ide van kedve jönni valakinek? (legyen..! naaaa! naaaaaaaaaaaaaaaaaa!

)
http://www.soundofjapan.hu/forum_pics/dekadance.jpg(különben is ez egy új hely, amit meg kellene nézni, mert... mert meg kellene nézni. ^^)
kedvcsinálónak sarkanyfog (diaksziget.com guru) beszámlója a helyröl valami múlt heti esemény kapcsán...
Én tegnap lenéztem egy órára, és ilyeneket láttam: nagyon komoly, nagyon tuti technika, fények, strobi, füst. Józan-Géza egy ilyen plafonról lelógatott étkezőasztal méretű technikával megáldott dj-pult mögül küldi az ipart, méghozzá vizuálisan is, mert a Tanz mit Laibach pl a klippel együtt megy, nagyon szigorú a látvány.

Szóval ez a projektor hatalmas ötlet, nagyon feldobja a hangulatot.
(...)
A hely maga rendkívül szépen van kialakítva, a tánctér mellett ilyen boxok vannak, le lehet ülni, méghozzá ülögarnitúrára, én is ott döglöttem rajta...talán mondjuk egy kicsit kevés van, kéne még bárszék, v valami egyéb ülöalkalmatosság több. A WC-t nem néztem meg. Egyelőre csak egy terem van, de ha jól tudom, ez talán még változhat. Masszív sötétpiros színű falak, Bowie bácsi figyelget róluk, kedves lampionok itt-ott, meg ami kell.
Szóval: nekem igencsak tetszett. Végre egy igazán színvonalas, és elegáns underground bulihely.
...és a ruhatáros is nagyon szimpatikus volt, tök jól eldumáltunk...

)