rendben...várlak

egyébként nekem a 2005ös merzbow- merzbuddha kéne
meg a projekteket is felrakhatnád sharedbe mert nkem csak egy psychic tv van meg merzbow - timehunter 4x3''cd (ant-zen, 2003)
na akkor seftelhtünk
...
egyébként indexen kivül van olyan fórum ahol ilyesmiről lhet tárgyalni? (fucktothemusic elég gyér)
john zorn, mike patton, bob ostertag, bohren und der club of gore, xiu xiu, enduser, dillinger escape plan.... ok itt avnnak amik azért nem egy kapta fa alá valók (úh ez kemény fogalmazás volt

) de arra gondolok ahol emberek mindenféle iszonyat beteg meg durva zenéket csinálnak de nem is néznek ki úgy...pl dillinger is egy rakás egyetemista rendszergazd kinézetű arcból áll..aztán mégis...
vagy hozhatok létre egy ilyet a zene(nem ázsiai zene) topicban....?
már csak azért is mert ezt a fórumot szeretem viszont azért ebben a témakörben nem csak jappók vannak..sőt.
de korszakalkotó és kisérleti nem japán zene azért (a fura jellgét tekintve) közelebb áll ehhez a fórumhoz...már csak azért is mert nem vagyok hajlandó mindenféle übermegmagyarázós ld50-esekkel fórumozni.és ezt nem a core arcokra értem hanem az egyébekre
aztán lehet h csak ketten beszélgetünk majd ott---de majd én szivesen ismertetgetnék iylen zenéket ottan (a "még nem létező, a te engedélyedre váró zene(nem ázsiai) topickon belül")...
és azért ezeknek elég sok japán kontaktja vanmert egy--ők erre is jobban kattannak mint mások..másrészről..van egy két kipviselő ottan is...és azzal projektznek a nem japánok.. az sima japán az megy a saját topicjába..de ejthetnénk erről szót egy új topicsaban