Da Xing Di wrote:
Harisu
booo!
Nyah, én pár éve kezdtem el KPop dolgokat hallgatni és még mindig azok a kedvenceim akik akkor... Kezdödött az egész úgy, hogy hallottam az S.E.S japán dolgait, aztán utánakerestem a koreai cuccaiknak is és találtam egy nagyon jó kis videó oldalt, ahol rajtuk kívül is volt még néhány elöadótól ez-az... és akkor már leszedegettem azokat is és a Baby VOX azonnal felkerült az S.E.S mellé KPop favoritnak.

Meg BoA is akkor indult éppen és nagyon bejött amit csinált, aztán meg már menthetetlenül rákaptam a dologra és jöttek a többiek..: Diva, S#arp, Koyote, Fin.K.L, Space A, Park Ji Yoon nomeg persze Seo Taiji..

Mondjuk Taiji-nek inkább az újabb rock-ba hajló dolgai tetszenek, de azok nagyon, meg ott van még a fura kis altern-rock csapat a Jaurim, akik sajna annyira nem ismertek, de nagyon jók..
BoA meg..... hát ja, vele szerintem mindenki így van aki régebb óta ismeri, hogy az újabb számai csalódások az elsö egy-két lemezéhez képest...
Umm.. aztán ugye az utóbbi 1-2 évben eléggé kiestem abból, hogy mi is történik koreában, tehát asszem ideje lenne egy kicsit frissíteni az ismereteimet..