Animelover wrote:
Lol, hát így én se tudnám komolyan venni. x'DDDDDDDDDDD Köcc a Kusanos képeket. ^^
Nincs mit. Észleltem, hogy utóbbi időben nőtt az egy négyzetméterre eső Kusano rajongók száma eme topicban.
Majd lassacskán a többiekről is csinálok. Talán még Uchi is sorra kerül, bár róla bevallom nincs sok képem. Pi-t meg nem csinálok, mert rajtam kívül nem sokan szeretitek Pi-t, ahogy észrevettem. Meg róla amúgy is találni egy csomót.
Apropó, nézi valaki a Hokaben-t ill. az Osent? Mert kíváncsi volnék érdemes-e belenézni. Előbbinek a történet nem tetszik, utóbbiban meg Uchi.
Nemrég olvastam egy nagyon vicces kis történetet a Code Blue kapcsán. Az egyik színész aki szintén játszik a sorozatban (nevét nem említik, jobb is neki) elment a mellékhelyiségbe, ahol is Pi éppen folyó ügyei intézte. Csak ők ketten voltak és az ipse miközben kezet mosott a tükörben megszemlélte Pi arcvonásait (persze csak azt, aha) és megállapította, ahogy azt gondolta, Pi nagyon jóképű.
Amúgy szegénykém kis bicebóca volt valamelyik nap, lehet forgatás közben sérült meg, de pont rohangálós jelenetet kellett felvenniük, hát nem lehetett valami kellemes neki.
képcredit: hanayuuni