Yu~ki wrote:
kedvenc számom még mindig a Charlotte..najó,ez így nem igaz,mert az Illmatic Baby,dehát az egy külön fantasztikus egyedülálló csoda..XDDDD
Jó, hát az Illmatic Baby egy külön kategória... és nem értem, miért nem szeretik sokan. o_O Riki se írhat folyton érvágós emós nótákat... XDDD
Egyébként ha nekem választanom kéne... az kemény dolog lenne. XD De ha nagyon muszáj, akkor azt mondom, hogy legyen az Irezumi. Az a szám túl tökéletes. Kedvenc album meg talán a LOVE/HATE, meg most az új. ^^ Kedvenc mini album meg az Illmatic Baby, és a Swan Song (ami meglesz hamarosan *____*).
Kedvenc tag meg... most komolyan, van olyan, aki nem tudja? XDDDD Nagyon tisztelem Rikit, mert konkrétan ő az Art-School egyszemélyben, az összes szöveget és zenét ő írja (bár mostanában Toddy is aktívkodik pár szám erejéig, azokat onnan lehet megismerni, hogy ő is énekel bennük ^^). Szóval durván kreatív és tehetséges ember.
Amellett meg még jól is néz ki, legalábbis nekem nagyon ez esetem... XD
Animelover wrote:
de tetszenek és jobban is meg akarok velük ismerkedni valamikor.
Erre most jött el a kiváló alkalom, hogy mindent feltöltöttem, amit csak lehetett... XD A nagyon szutyok minőségű cuccokat ahol tehettem, lecseréltem saját ripre. A Sonic Dead Kids esetében viszont az eredeti lemez is... hmm... elég rutymón szól. o_O