Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 6:49 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 12:11 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Uedával? x"DDD Úgy tom h Ryo nem túlzottan van oda érte. xDD Biztos kaptak ezen a fangirlök, és kihoztak belõle vmi "se veled se nélküled" sztorit. :beaten:
pontosan :lol: ha megnézel ien fices oldalt, RyoDa van a legtöbb kb Akame után xD

EDIT: közbe a Summer timeos Heyx3-t nézem, ááá XDD szegény Koyamat megszivatták április 1én, h Yamapi kiszáll, ő meg elhitte XDDD és visszaír ilyet h Yamapi nélkül semmik vagyunk XDD úgy kiröhögte mindenki :beaten:

basszus a sok perverz XD ezután kitalálták h hullahopp verseny XD Yamapi győzött, 60 mp alatt 307 csípőmozgatással XDD a másik csaj, aki meg az ellenfele volt.. hát kb kiestek a székből sztem a Newsosok meg a többi jelenlévő hímnemű személy ahogy bámulták :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 1:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako: Hol nézed ezt? xDDDD Én is meg szeretném nézni, tök lolnak hangzik. xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 1:23 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Sanako: Hol nézed ezt? xDDDD Én is meg szeretném nézni, tök lolnak hangzik. xDDD

Ezt töltöttem fel pár hozzászólással ezelőtt+a hulahopp az a Miharu Gt-is részben van, csak az enyémen nem volt még felirat, de letöltheted angol felirattal vagy fent van veoh-n: (a veoh-s file a NewShfan által készített, lj oldaláról le tudod tölteni normálisabb minőségben, de ezt is írtam azt hiszem már régebben. :D
http://www.veoh.com/videos/v7335920f5Ap ... 037&rank=1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 1:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ja h abban van... :beaten: Lassú a gépem és nem tudtam még leszedni, gomen. :beaten: Xie xie a linket! m(_ _)m

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 1:36 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Animelover wrote:

Ezt töltöttem fel pár hozzászólással ezelõtt+a hulahopp az a Miharu Gt-is részben van, csak az enyémen nem volt még felirat, de letöltheted angol felirattal vagy fent van veoh-n: (a veoh-s file a NewShfan által készített, lj oldaláról le tudod tölteni normálisabb minõségben, de ezt is írtam azt hiszem már régebben. :D
http://www.veoh.com/videos/v7335920f5Ap ... 037&rank=1
ige, ezt a newsfan-féle verziót néztem én is ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 1:38 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Ja h abban van... :beaten: Lassú a gépem és nem tudtam még leszedni, gomen. :beaten: Xie xie a linket! m(_ _)m

Semmi gond! :D Nekem is van mikor csiga a net.
De nézd meg veoh-n, mert nagyon vicces.
Szegény Koyamát sajnáltam az áprilisi tréfával, a gyerek dupla hülyét csinált magából a karaoke dologgal együtt.
Műsorvezető meg is jegyezte, hogy Koyamának Pi az istene! :D Több interjúban is olvastam, hogy Tego ezt mondta Pi-ről: Yamapi nekem egy Isten. :lol: Fiatal még a gyerek nagyon.
Hamada (a műsorvezető aki ráfekszik Ryo-ra) szereti játszani a perverzet, már csókolgatta Hyde-t, Gackt-ot, Tego-t vagy Yamapit szinte mindig molesztálja. Elsőre még vicces, de 500x-ra már nem, legalábbis nálam nem.
A játék nagyon jó volt, a két csaj tök béna volt a két sráccal összehasonlítva.
Masuda filmes jelenetén akkorát nevettem, még nem láttam a filmet, de azt hiszem meg fogom nézni.
Tegoshi Sky Moon Walker mutatványán meg csak néztem. :D Olyan kis csacskaságokat tud ez a gyerek kitalálni.
Meg Pi szülinapjára a tagok csak üzenetet küldtek, a műsorvezető erre meg azt mondja: Akkor menjetek haza!
Ez nagyon vicces kis műsor volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 2:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Looool, ez nagyon jó vooolt!!!! xDDDDD Azt se tom melyiken nevettem legjobban. :D ROTFLOL! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 7:49 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Tegoshi Sky Moon Walker mutatványán meg csak néztem. :D Olyan kis csacskaságokat tud ez a gyerek kitalálni.
milyen aranyosan fogalmaztad meg :D

