Ha megvan a pv szólj, mert bármilyen hihetetlen, tetszik vagy nem tetszik, nekem is megvan az összes eddig pv. Sőt a kislemezek is. Bár ők tényleg abszolút nem az én korosztályom, de mivel a többi fiatal se, ezért aztán tök mindegy.
Ez az új szám meg szerintem jó lesz, sőt lehet megnézem ezt a tanáros doramát is. Szeretem az iskolás sorozatokat. Nobuta wo Produce, Gokusen stb. (mondjuk a Gokusen 3-at még mindig nem láttam), Stand up, meg még mit tudom én mi.
Bár most megyek és mindjárt én is körülnézek, de még szerintem nincs kint a pv.
Ja és itt van neked valami, nem tudom hová máshová tenni, de remélem ide biztos benézel. Miura Haruma képek, remélem nincsen sok meg neked belőle, bár lehet, hogy mind megvan. Nézzél bele.
http://www.divshare.com/download/5520820-e6a
Összeszoktam futni Hey Say Jump képekkel is, csak mindig elfelejtem ki a kedvenced, bár lehet a többiek képét is elmented.
Egyedül csak a Chinen nevét tudom onnan megjegyezni úgy, hogy még arcról is megismerem. Ja bocsi, meg Hikarut.
De őket is Pi miatt, mert ugye Hikaru volt a Kitty Gym-be, Chinent meg nem egyszer említette már Pi, a Jwebjében is.
Egyébként írjál, mert én pl. szoktam ezt a topicot is olvasni, meg egyéb más topicot is, csak nagyon sok helyre nem értekezem. Vagy azért mert nincs mondanivalóm, vagy azért mert jobban teszem, ha inkább nem szólók semmit.