Olivia muveszno, a szo minden ertelmeben

Ugyhogy szerintem eleg rapszodikus ahhoz, hogy erteni lehessen, mit miert csinal... Sajat maga jelentette ki, hogy soha nem terne vissza az idol korszakaba, az lenne az egyetlen dolog, amit soha de soha nem tenne meg... ebbol szerintem eleg jol lejon, hogy milyen tipusu lelek.

A csaj szabadidejeben kalapokat meg ruhakat csinal maganak, elborult kepeket rajzolgat meg fest, manapsag meg ha jol lattam, akkor a hugaval es a batyjaval csatlakoztak egy olyan zenei klubhoz, ahol a cel az, hogy a mindennapoktol elteroen zeneljenek a tagok.
Ennek oromere fogtak magukat, es a szabadban zeneltek (asszem a Yoyogi park tavara kieveztek, a batyjuk gitarozott, Olivia vmi masik hangszeren jatszott, a huga pedig enekelt...). Nem live volt, meg semmi, egyszeruen csak felvettek videora, hogy a tavon zenelnek... Mekkora mar!

Ebbol is jol latszik, hogy Olivia kb. tesz arra, hogy mikor hajpoljak, es inkabb csak jol erzi magat, ha jon az ihlet, akkor ir zenet, ha nem, akkor ejtozik... Nekem mondjuk pont ez tetszik benne, annyira mas, mint a tobbi eloado. Nekem legalabbis nagyon kulonleges kedvenc

(A liveja pedig isteni volt *.*)