Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:56 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 28 Sat, 10:57 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Apropó, a kis baka, most annak örvendezett a Jwebjében, hogy az IQ-ja 120. :D
okos :D úgy tudom h az átlag 110 alatt van XD

wow *_* :
http://img32.picoodle.com/img/img32/4/6 ... d52c5e.jpg

tényleg, a jwebeket hol tudod olvasnii? mert nagyon kíváncsi lennék rá, emrt így csak 1-2 fordítást látok X'D a News, HSJ meg KAT-TUN jwebje érdekelne X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 28 Sat, 11:04 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Akira wrote:
Apropó, a kis baka, most annak örvendezett a Jwebjében, hogy az IQ-ja 120. :D
okos :D úgy tudom h az átlag 110 alatt van XD

wow *_* :
http://img32.picoodle.com/img/img32/4/6 ... d52c5e.jpg

tényleg, a jwebeket hol tudod olvasnii? mert nagyon kíváncsi lennék rá, emrt így csak 1-2 fordítást látok X'D a News, HSJ meg KAT-TUN jwebje érdekelne X'D

Ha visszaolvasol, akkor azt hiszem pont neked belinkeltem már, hogy hol tudod olvasni őket. :D Pont az előző oldalon van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 29 Sun, 12:37 am 
Forum Addict

Akira wrote:

Ha visszaolvasol, akkor azt hiszem pont neked belinkeltem már, hogy hol tudod olvasni õket. :D Pont az elõzõ oldalon van.
Jaj tényleg, köszi ^^ Mondjuk én msot az eredetire gndoltam, nem ilyen fordítósra ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 29 Sun, 8:59 am 
Forum Addict

Sanako wrote:
Akira wrote:

Ha visszaolvasol, akkor azt hiszem pont neked belinkeltem már, hogy hol tudod olvasni őket. :D Pont az előző oldalon van.
Jaj tényleg, köszi ^^ Mondjuk én msot az eredetire gndoltam, nem ilyen fordítósra ^^"

Az eredetit nem fogod megtalálni, mert ez egy fizetős japán mobilszolgáltatás, tehát nem a neten van. Olyanok fordítják le, akik előfizettek erre a szolgáltatásra. És nagyon ritka esetben postolják az eredetit, volt egy leány, aki néha postolta, de bezárta az oldalát a kretén fangirlök miatt.

Itt van leírva Moonie által:
P.S. JWEBS ARE A JAPANESE CELL PHONE SERVICE!
A lot of people have been asking me to give them the link to the original website where Yamapi posts his jwebs. THIS WEBSITE DOES NOT EXIST.
You subscribe to jwebs and get them on your cell phone. They are not available online, so please don't ask me to link you!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 29 Sun, 1:17 pm 
Forum Addict

Akira wrote:

Az eredetit nem fogod megtalálni, mert ez egy fizetõs japán mobilszolgáltatás, tehát nem a neten van. Olyanok fordítják le, akik elõfizettek erre a szolgáltatásra. És nagyon ritka esetben postolják az eredetit, volt egy leány, aki néha postolta, de bezárta az oldalát a kretén fangirlök miatt.

Itt van leírva Moonie által:
P.S. JWEBS ARE A JAPANESE CELL PHONE SERVICE!
A lot of people have been asking me to give them the link to the original website where Yamapi posts his jwebs. THIS WEBSITE DOES NOT EXIST.
You subscribe to jwebs and get them on your cell phone. They are not available online, so please don't ask me to link you!
Jaaaa, azt tudtam hogy mobilos, de azt nem h elő kell fizetni rá XD

mit csináltak azok a fangörlök hogy be kellett zárni? O_o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 29 Sun, 1:45 pm 
Forum Addict

Halvány fogalmam sincs, hogy mit csináltak. :D
Az meg, hogy fizetni kell a JE-s mobilszolgáltatásért szerintem az nyilvánvaló. Azok semmit nem adnak ingyen. :D

Ma éppen youtube-n nézelődtem, mikor ezekre leltem, mondjuk többségüket már láttam itt-ott.

