Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 29 Wed, 3:37 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1578 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 106  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 06 Fri, 5:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Amane wrote:
Shizu wrote:
lackoo wrote:
http://rapidshare.com/files/33402581/Anne_Rice_Vampire.rar

*megfeküdt* itt valaki gondolatolvas.
Mesmeg az írónő talált, de a sorozat nem XDDD A Lasher illetve a Táltos c. könyveit keresem ^^

Hm, pont vagy 2 hete töltöttem kb 9-10 Rizs Annát magyarul (véletlenül futottam bele xD). Holnap feltöltöm a Táltost, meg megnézem, hogy közte volt-e a Lasher is.

EDIT:
Táltos
Lasher

Köszönöm *.*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 06 Fri, 5:47 pm 
Forum Addict

Szívesen :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 06 Fri, 5:54 pm 
Forum Addict

nem tudok választani a mancsok meg sálak meg egyéb cuccok közül.>_<

nem fog új áru érkezni, vagy érdemes várni, hogy legyen megint több féle??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 06 Fri, 7:43 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jude wrote:
Hát én nem adnék majdnem 16 000 forintot egy darab műszőrméért. XD

Egyetértek - és megnéztem, horribilis a banki átutalás összege is (6500 yen) sz'al ez számomra felejtős. Jah, és postaköltségről semmit nem találtam, de EMS-el írja, sz'al valszeg az sem kevés. Főleg h egy 60 centis dobozban küldik, a leírás szerint. Pedig jól néz ki a lila fekete karmos változat, de ennyi pénzből nem is tudom hanyat tudok ismerősömmel varratni, még valódi szőrből is - szűcs ugyanis az illető.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 06 Fri, 8:08 pm 
Forum Addict

hát nem tom, nekem nincsen szűcs ismerősöm, nem bíznék benne, hogy szűcs tudna ilyet csinálni, pedig biztosan tud.>_<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 06 Fri, 10:07 pm 
Elite Member

hmm hát én igazából már tök régóta olyan nagy szőrős lábszárvédőket akarnék...de sehunse taláálok és az a TA-nál se láttam...remélem csinálnak majd:) mondjuk varrnék magamnak csak semmi anyagot nem lehet hozzá találni:(
mondjuk sztem simán ki lehetne adni érte annyit...mer azér ez elég nagy márka..meg 1edi tervezésű cuccok vannak....én úgy vok vele h sajna a jó cuccokat főleg ami ilyen japcsi azt meg kell fizetni......itthon meg semmi sincs...én mondjuk megnézném amikor 1 szűcs ilyet megcsinál....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 06 Fri, 10:20 pm 
Forum Addict

jaj örülök,h ogy valaki egy véleményen van velem. én kiadnék érte ennyit, mert már régóta tervezek venni ilyesmit. és nekem megéri venni egy márkás darabot.
eredeti dj sisen által reklámozott áruért szinte bármennyit kiadnék.
egy szűcs biztos nem pont úgy csinálná, én meg elég maximalista vagyok, és amúgy is jobban szeretem az eredeti cuccokat(és nem, nem vagyok márkasznob).
karmos kesztyű, meg sál az van, de olyan tipikus sisen féle szőrös lábszárvédőt én sem láttam.
gondolkodtam, hogy megvarrom magamnak, de már néhányszor csalódnom kellett a saját varróképességeimben. már feladtam.>_<

majd még nézelődöm, és jó lenne ha sikerrel is járnék.^o^v
szóljon ha valaki véletlenül rábukkan olyasmire egy online shopban.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 07 Sat, 7:27 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hát nálam mondjuk ott kezdődik h annyira DJ Sisenért se vagyok oda. Aranyos meg minden, de ennyiben ezen a végén ki is merül a dolog részemről.
Viszont én már ha rendelnék akkor SexPotRevenge lenne - annyiért én is kiadnék annyit amennyit csak mondjuk nincs miből...Bevallom, annyira irigyellek mindkettőtöket h megtehetitek h Japánból rendeltek ruhát. Majd rajtatok megcsodálom, a semminél az is jobb. Hiába no...
Másrészről viszont, ha varratnék cuccot, akkor úgyis saját tervezésűt - kevesen tudják, de szoktam ruhákat tervezni, csak még egy sem valósult meg a papíron kívül. Most is választanom kell h vagy a 2009-es CP visszatérésem ruhájába ölök bele rengeteget vagy megvarratom azt a szoknyát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 13 Fri, 10:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Keresem ezt a számot:

YVE - 天使がくれたもの~It’s only love~ (Tenshi Ga Kure Ta Mono ~It’s only love~)

Ha valaki megtalálja, vagy esetleg megvan neki és fellövi valahová, nagyon megköszönöm :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 2:10 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Arcra/testre ragasztható strasszot keresek. Nincs idöm végigjárni minden bizsuboltot és drogériát, így ha valaki tud konkrét üzletröl (lehetöleg Pesten), ahol lehet ilyet kapni, az szóljon. Elöre is köszönöm. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 9:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Arcra/testre ragasztható strasszot keresek. Nincs idöm végigjárni minden bizsuboltot és drogériát, így ha valaki tud konkrét üzletröl (lehetöleg Pesten), ahol lehet ilyet kapni, az szóljon. Elöre is köszönöm. ^^

Öhm.... én kapásból nem bizsuboltot és drogériát javasoltam volna, hanem hobbiboltot...
Ilyet csak Vácon ismerek, Bp-n nem vok otthon, bocs. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 10:15 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én tudok hobbiboltot:
Az egyik az Iparművészeti Múzeummal szemben van. 4es-6os vonalán az Üllői útnál kell leszállni. A másik pedig a Podmaniczky utcában van, a Wasabi-n túl. Ayamival fedeztük fel múltkor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 10:27 pm 
Site Admin

Shizu wrote:
Öhm.... én kapásból nem bizsuboltot és drogériát javasoltam volna, hanem hobbiboltot...

Ohh... én viszont -kreatívkodós kolleginámnak köszönhetöen- abszolúte képben vagyok pesti hobbiboltokkal kapcsolatban, de nekem eszembe nem jutott volna ott ilyet keresni.. o_O/

Aru-chan wrote:
Én tudok hobbiboltot:
Az egyik az Iparmûvészeti Múzeummal szemben van. 4es-6os vonalán az Üllõi útnál kell leszállni. A másik pedig a Podmaniczky utcában van, a Wasabi-n túl. Ayamival fedeztük fel múltkor.

Utóbbi nem hobbibolt, csak gyöngybolt és hétvégén pont Jude kisasszony társaságában fedeztük fel, hogy arrébbköltözött egy kicsit. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 10:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Shizu wrote:

Ohh... én viszont -kreatívkodós kolleginámnak köszönhetöen- abszolúte képben vagyok pesti hobbiboltokkal kapcsolatban, de nekem eszembe nem jutott volna ott ilyet keresni.. o_O/

Háthmmm, mivel mi a múltkori bulira felnyomott csillogós csetreszeket is a váci hobbiboltban vettük, azért gondoltam ilyenre ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 17 Tue, 9:27 am 
Forum Expert
Forum Expert

Kösz a tippet, hobbibolt eszembe se jutott. ^^"

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1578 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 106  Next

All times are UTC + 1 hour