Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:38 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 2:32 pm 
Forum Addict

Tsukasa-chan wrote:
A Miffy az egy nyuszi karakter, aki először azt hiszem eredetileg egy könyvben tűnt fel karakterként, de már van belőle mese meg minden. Japánban meg jó sok táska meg ilyenek lehet belőle gondolom (csak úgy mint Hello Kitty)
Én azt nem értem mit mond Koyama, de utána azt kérdezik, hogy Mi történt? És akkor Ryo mondja, hogy "mindig együtt van Miffyvel"..aztán Koyama meg amikor felkiált, hogy chigauuuuu utána Yamapi meg azt mondja, hogy "menjünk (nemtomhova) !"

Remélem valamennyit tudtam segíteni, bár már Sanako is leírta a lényeget végülis. ^o^

edit: megnéztem a Pi-s reklámot is..atyám. XD
A csaj amúgy tényleg azt mondja, hogy "Kirei ni naritai desu."(széppé akarok válni)....*fáj neki a reklám*

Köszi szépen neked is, most már akkor mindent tudunk. :lol:
Ezek ugyanezt reklámozzák, ezt az italt, de sokkal aranyosabbak és még érteni se kell (8 éves kistesóm kedvencei):
http://www.youtube.com/watch?v=hEquGRrHBwM
http://www.youtube.com/watch?v=bAqo4mrRz2k

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 3:57 pm 
Forum Addict

ezek de ariiiik :D

Tsukasa-chan, köszi ^^ na így már tényleg vna értelme a Massu-nyuszinak is XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 5:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hehe, köcci a fordítást!! :D :D :D Az a "menjünk a (nemtomhova)", ott a "nemtomhova" az a Lawson ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 7:37 pm 
Forum Addict

Ehh köszi, soha nem fejtettem volna meg. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 9:31 pm 
Forum Addict

Tsukasa-chan wrote:
Ehh köszi, soha nem fejtettem volna meg. :D
basszus, áúúú X'DD énse XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 8:50 am 
Forum Addict

Augusztus 13-án új NEWS Dvd jelenik meg! :D
Rajta lesz az első Tokyo Dome-s koncert, a tajvani kiruccanásról is lesz egy kis összefoglaló. stb. stb.
Ja, és Happy Birthday Massu-nak és Bakanishi-nek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 10:55 am 
Senior Member

Akira wrote:
Augusztus 13-án új NEWS Dvd jelenik meg! :D
Rajta lesz az első Tokyo Dome-s koncert, a tajvani kiruccanásról is lesz egy kis összefoglaló. stb. stb.
Ja, és Happy Birthday Massu-nak és Bakanishi-nek!

Hurrááá és 14-én a szülinapom! *^^* ezt lehet akkor majd meg is rendelem. szupi =3

és köszi a fordítást! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 11:40 am 
Forum Addict

Code Blue első része megnézve, kisebb iromány róla a dorama topicban.
Elég annyi, hogy nem csalódtam, majd később csinálok egy pár screenhot-ot. Mivel kezdődött? Pi félmeztelen testével. :lol:
És miután túlestünk az első orrvérzésen, kezdődhet a sorozat. :lol:

Na erről itt a kép:
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... /Pi-12.png
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... /Pi2-2.png

Remélem hétvégére lesz hozzá felirat is. Így is jó volt, de felirattal legalább még érteni is fogom. :lol: A többit nagyjából leírtam a dorama topicban.
Ja és az első rész nézettsége: 21,2%. Szép szám, csak így tovább Pi! :thumbup: Akik meg a haján vannak kiakadva azok így jártak. Nem ő találta ki, hogy ilyen haja legyen tudomásom szerint, és az alakítása nem függ a frizurájától. Ha felnyomtam, belinkelem ide az openinget (ez kb 10-15 másodperc, de szép) és az endinget a Mr. Children dallal. Az is nagyon jó, legalábbis nekem tetszik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 12:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jihijj új dvd!!!!! \(^o^)/ *naon örül*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 12:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Code Blue első része megnézve, kisebb iromány róla a dorama topicban.
Elég annyi, hogy nem csalódtam, majd később csinálok egy pár screenhot-ot. Mivel kezdődött? Pi félmeztelen testével. :lol:
És miután túlestünk az első orrvérzésen, kezdődhet a sorozat. :lol:

Na erről itt a kép:
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... /Pi-12.png
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... /Pi2-2.png

Remélem hétvégére lesz hozzá felirat is. Így is jó volt, de felirattal legalább még érteni is fogom. :lol: A többit nagyjából leírtam a dorama topicban.
Ja és az első rész nézettsége: 21,2%. Szép szám, csak így tovább Pi! :thumbup: Akik meg a haján vannak kiakadva azok így jártak. Nem ő találta ki, hogy ilyen haja legyen tudomásom szerint, és az alakítása nem függ a frizurájától. Ha felnyomtam, belinkelem ide az openinget (ez kb 10-15 másodperc, de szép) és az endinget a Mr. Children dallal. Az is nagyon jó, legalábbis nekem tetszik.

Ez ugye nekem szólt? :laugh: :laugh:
Se baj! XD Így az a két linkelt kép láttán nekem is orrvérzéses halálban volt részem, szal lehet, h mégis megkukkantom, esély adás céljából! XDD

és YAY dvd!!! *tök jó, h egyébként gyűjtenie kéne* XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 1:10 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Ez ugye nekem szólt? :laugh: :laugh:
Se baj! XD Így az a két linkelt kép láttán nekem is orrvérzéses halálban volt részem, szal lehet, h mégis megkukkantom, esély adás céljából! XDD

Nem egészen neked, te már az elején megmondtad, hogy nem tetszik. Úgy általában írtam, gondoltam, hogy beleírom, hogy nem Doll-nak szól, de aztán nem írtam. :D De nem kell engem komolyan venni ilyen ügyben, elvakult vagyok kissé, ha Yamapi-ról van szó. Én se azt mondom, hogy ez a világ legjobb frizurája, dehát ez van. Nem tudom, hogy miért nem azzal az egyenes hajjal van, mint a hivatalos oldalon. Bár lehet, hogy lassan eltűnik ez a frizu és egyenes lesz a haja később. Majd meglátom/meglátjuk.
És akkor, ha már itt szófosok, akkor itt a nagyon rövid opening és a hosszabb ending:

Code Blue opening

Code Blue ending

Screenshot meg lehet nem lesz, már így is eléggé lefárasztom itt a népet a hülyeségeimmel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 2:02 pm 
Forum Addict

én is épp az új DVDről akartam írni, de asszema két gép nélküli napon lemaradtam :lol:
rohanok dorama topicba meg Code bluet tölteni xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 11:06 pm 
Senior Member

én azthiszem megvárom amíg csinálnak hozzá feliratot, de már nagyon érdekel. amúgy nem tudjátok melyik fansub csapat csinálja hozzá a feliratot?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 05 Sat, 12:06 pm 
Forum Addict

Yue wrote:
én azthiszem megvárom amíg csinálnak hozzá feliratot, de már nagyon érdekel. amúgy nem tudjátok melyik fansub csapat csinálja hozzá a feliratot?

A Love Song hardsubosan fogja megcsinálni, a Querbeet pedig kiad softsubosat és hardsubos verziót is.

Haha, folytatódott a Jin, Ryo, üzengetős háború a Wink Up-ban, amibe a múltkor már Pi is beszállt Ryo oldalán. Ugye Ryo kövér Jin-nak nevezte Jint és hogy fogyon már le, Jin meg inas (vékony) majomnak Ryo-t. Hogy mikor kezdődött már a fene se tudja, de ezek idióták. Amúgy tegnap együtt ünnepelték Jin szülinapját. De Pi azért nem felejtett üzenetet küldeni Massu-nak se.

Jin mostani válasza Ryo-nak:
Inas majom. Hiába nézem erősen, akkor is inas majom vagy.
Jin mostani válasza Pi-nek:
Sokáig gondolkoztam, de nem jutott eszembe semmi jó mit is mondhatnék (nevet). Talán azért, mert ravasz vagy. Oh, igen, kissé úgy nézel ki, mint egy nő, jobb lenne, ha kicsit férfiasabb lennél.

Jin tudja mivel tudja felpiszkálni Pi-t, aki utálja, ha nőiesnek titulálják, pláne még Jin Yamashita-nak is nevezte. :lol:
Biztos lesz valami frappáns válasz.
Ja és persze megint RyoPi interjú van, elég érdekes képpel. Pi vállán szundít Ryo. A múltkori egymás alsógatyáit viselő sztori után, most egy kicsit kevésbé intim dolgokról volt szó. Érdekes, hogy most nevén nevezték Jint is, általában nem szokták.
A múltkor is egy hosszú RyoPi interjú volt, meg most is. Mostanában nagyon nyomják a fiúk.
Az interjú egyébként olvasható a NewS communityn.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 05 Sat, 3:29 pm 
Forum Addict

Ezt hallgassátok meg. Az Ai nante egyféle feldolgozása egy német idol-tól. Bár inkább a zenei rész lett felhasználva, mintsem a szövegi. Nincs rossz hangja a srácnak, mindkét verziót szeretem. Talán a NewS verzió szenvedélyesebb. Lépjetek be lj-re, ha látni akarjátok a bejegyzést.
click

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour