Yu~ki wrote:
rest wrote:
csak visszacsatolva ne ítéljük el japánt, amiért 9k-s fedett pályán volt a live earth. Nálunk élőben reggel 11-12 körül volt. az náluk hány óra?
Lehet hogy többen nem mentek volna el mert mittudomén, éjszaka volt.
Plusz lehet hogy másnap valami gigarendezvény volt a Domeban, és annak készítették elő a terepet. Sosem lehet tudni legalábbis én nemtudom hogy miért csak 9000-en voltak...
Ez olyan mintha nálunk a SYMA-ban lett volna. Mint pl a tokio hotel xD
Ha 9000 akkor 9000, a koncert jó volt, volt ABS, volt ugyan LP is bár az kevéssé érdekel, hisz MAGYARORSZÁGON LÁTTAM ÉLŐBEN NISHIKAWA TAKANORIT ÉNEKELNI A TÉVÉBEN, ki nem sz@*ja le hogy hányan voltak ott?

Én csak megjegyeztem,h sztem meg kevéske...1 napon keresztül rendezték meg,tehát mindenhol volt este is,meg délelőtt is meg reggel is,meg minden napszakban XD...Én is örültem volna ha láttam volna...Én lecartam volna,nem is ezt mondtam,hanem szvsz simán mehettek volna a Dome-ban is,h több japán élvezhesse az ABS-t,Linkin parko-t,ayaka-t, meg mindenkit...Japánban 125 millió ember él,míg németbe 11 millió se...Hasonlítsuk össze,mégis Németországba többen élvzhették a koncerteket!Egyszerűen szvsz,ez kicseszés volt a japánokkal...
NANANANANA azért ezt nem gondolhatod komlyan hogy németországban nem él 11 millió ember !!!!!!!
Több mint 80 millió német él németországban édes.....
Németország:
terület: 357,021 km˛ népesség: 82,314,900 népsűrűség: 230.9 /km
Japán:
terület: 377,873 km˛ népesség: 127,433,494 népsűrűsége meg: 337 /km˛
japánban tényleg kib@**** sokan élnek

:D:D
De Európában Németország a legnépesebb, whatever, nem?
Ők ennyit áldoznak rá. De a japcsik adták a nevüket a környezetkímélő Kyotói Szerződéshez, megengedhetik maguknak hogy kevesen legyenek, nem?