Case wrote:
(meg psy is, snoop dogg-al közösen? xD)
Wow! XD Hát ez érdekesnek ígérkezik! XD
Egy-két (jó, sok) új kpop-cucc:
Ailee új dala nem annyira tetszik, volt neki már jobbja is, valljuk be... :/
Ailee - Singing Got Better MVA teaserképeken először meglepődtem, hogy jé, az A-Prince kemény stílussal akar visszatérni? Nahát, vajon milyen lesz? Az eredmény egy olyan szám, ami nem illik az új image-hez és így az egyébként elég alacsony költségvetésű kliphez sem. A cuki stílusuknak sem voltam kifejezett rajongója, de térjenek vissza inkább ahhoz, az jobban állt nekik szerintem...
A-Prince - YES or NO MVAz új B1A4 nótát viszont abszolúte imádom, a címe meg a teasere alapján valami nagyon sanyarú, keserves balladára számítottam, de az egész annyira... kedélyes valahogy, és stílusos, igazán hangulatos. Jól nyomod, Jinyoung.

A számhoz tartozó album is tök jó egyébként, (ki tudja mennyi időre XD) elszakadtak a cukker stílustól, az egész nyugisabb és érettebb hangzású, van rajta jópár szuper kis dal.

Lonlilonlilonli, lonlilonlilonli, lonlilonlilonli~
B1A4 - Lonely MVA JYP új fiúbandával állt elő, GOT7 a nevük, és hát nekem nagyon bejön ez a debütáló nóta (még ha eléggé egós is XDDDD).

Kellemesen laza és vagány, jól megvillogtatják a tudásukat, bejövős.

Girls, girls, girls, they love meeee~
GOT7 - Girls Girls Girls MVÉs jaj nekünk, itt a Crayon Pop fiú verziója! :'DDD Kicsit sajnálom szegényeket, hogy egy másik csapattal akarják őket eladni (főleg, hogy a Crayon Pop nekem sokkal jobban bejön ^^")... Egyébként érdekes művészneveik vannak a tagoknak... Loki, Bornus (?!), Kiu, Ato, G.Low...
K-Much - Mwot Moreugo MVKutyáék nem teketóriáznak, máris visszatértek... Egyelőre még nem tudom, mennyire tetszik a szám, de kevés nekem benne Kidoh.

(Mondjuk jó, ugyanannyi részt kapott, mint a többi srác, egy 13 tagú bandától meg mit várjunk, azért egyáltalán nem örülnék, ha kivételeznének a kedvencemmel...... :'D)
Topp Dogg - Open The Door MVVIXX rajongóknak...

Közös csirkefalás után most még köszönetklipet is kapunk tőlük. *könnyeit morzsolgatja*
VIXX - Thank You For My Love MVEzt a vadállatságot meg muszáj megosztanom veletek. :'DDDD A VIXX-es Ken és a Candy Candy.... Garantált agyi leépülés.
KEN:D