Ez a szám felkerülhetne a következő NewS albumra, akár. Hacsak nem valamelyik sempai csapat dala, de nem ismerős.
Towairo no koi

Na ez is jöhet:
Heaven

Mindig jó nézni, ilyen ezeréves Pi felvételeket, nekem a kis chibi videói kellenének jó minőségben. Többségük 4Tops (abból birtokolok párat), na majd körülnézek:
click

Ha valakinek esetleg van pontos listája, melyik Shounen Club-ban volt Yamapi (bármely csapatával), illetve NewS, azt megköszönném.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 01 Tue, 2:53 pm 
Forum Addict

Hát, a Towairo no koi kicsit régi szám már h felkerülhessen albumra X'D

Basszus, nézelődtem ma d-addicts, fórumon, és sikerült emgtalánom HSJ topic első oldalán kapásból, h vki beírt a nagy okosan, hogy Takaki Yuya meg Tegoshi Yuya testók, mert tmindkettő Yuya XDDDDDDDDD *agyhalál*
és ennek a zilletőnek a barátnője állítólag randizott Takakival meg Yamapival :lol::lol: mi értelme ilyet terjeszteni, ha úgyse hiszi el senki? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 01 Tue, 3:35 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Hát, a Towairo no koi kicsit régi szám már h felkerülhessen albumra X'D

Attól, hogy régi még nyugodtan mehet az albumra, a Rainbow se mai darab volt, mégis mehetett a kislemezre. Nem beszélve a többi régebbi számról, amik a 2. albumra felkerültek. :beee3:

Sanako wrote:
Basszus, nézelődtem ma d-addicts, fórumon, és sikerült emgtalánom HSJ topic első oldalán kapásból, h vki beírt a nagy okosan, hogy Takaki Yuya meg Tegoshi Yuya testók, mert tmindkettő Yuya XDDDDDDDDD *agyhalál*
és ennek a zilletőnek a barátnője állítólag randizott Takakival meg Yamapival :lol::lol: mi értelme ilyet terjeszteni, ha úgyse hiszi el senki? :lol:

Olvastam én már ennél meredekebb dolgot is, a sok hülye fangirl csak magára akarja felhívni a figyelmet, hogy mindenki őket irigyelje. És sajna van olyan hülye, aki ezeket el is hiszi. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 01 Tue, 11:00 pm 
Forum Addict

Akira wrote:

Olvastam én már ennél meredekebb dolgot is
mi volt az? XDD annyit tudok röhögni az ilyeneken :lol:

Akira wrote:
a sok hülye fangirl csak magára akarja felhívni a figyelmet, hogy mindenki õket irigyelje. És sajna van olyan hülye, aki ezeket el is hiszi. :?
hát az meg magára vessen aki elhiszi xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 02 Wed, 10:58 am 
Forum Addict

Új Rakubeji reklám (katt a CM-re oldalt (Pi feje fölött) és meglehet nézni):
click

Új Lawson reklám:
click
Kissé sötét a kép, de ez van, majd lesz jobb is.
Massu, ahogy előugrik, mint valami nyúl, de idióta. :lol: De mindenki nagyon aranyos, különösen Koyama, ahogy ott ordibál.
Sanako, ha szépen kérjük elmondja nekünk mit mond. :wink:

Sanako:
A sztori kb. a következő, nem emlékszem mindenre pontosan. A lényeg, hogy volt egy csaj, aki azt állította, hogy most nem tudom melyik Kat-tun tag szervezett neki valami randit Jin-nel. Felmentek a lakására, majd megjelent Pi és hármasban...
Na ezt még leírni is nevetséges, de ezért nem írok pü-t. A részletek nem feltétlenül ezek voltak, régen olvastam, de a groupensex-re emlékszem.
Ezek a külföldi rajongók nagyon idióták.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 02 Wed, 4:54 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Új Rakubeji reklám (katt a CM-re oldalt (Pi feje fölött) és meglehet nézni):
click

nahát, igazán reklámozhatnák nálunk is ilyen csini fiúkkal a gyümölcslevelekt =D

Akira wrote:
Új Lawson reklám:
click
Kissé sötét a kép, de ez van, majd lesz jobb is.
Massu, ahogy előugrik, mint valami nyúl, de idióta. :lol: De mindenki nagyon aranyos, különösen Koyama, ahogy ott ordibál.
Sanako, ha szépen kérjük elmondja nekünk mit mond. :wink:

ez pedig megintcsak aranyos, mint az előzőek =3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 10:18 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Köcci a reklámokat!! :D :D :D

