MM: mert nem magyarázod el... ^^ Meg még mindig nem értem, hogy Mucc miért igen, ha Transtic Nerve és Zeppet Store meg nem.
Jigsaw wrote:
Ez azért kicsit érdekes párhuzam; Mozart 216 éve halott, hide pedig 10.

Érted, nekem is az a bajom, hogy ha nem az lenne a neve, hogy "hide memorial summit", akkor fel se tûnne, hogy hide emlékének szentelik az eseményt. ^^"
Jó; lehet, hogy én vagyok túl "konzervatív", de pl. én simán elintéztem volna azokkal a bandákkal, akik a tribute albumon szerepeltek, esetleg pluszba' még pár másik, akikre jól hallhatóan hatással volt hide zenéje, netalán még feldolgozást is játszogatnak tõle
(mer' én az ilyen T.M.R, Maximum The Hormone, Mucc, ezeket nemértem igazán méér' vannak ott...vagy csak én nem tudok valami übertitkos szálról. XDDD).
Namindegy, ez csak az én 2 centem.

A párhuzam: mindkettö egy-egy zenész emlékére van, mindegy, hogy 1 vagy 300 éve halt-e meg az illetö.
A fiatal, mostanság felkapott bandák meg már csak azért is jó, hogy ott vannak, mert így a fiatalabb közönség is el fog menni, ök is jobban megismerik hide dolgait. meg így is van jópár banda ott akiknek volt közük hidéhez. Szerintem éppen akkor lenne vérciki az egész, ha csak a régi zenekarok lennének ott, akkor lenne lepukkant, öregrocker feelingje a dolognak, mint amikor harmincadszor is újraösszeáll az Omega és elmegy az összes egykori fan, a mostani generáció meg csak néz, hogy kikezekmikezek? xD Igy meg van egy, az ö emlékének szentelt esemény, ami a régi és a mostani vk rajongók számára is ugyanolyan vonzó. nem értem ezzel mi a gond.