Jigsaw wrote:
Case wrote:
Huhh, most így hirtelen nem emlékszem, volt egyáltalán nekik annyi kislemezes daluk az utolsó komolyabb kiadvány óta, ami megtöltene egy albunot? O_O
Ha nem számoljuk a remixeket/feldolgozásdalt/Plasticzooms-szal közös dalt, akkor pont 11 szám.

Egyébként össz. asszem 15 szám (6 kislemez ugye, azért is
#7 ennek az albumnak a címe gondolom).*
Bár ja, én is inkább olyasmire számítok, hogy majdnem fele-fele arány lesz (mondjuk max. mindegyik kislemez fõdala).
* edit: mármint a Toru szólókislemezét is beleszámítva a hetedik kiadvány az album, ha jól számolom. xD (de gondolom arról nem raknak rá dalt)
Szerintem Toru szólója nem lesz az albumon, az egy külön dolog, a saját neve alatt jelentette meg, eléggé el is ütött a sajátos freak folk stílusa a többi kislemeztől. Én is valami olyasmire számítok, hogy rárakják az egyes kislemezek címadó dalát (esetleg egy - egy kiemelkedőbb B oldalt, például a 'Tokyo+Lolita'-t nem bánnám) plusz új számokat - legalábbis akármennyire szeretem őket, nem veszem meg a lemezt, ha csak összegereblyézték az eddig megjelent számokat egy albumba. Bár imho ettől nem kell tartani, nem hiszem, hogy csináltak volna egy hat kislemezes kampányt, ha utána a számokat kiadták volna egy albumon.
Engem inkább az érdekelne, hogy elvileg ha az ember a Tower Recordson keresztül rendeli meg, kap egy DVD-t PV-vel (legalábbis Jigsaw MH-n valami ilyesmit írt) - kíváncsi vagyok, hogy ez mit jelent? Véletlenszerűen megkapod a hat kislemezzel együtt kijött klip egyikét DVD-n? Vagy valami speciális dolog? (Mondjuk egy live footagenek jobban örülnék. >_>; )