Hijj!!! x"DDDDDDDDDD Massu!!! *lefejel vmit* x'DDDDD Ez naon fájt x"DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 12:53 pm 
Forum Addict

Jaj ez de édes :lol:

Koyama az elején olyasmit mond, hogy "valami azt mondta h miffi?"
"mi lehetett az?"
Ryo: mindig miffii.... (nem értem tovább)
erre jön a Massu-nyuszi, pyonpyon, ami at ugrálás hangja
Koyama: chiagu
Yamapi: megyünk a xxx (nemtudom hova) ?
és utána jönnek ki a boltból és ölelgeti Koyama azt a táskát xD a szöveg meg h bemutatjuk a miffii táskát o.O

mondjuk erre nem vennék mérget hogy így van ^^"""
nem nagyon értem mondjuk.. tudni kéne h mi ez a miffii izé :lol:

A Yamapis reklámnál le van írva hogy miről szól a relám, megnéztem nyolcszázszor h megértsem, és akkor olvastam csak el a szöveget :lol:
Yamapi a boltvezető, a szöveg szerint, bejöna csaj és mondja h szép akar lenni, mire Yamapi tenchou odaadja neki a növényi tejsavalapú (vegyész anyám szívéhez kap XDDD ) és zöldségekből készült rakubeji italt xD :lol:

Akira: basszus X'DDD mond lécci hogy ezt nem hitte el egyik IQnuku fangörl se X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 2:07 pm 
Forum Addict

Köszi Sanako a fordítást! :D Legalább nagyjából tudjuk miről van szó.
A PiKorabo szerintem úgyis előbb-utóbb feliratozza angolul. Bár végülis ezek csak reklámok, de nagyon aranyosak, főleg ezek a Lawson-sak. Állítólag lesz olyan is, ahol egy fürdőben vannak. Mondjuk erre mérget nem veszek.

És ide is írom, hogy ma kezdődik a Code Blue. A dorama topicba linkeltem egy jó kis oldalt. És az egyik doramaletöltő torrentes helyen fent van a Mezamashi és a HapiFuru vagy mi szép minőségben.

És arra a hülyeségre visszatérve, nem hitték el neki, elküldték melegebb éghajlatokra és meg is érdemelte. Fantáziálni lehet, de amit ő írogatott az már csak figyelemfelkeltés.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 2:28 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Jaj ez de édes :lol:

Koyama az elején olyasmit mond, hogy "valami azt mondta h miffi?"
"mi lehetett az?"
Ryo: mindig miffii.... (nem értem tovább)
erre jön a Massu-nyuszi, pyonpyon, ami at ugrálás hangja
Koyama: chiagu
Yamapi: megyünk a xxx (nemtudom hova) ?
és utána jönnek ki a boltból és ölelgeti Koyama azt a táskát xD a szöveg meg h bemutatjuk a miffii táskát o.O

mondjuk erre nem vennék mérget hogy így van ^^"""
nem nagyon értem mondjuk.. tudni kéne h mi ez a miffii izé :lol:

A Miffy az egy nyuszi karakter, aki először azt hiszem eredetileg egy könyvben tűnt fel karakterként, de már van belőle mese meg minden. Japánban meg jó sok táska meg ilyenek lehet belőle gondolom (csak úgy mint Hello Kitty)
Én azt nem értem mit mond Koyama, de utána azt kérdezik, hogy Mi történt? És akkor Ryo mondja, hogy "mindig együtt van Miffyvel"..aztán Koyama meg amikor felkiált, hogy chigauuuuu utána Yamapi meg azt mondja, hogy "menjünk (nemtomhova) !"

Remélem valamennyit tudtam segíteni, bár már Sanako is leírta a lényeget végülis. ^o^

edit: megnéztem a Pi-s reklámot is..atyám. XD
A csaj amúgy tényleg azt mondja, hogy "Kirei ni naritai desu."(széppé akarok válni)....*fáj neki a reklám*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour