Yue ~ wrote:
Najójó, ezeken a képeket épp hogy aranyos =D Ezért mondtam, hogy vannak jó pillanatai. De még anno amikor régebben néztem a N.E.W.S. DVD-t, abban volt hogy néha tisztára nagyképűnek, meg kicsit undoknak találtam >.< De szerintem velem van a baj. A másik együttesét viszont nem szeretem, valahogy nem jön be.. :/
Amúgy ez a műsor mikor volt? o.o még nem láttam. véletlenül nincs hozzá egy link?
Aláírás, köszönöm! ^^ Imádom a ST PV-t, szinte bátran állítom, hogy az eddigi legjobb News klipp. Meg a single is nagyon szeretem, a pálmát a Liar viszi =D
Itt van a műsor, ill. csak a NewS-os és Hey Say Jump-os része, oldalt megtudod keresni. Az április 28-ai Hey Hey Hey műsorból van ez. És felirat is van hozzá természetesen. Érdemes megnézni, mert most nagyon vicces volt.
A Summer Time kislemez nem rossz, a Liar is jó, csak egyáltalán nem NewS-os, inkább Kat-tun stílus, őket meg nem szeretem nagyon. A másik két szám meg tiszta Arashi szerintem. Ami nem feltétlenül baj, csak valahogy ezen a kislemezen az egyetlen szám, ami emlékeztet rá, hogy most NewS kislemezt hallgatsz a Summer Time.
Ryo tényleg szeret undokoskodni, de ő ilyen. A többiek ismerik már és nem veszik a szívükre, meg legtöbbször nem szemétségből csinálja. Bár az is igaz, hogy Pi-n én még nem hallottam így köszörülni a nyelvét.
De pl. amikor azt kérik tőle a Never Ending Wonderful Story-n, hogy mondjon valami kedveset, erre ő meg: Shige, te patkány!
Hát először engem is sokkolt, de mivel mindenki röhögött, még Shige is, ezért gondolom, hogy nem rosszindulatból csinálja ezt. Ezzel leplezi, hogy mekkora idióta tud lenni.
Bár Arashi-s MatsuJun mondta a Shounen Club Premium-s interjúban, hogy pl. őt nem egyszer elküldi egyszerűen a fenébe, ha már unja őt. Menj haza! MatsuJun szerint ez vicces. Amúgy meg azon kívül, hogy idősebb nála, ugye sempai. De Ryo a sempai-nak is beszól, ha kell.