng Wei) Jiro Wang színész és persze énekes egyik legjobb barátja. De lehet Jiro-t már ismered, ha láttad a tajvani HanaKimit. :D Bár akkor Danson-t is, mert ő is játszik benne.
http://wiki.d-addicts.com/Tang_Yu_Zhe
http://en.wikipedia.org/wiki/Danson_Tang

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:26 pm 
Senior Member

Akira wrote:

ízlések és pofonok, ezért vagyunk különbözőek. Amúgy zeneileg nem szabad összehasonlítani a két bandát, mert teljesen mások. :D

A jobb szélső úriember ...

Áhjj XD igeen, tudtam hogy valahonnan ismernek kell őket, mert nagyon ismerősnek tüntek, de mégsem tudtam őket hova tenni. de így már minden világos :P köszi.

és hogy ne legyen annyira off. ezt most találtam, és Kame olyan mint egy jóllakott óvodás :roll: de aranyos. és annak örülök, hogy Junno megszabadult a szőke fürtjeitől, mert szerintem nem volt előnyös neki. de most meg Kokinak.. ez a szakáll jajj >.<

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:38 pm 
Forum Addict

Igen, ez a kép aranyos. Koki fejeit meg lassan meg kell szokni. Szerintem ő direkt rondítja magát. Minél hülyébben néz ki, Koki annál elégedettebb. :D
A kopasz fejével is ha lassan, de valahogy összebarátkoztam.
Junno tényleg marha hülyén nézett ki szőkén, de a Yukan Club-os szerepéhez illett. Kame meg ari, bár kicsit furi még nekem ez a haj.
Amúgy Koki öltözéke is borzasztó itt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:48 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Igen, ez a kép aranyos. Koki fejeit meg lassan meg kell szokni. Szerintem ő direkt rondítja magát. Minél hülyébben néz ki, Koki annál elégedettebb. :D
A kopasz fejével is ha lassan, de valahogy összebarátkoztam.
Junno tényleg marha hülyén nézett ki szőkén, de a Yukan Club-os szerepéhez illett. Kame meg ari, bár kicsit furi még nekem ez a haj.
Amúgy Koki öltözéke is borzasztó itt. :D

Én nem tudom, de komolyan mindig ilye vacak módon néz ki. és még nem is az, hogy ronda (bár szerintem nem is helyes) mert hosszabb hajjal jobban nézett ki régen szerintem. a pulcsijáról meg ne is beszéljünk, bár olyan hosszú ideig időztem a fején, hogy észre sem vettem ezt a pöttyös gyönyörűséget. amúgy meg hogy még tökéletesebb legyen az összhatás, még egy szemüveg is van a feje búbján.
bár ez más kép, de szerintem a szemüveg ugyan az :roll:

Image

én a Yukan Clubot nem láttam, valamiért nem érdekel az a sorozat >.< Szerintem Kamer tiszta aranyos. a haja meg nekem valamiért tetszik XD bár khm.. lehet nagyot tévedek, de mintha eddig hoszabb lett volna. igazából nem ezt szoktam figyelni :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:58 pm 
Forum Addict

Yukan Club nem volt egy nagy szám, de végignéztem mert Yuu volt benne, a Kanjani8-ből. :D
Na, ha már képek, akkor elalvás előtt egy-két ari Koki-Pi kép. Bár lehet nekem azért ari, mert Pi van mellette. :lol: A képek a Byakkotai kapcsán készültek, ami nekem nagyon tetszett. Az eleje kicsit uncsi, de aztán nagyon jó. És Koki és Pi is marha jó volt benne, de ez csak személyes vélemény. Aki nem szereti a történelmi jellegű dolgokat, annak nem fog tetszeni.

Képkredit: Lovekira220
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... an/1-1.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22/Tomo-chan/2.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22/Tomo-chan/3.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22/Tomo-chan/4.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22/Tomo-chan/5.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22/Tomo-chan/6.jpg

Na, átszerkesztettem, mert kissé nagyok voltak a képek, aztán jól fenékbe billentettek volna, hogy szétbarmolom a fórumot. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 10:07 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Yukan Club nem volt egy nagy szám, de végignéztem mert Yuu volt benne, a Kanjani8-ből. :D
Na, ha már képek, akkor elalvás előtt egy-két ari Koki-Pi kép. Bár lehet nekem azért ari, mert Pi van mellette. :lol: A képek a Byakkotai kapcsán készültek, ami nekem nagyon tetszett. Az eleje kicsit uncsi, de aztán nagyon jó. És Koki és Pi is marha jó volt benne, de ez csak személyes vélemény. Aki nem szereti a történelmi jellegű dolgokat, annak nem fog tetszeni.

nem csak neked öröm, hogy Pi van mellette. :P amúgy igen, gondolom ez már nem meglepő, de még erről sem hallottam >.< ilyenkor okkal érzem azt, hogy semmit sem tudok XD na mindegy. minden esetre, egy-két képen érdekesen néznek ki.. hmm.. mondjuk ott a gésák alatt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 7:03 am 
Forum Addict

juj ezeket köszi *_* még nem is láttam őket x'D csak egyetlen egyet a sorozatból...
Byakkotait végignéztem én is a múltkor, igaz 3 részben sikerült csak, de szerintem nagyon szép volt és megéri rászánni 4 órát... igaz a második rész az érdekesebb...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 5:35 pm 
Forum Addict

Ha már tegnap Koki-ról volt szó, akkor jöjjön még egy kis Koki. :D
Feltöltöttem pár képet róla, inkább régebbiek. Akit érdekel itt megtekintheti.
Ahhoz képest, hogy csak egy-két képet akartam. :lol: Nem találtam a My Boss My Hero-s címlapot, pedig az olyan ari.
Koki :heart:

Amúgy tudja valaki, hogy befejezte már az egyetemet? Vagy félbehagyta?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 7:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~ wrote:
Image

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
...
...
elnézést... *a világból ki lehet kergetni, ha szőrösen látom őket* ^^"""

egyébként multkor én is nézegettem egy csomó Kokis képet!^^ néha tök ari tud lenni, de amikor neki meg egyes másik tagoknak *khmJinkamekhm* összefickálják az orruk alatti részt vagy az állukat szemceruzával, akkor hülyét tok kapni! >.<
Nyah, ez egyéni szoc probléma persze! XD

Yukan klub meg nem rossz... csak azért néztem végig, h lássam Jin-t nőnek felöltözve és szakadtam rajt a röhögéstől! XDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour