Mostanra valahogy sikerult visszatalalni a foldre, tekintve, hogy a koncert eszement jo volt (9/15-en voltam, az Osaka Jou Hall-ban). Szerencsem volt, a jegyem az A1-blokkban a 7. sorban kozepre szolt (ez a nagy szinpad bal oldalan van, eleg elol, viszont emiatt se tape, se lufi nem hullt felenk, de sebaj, orultem, hogy megint eleg kozelrol lathattam a Hime-t *.*)
Nna! Live Style 2014! Hat ez faszajos volt

!
Namie megint megmutatta, hogy hogy kell az ilyet csinalni. Valahogy ugy veszem eszre, ezeket a live style koncertjeit elvezi o is a legjobban, na meg a setlist is kiraly! A tavalyi FEEL turneval ellentetben most eleg sok minden maskent volt, kezdve a stage settel, ami ezuttal minden volt, csak nem egyszeru (mint tavaly). Talan leginkabb egy oriasi steampunk-os stilusu ora belsore hasonlitott, fem (?) pillangokkal es cikornyas lepcsokkel meg kiugrokkal... nehez leirni, de nagyon jol nezett ki. Az opening video is egybol sugallta, hogy itt valami izgalmas lesz, mert egy babfigura mozgasat imitalo lovaskocsit egy sotet noi arnyek vezette, akinek neha kilogott a magassarku csizmas laba a kocsibol...

Szoval az idei koncerten ismet Namie volt A Domina.

A stage-en kivul a setlist is sziporkazott! Gyorsan vegigkommentelem, aztan akinek van ideje/kedve, olvassa el

Egyebkent megjegyezendo, hogy eddig mindegyik Live Style koncertjen lila ruhaban, lila fenyekkel/settel kezdett. Dogos, na. :3
(opening lila ruhaban, lilas fenyek:)
1. Ballerina (erre tippeltem, hogy ezzel fog kezdeni, es bejott:3)
2. Poison
3. ALARM
4. WANT ME, WANT ME
-----
(zold ruhaban:)
5. Big Boys Cry
6. FUNKY TOWN (itt a kifuto kozepen korben szekek voltak, a szam alatt a tancosok es Namie a "ki tud elobb leulni az eggyel kevesebb szekre" jatekot jatszottak

Amugy a szam kozben a jatek heveben Namie osszekoccant az egyik srac tancossal es jol belerohogott a mikrofonjaba

Nagyon latvanyos volt az egesz!)
7. Contrail
8. Grotesque (igen!!! csak titokban jatszadoztam a gondolattal, milyen poen lenne ha elo adna, de gondoltam ugyse valoszinu, na meg nem is az o szama, erre tessek :3 lazan leenekelte Hirai Kent, mellesleg egy oriasi, vilagito szemu, creepy korhinta lo tetejen, felig a pole-on tancikalva adta elo, ostorral.. dogos volt *.*)
9. WHAT A FEELING
10. Stardust In My Eyes
11. SWEET 19 BLUES
--------
(nagy, piros kockas hosszu ruhaban, lovaglosapkaban - ld. Ballada cover pic)
12. TSUKI
(az elozo ruha "megrovidul", mini kockas cucc, kozben mini cilinder is felkerul ra

)
13. La La La
14. Rainbow
15. Can You Feel This Love
16. Sweet Kisses (AZ UJ SZAM! Baro volt *O* mikoradjamarkiafenebeis)
17. Whisper (ez is nagyon faja volt! Jo sok koddel es pofas koreografiaval! Namie jelenlegi hangja meg messze felulmulja a regi valtozatot.)
18. Alive (a kifuto kozepen, kvazi sotetben, egyedul *.*)
19. Love Story (ez kicsit izgis valtas volt az elozo szam utan xD)
--------------
(feher, hosszu ruha, barna fuzovel, rozsaszin fluffy izevel a hajaban

)
20. White Light ---> itt mindig mas szamot ad elo a Ballada Best-rol, en pont kikaptam a White Light-ot... (Kicsit sajnalom, mert pont az elozo nap a Dreaming I was Dreaming-et enekelte, azt jobban meghallgattam volna mondjuk ^^")
21. CAN YOU CELEBRATE? (az uj valtozat)
--------------
(ezustos, rojtos mini ruci)
22. Supernatural Love (--> na innen indult az igazi buli!)
23. Hands On Me
24. ROCK U (tomboldaaaaaaa >▽<!)
25. Heaven (*O*)
26. Neonlight Lipstick
-----------------
(encore)
27. Still Lovin' You (uj szam!)
28. CAN'T SLEEP, CAN'T EAT, I'M SICK (remix

29. Baby Don't Cry
Talan a bekazold ruha volt ami kicsit ehh volt, de a tobbi set/dress nagyon bejott! Jo par szamhoz amugy uj koreografia volt, de most igy hirtelen nem mondom meg, melyikhez... A setlist meg utolag tudtam meg, hogy eredetileg 30 szam volt, csak a kozeperol valahogy kikerult ido kozben a Rock Steady (szerintem szimplan tul sok szam volt ^^"). Kar, mert azt is nagyon megneznem eloben, de most tenyleg egy szavam sincs, mert amugy is minden szam szuper volt

(Na jo, a Baby Don't-ot en mar kisse unom ^^" jo szam, csak most mar uncsi, hogy mindig ez is rajta van a setlisten).
Mar most varom a DVD-t, mert ujra latni akarom amint lehet! *.* Na es persze az uj szamokat is remelem, hogy hamar kiadja! *.*