Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 5:52 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 7:53 pm 
Forum Addict

Itt egy elég friss kép a Code Blue kapcsán. Nem álltam meg, hogy ne tegyem be, aki többet akar látni csatlakozzon a NewS Communityhez.
És akit zavar, hogy csak Pi-ről beszélek, az ne olvassa el a hozzászólásaim és ennyi. Nekem ő az abszolút kedvencem már 2 éve és ez nem is fog változni. Persze a többiekkel sincs bajom, mert ha lenne nem hallgatnék NewS-t.

Képcredit: dorama fans@XQ és watchful21
(a kép le van kicsinyítve)

Image
Mindent bele Doktor Úr! :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 7:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

:D Először azt hittem vmi pilóta-dolog megy itt. o..o;

Ganbatte Kusano-san, remélem jól fog tanulni! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 05 Thu, 2:15 pm 
Forum Addict

woow, büszke vagyok Kusanora :D remélem ha jól tanul kint, akkor visszajöhet x'D akkor majd még jobban táncolhat és többet énekelhet angolul mint a She's all mine solojába XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 6:16 pm 
Forum Addict

Nehogy kimaradjanak a mai szórásból kis kedvenceim.
Először is itt egy pár kép, amit Kusano-ról töltöttem fel, a teljesség igénye nélkül, van régi sőt van aránylag friss kép is. Katt. a képekre és bejönnek eredeti nagyságukban.
Kusano

És egy kis, de ez tényleg kicsi My Boss My Hero Tegoval. Mert szeretem ezt a sorozatot nagyon.
My Boss My Hero

És persze magamat nem meghazudtolva, egy kis Pi.

Doktor Pi (még jó, hogy most nem így néz ki, mert különben elég nehezen tudnám komolyan venni. :lol: )

Image

És itt egy kép, amiről máig nem tudom eldönteni, hogy csinált kép vagy igazi. Bár igazi is lehet, mert akkoriban Pi nem volt éppen egy férfias jelenség, de nem tudom.

Image

Last edited by Akira on 2008 Jun 08 Sun, 6:46 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 6:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Lol, hát így én se tudnám komolyan venni. x'DDDDDDDDDDD Köcc a Kusanos képeket. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 6:41 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Lol, hát így én se tudnám komolyan venni. x'DDDDDDDDDDD Köcc a Kusanos képeket. ^^

Nincs mit. Észleltem, hogy utóbbi időben nőtt az egy négyzetméterre eső Kusano rajongók száma eme topicban. :lol:
Majd lassacskán a többiekről is csinálok. Talán még Uchi is sorra kerül, bár róla bevallom nincs sok képem. Pi-t meg nem csinálok, mert rajtam kívül nem sokan szeretitek Pi-t, ahogy észrevettem. Meg róla amúgy is találni egy csomót.

Apropó, nézi valaki a Hokaben-t ill. az Osent? Mert kíváncsi volnék érdemes-e belenézni. Előbbinek a történet nem tetszik, utóbbiban meg Uchi.

Nemrég olvastam egy nagyon vicces kis történetet a Code Blue kapcsán. Az egyik színész aki szintén játszik a sorozatban (nevét nem említik, jobb is neki) elment a mellékhelyiségbe, ahol is Pi éppen folyó ügyei intézte. Csak ők ketten voltak és az ipse miközben kezet mosott a tükörben megszemlélte Pi arcvonásait (persze csak azt, aha) és megállapította, ahogy azt gondolta, Pi nagyon jóképű. :lol:
Amúgy szegénykém kis bicebóca volt valamelyik nap, lehet forgatás közben sérült meg, de pont rohangálós jelenetet kellett felvenniük, hát nem lehetett valami kellemes neki.

:love:
képcredit: hanayuuni
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én bírom Pit, lehet nem látszik rajtam. o..o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 9:04 pm 
Senior Member

najó, akkor összegzésben: a Kusanos képek tökjóók, szerintem tiszta aranyosan néz ki ezzel a felállított kócosbozontos, nem is tudom milyen felállított hajjal =D én nagyon szeretem Kusanot :3

a két Pi-s kép elág fura, bár nekem az első tetszik =D a doktoros. a magazinos pedig szerintem nem igazi *hüm* bár nem tudom, de kicsit olyan homályos, meg gyanús. nem is emlékszem, hogy Pi nézett e volna így ki valaha is.. minden esetre, nagyon kislányos =DD