azon csak néztem, hogy milyen új gyökérség ez xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 7:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jam, ahogy észrevettem Tegoshi folyton ilyen állatságokat talál ki... x'D Am lécc mondjatok egy helyet ahol Tegonátorkodik mert még mindig nem láttam. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 8:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Summer Time single-t most töltöttem le!^^ jpopsukin már letölthetitek, kb 5 perc mire lejön mert annyian seedelik! XD

Még csak féálig hallgattam meg, de már most nagyon tecc!^____^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 8:15 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Summer Time single-t most töltöttem le!^^ jpopsukin már letölthetitek, kb 5 perc mire lejön mert annyian seedelik! XD

Igen, köszi már én is letöltöttem :D , csak az a bajom, hogy a Liar és a Summer Time karaoke verzió rosszul lett rippelve. (De ne legyek már telhetetlen.)

Animelover: Nézd meg pü-det, ott van a link, ahol megtalálható a Terminátoros Hey Hey Hey, de mindjárt megnézem veoh-n is neked, mert szerintem ott is fent van. :D Bár most a feliratos verziót lehet csak álmomban láttam, de majd mindjárt kiderül. :lol:

Na a nem feliratos megvan, itt a link :D :
http://www.veoh.com/videos/v1627202WaTh ... 207&rank=1

Last edited by Akira on 2008 May 04 Sun, 8:20 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 8:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Doll wrote:

Igen, köszi már én is letöltöttem :D , csak az a bajom, hogy a Liar és a Summer Time karaoke verzió rosszul lett rippelve. (De ne legyek már telhetetlen.)

Animelover: Nézd meg pü-det, ott van a link, ahol megtalálható a Terminátoros Hey Hey Hey, de mindjárt megnézem veoh-n is neked, mert szerintem ott is fent van. :D Bár most a feliratos verziót lehet csak álmomban láttam, de majd mindjárt kiderül. :lol:

Nagyon nagyon xie xie, meg is nézem!!!! :D Huh, már le lehet szedni a singlét? Szuper, már szedem is! :D

EDIT: Hogyaza... Aszongya a torrentelő h még nem jött ki a torrent szal várjak rá még 15 órát. :beaten:

Last edited by Alcsi on 2008 May 04 Sun, 8:25 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 8:25 pm 
Forum Addict

Na nem találom a feliratosat, pedig esküszöm úgy emlékszem, hogy én angol felirattal láttam, bár lehet, hogy nem az feliratozta, akinek a linkjét küldtem neked, de viszont sok régebbi műsort csinált meg és nemcsak NewS-t, érdemes elnézni az oldalára. :D
De most azért is utánanézek ennek a feliratos verziónak, valahol tuti van.
Na úgy nézz ki, csak álmodtam a feliratot. :grin: De fönt ott van a veoh-s link, megtudod ott nézni, a vége felé van Tego Terminátoros mutatványa.

Last edited by Akira on 2008 May 04 Sun, 8:37 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 8:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Na nem találom a feliratosat, pedig esküszöm úgy emlékszem, hogy én angol felirattal láttam, bár lehet, hogy nem az feliratozta, akinek a linkjét küldtem neked, de viszont sok régebbi műsort csinált meg és nemcsak NewS-t, érdemes elnézni az oldalára. :D
De most azért is utánanézek ennek a feliratos verziónak, valahol tuti van.

Xie xie, nagyon jó kis oldal, most is épp csemegézgetek róla. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 9:14 pm 
Forum Addict

ez mikori? :O mert engem is érdekelne feliratos verzió XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour