Jigsaw wrote:
Egyébként a "legjobb album" kategóriában J-rock/VK-nál csomó kislemez is van, azt miért számoltad bele?

(a mini albumokat még megértem) ...Miyavi albuma pedig bõven 2010-ben jelent meg, még októberben, de azért jó látni hogy ennyire "idõtlen". xDDD
Áhh, nem bogarásztam ki a listából a régebbi cuccokat (kivéve 1-2 extrém esetet xD), meg a kislemezeket, csak kilistáztam, hogy mikre jöttek szavazatok. Majd jövőre, ha megint két forduló lesz, akkor ki lehet szűrni ezeket, de most gondoltam inkább legyen ott minden amire jött szavazat.
Manic wrote:
Arról én sajna nem tudok nyilatkozni, de más (külföldi) fórumokon, meg tumblr-ön is azt láttam, hogy a Giru-t nagyon lehordták.
Igazából nem volt rossz az a koncert, csak olyan.. semmilyen volt, nekem legalábbis. Szóval nem tudnék olyan egyértelmű indokokat írni, hogy mi volt a bajom vele, mint mondjuk a Gackt vagy a Kanonx2 esetében, csak egyszerűen nem hagyott semmi nyomot. A Mucc volt nekem a másik ilyen, a lista másik végén meg a Deg és az OZ, mint a két 100%-os koncert.