Akira wrote:
Na, a te háttérképedet is nagyon szeretem. Az is egy nagyon jó kép.

Én reménykedek egy új NewS dvd-ben már csak a Tokyo Dome-s koncik miatt is. Milyen látványos volt, mikor Pi énekelte a Gomen ne Juliet szólóját és előtört egy olyan vízesés féle. Marha jól nézett ki. Dvd-rt kiállat egyébként is az esemény. És mondjuk arra rakhatnának legalább egy kis ízelítőt a szóló műsorokból, mint ez a Shige-féle is.
nekem tetszik az ötlet, és egy új DVD-nek én is örülnék. de szerintem erre egyelőre nincs esély. idén tuti nem lesz, max jövőre. előtte szerintem még kiadnak egy nagylemezt, ha eljutunk odáig. de ugyebár, miért ne jutnánk el

emlékszem, amikor először megnéztem a N.E.W.S.-t, akkor bemeséltem magamnak, hogy hú ez tök jó cucc volt, és dejó, két hét múlva jön a következő DVD. én teljesen úgy emlékeztem rá, hogy én ezt valahol olvastam. de utólag rájöttem, hogy csak álmodtam =D minden esetre, pár napig nagyon jó kedvem volt, valahányszor csak eszembejutott a dolog
és akkor most én is nyáladzom egyet, mert miért ne, és különben is.. nem konkrét fotósorozatok
(vagyis de van az is), csak úgy képek, mert jelenleg ezeket tartom aranyosnak ^^ mivel nekem Shige a favorit, az övé az első kép.
mert szerintem ez a nevetés minden pénzt megér <3 ezt pedig azért, mert mindenki nagyon
aranyos rajta! ezt a sorozatot meg egyszerűen csak imádom ...
... és lehet mocskos dolog, de ez a
bilincs beindítja a fantáziámat

... és nézzenek oda, itt még
Ryo is tetszik. aztán
Tego és
Massu <3 és persze
Shige és
Koyama meg a ... kígyója o.o =D