Matsu~ wrote:
kösz az új Namie témát!!
Ma jött meg a Best Fiction Tour DVDm.
Egész jó bár nagyon kifárad néhány szám alatt... megérthgetõ ilyen tánckoreográfiával és alapból énekelhetetlenek a dalai szal elég jól teljesít.
Igen, én is erről beszéltem, az a live-ja klassz, és nem semmi ahogy az egészet végigcsinálta, bár gyanítom hogy kellett lennie szünetnek is, csak kivágták. Azért ha tényleg nem lenne szünet, embertelen lenne több mint 20 számot végigtáncolni tényleg egy huzamban, gyak. alig ivott valamit közben... o_o bár a live végén azt hittem már leesik a színpadról a szerencsétlen, annyira látszott, hogy elfáradt... (Ami meg a dizájnt illeti, imádtam azt a rohadt nagy cipellőt, amit betettek a színpad közepére, annyira vicces xD).
Amúgy én is kb. a Style óta hallgatom (azaz a Crazy cm. szám volt az első amit hallottam tőle, ezt egy karácsonyi music station-ben adta elő, és nagyon kakkoii volt~. Kell az a piros szerkója *.*). A Style előtti régebbi stílusa viszont nem igazán jött be, kivéve egy-két számot, és a balladáitól szintúgy a falat kaparom (akarom mondani csak szimplán áttekerem ^_^"). Eddig szinte csak egyetlen egy lassú száma volt ami tetszett, ez is a Play-en a Should I love him (bár annak a keletkezési története is tetszett, elvégre egy mangához írták
). Viszont én továbbra sem érzem úgy, hogy neki erőltetett lenne a mozgása vagy ilyenek. Ez van.
Az meg biztos, hogy valamiért hozzám ő áll legközelebb, már ha a többi berobbant main stream jpop énekesnőről van szó (se Ayumi, se Kumi, se BoA nem fogtak meg ennyire. Talán még Utada, de az utóbbi időkben ő nagyon leült... :/ )
A Queen of Hip-pop óta szerettem meg egyébként nagyon, a rózsaszín párducos dobása baromira bejött
(És kb. azóta akarom a ruhásszekrényét magamnak xD). Ami pedig még szimpatikus volt, az a szerénysége, és ahogy nyilatkozik interjúkban, ill. mindenféle műsorban amiben szerepel (egyrészt tök jó humora van, az oszakaiakkal mindig poén amiket művelnek, másrészt ő tipikusan az, aki mindig megemlíti és tiszteli azokat akik írják neki a számokat - mindig úgy fogalmaz, hogy "ő csak megkapja a megtiszteltetést, hogy elénekelheti ezeket", és sosem nagyzol, ez valahogy tetszik benne, mint "előadó művészben".
)
Az pedig poén, ahogy a samponosok rákattantak xD. Kész öltöztetőbabát csináltak belőle. Mondjuk nem csodálom, Namie arca annyira nem japános, inkább ez a "baba" stílus, akit egyszerűen mindig új ruhákba kell öltöztetni, mer' bármi jól áll neki.
Viszont ami az új albumot illeti: ez a Love game pv most tényleg elég langyosra sikerült o_o" remélem azért jó lesz az album, mert a Fast car meg nagyon klassz lett.