Hokabent pedig én nézem, mert Shige :heart: de eddig csak az első részt láttam. egyrészt azért, mert candypop igen lassan csinálja hozzá az angol sub-ot. a másik meg hogy egyelőre kevés az időm. nos én nem mondom, hogy húú nézdd meg mert, baromijó. de azthiszem egy rész után nem is nagyon lehet még véleményt mondani, én Shige miatt kezdtem el nézni, de szerintem egész érdekes a története a sorozatnak. Osent nem nézem, még nem is hallottam róla..

ahhoz a tükörben megnézős dologhoz meg csak annyit fűznék, hogy én az ipse helyében nem csak Pi szép arcát bámultam volna :beaten: :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 9:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Nemrég olvastam egy nagyon vicces kis történetet a Code Blue kapcsán. Az egyik színész aki szintén játszik a sorozatban (nevét nem említik, jobb is neki) elment a mellékhelyiségbe, ahol is Pi éppen folyó ügyei intézte. Csak ők ketten voltak és az ipse miközben kezet mosott a tükörben megszemlélte Pi arcvonásait (persze csak azt, aha) és megállapította, ahogy azt gondolta, Pi nagyon jóképű. :lol:
:love:
képcredit: hanayuuni
Image

Én nem értem... ezt lépten-nyomon megemlítik az emberek! XDDD Vajon miért? XDDDD

Ez a kép! o.O vlmiért a birka haj neki nem igazán áll jól!^^"""" a Dragon Zakuras haja volt a legjobb! *_______* De Pi tök mindegy hogy néz ki, ha csinál vlmi hülyeséget, akkor is imádnivaló, főleg mikor pofákat vág! XDD csak ne komolykodjon, az annyira nem áll jól neki, a vigyor annál inkább!^_____^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 9:12 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Ez a kép! o.O vlmiért a birka haj neki nem igazán áll jól!^^"""" a Dragon Zakuras haja volt a legjobb! *_______* De Pi tök mindegy hogy néz ki, ha csinál vlmi hülyeséget, akkor is imádnivaló, főleg mikor pofákat vág! XDD csak ne komolykodjon, az annyira nem áll jól neki, a vigyor annál inkább!^_____^

Ne tessék már birkának hívni, én szeretem ha birka is! :lol: És én akkor is bírom, ha komoly, sőt még talán jobban. Bár olyankor árad belőle valamiféle szomorúság. (na jó, én meg hülye vagyok, csak nem fénylek)

Yue: mindjárt keresek neked valami képet, abból az időből

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 9:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Ne tessék már birkának hívni, én szeretem ha birka is! :lol: És én akkor is bírom, ha komoly, sőt még talán jobban. Bár olyankor árad belőle valamiféle szomorúság. (na jó, én meg hülye vagyok, csak nem fénylek)

Yue: mindjárt keresek neked valami képet, abból az időből

Azért ennél a mosolynál nincs aranyosabb:
Image

meg a pofák amiket vág:
Image
Image
sztem egymástól tanulták! XDDD

csak egy dolgot nem bocsátok meg neki...
Image
szívesen eltörném a kezét... de az összes többi johnnysosnak is! >.<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 9:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pont pár napja láttam ezt a bagózós képét. Én kb ezt mondtam nagyon kedvesen: "Ne ciggizé' mer' kiverem a szádbú', haver!" :beaten: No nembaj Pi szeretünk, de azért leszokhatnál.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 9:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
Pont pár napja láttam ezt a bagózós képét. Én kb ezt mondtam nagyon kedvesen: "Ne ciggizé' mer' kiverem a szádbú', haver!" :beaten: No nembaj Pi szeretünk, de azért leszokhatnál.

én szépen lassan elszámoltam 10ig, h lenyugodjak! XDD de igazából őt szúrtam ki legutoljára... minden kedvencem dohányzik! T_T
(Koyama, Takki, Jin, Kusano, Koki... >_______<)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 9:38 pm 
Forum Addict

Szerintem dohányzik ott mindegyik. Mondjuk én sem szeretem, de valószínűleg azért nem láncdohányosok.
Aranyosak a képek amiket linkeltél, de az a Pi már a múlté, mostanában olyan ritkán mosolyog őszintén, ez gondolom annak a hatása, hogy sok a stressz, ismertebb is. stb. stb. Mosolyog a képeken, de látszik a szemén, hogy valójában az nem igazi mosoly. Vége a vidám gyerekkornak, Johnny bá az elit belét kitapossa, csak több legyen a pénz. Ők meg mondjuk hagyják, ha híres akar lenni, annak ára is van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 9:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*Dzsání sztem kicsit túlzásba viszi, mondjuk az üzletnek menni kell, de azér' határok is vannak*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour