Maela wrote:
Sziasztok!
A NewS-szal még csak most ismerkedem, de eddig tetszenek a számaik, meg úgy ők maguk is.
Igaziból Tegoshi hangja az, ami nagyon megfogott, bár most ő maga ezzel a nagyon kiszőkített hajjal elég furán néz ki, de a hangja gyönyörűűű.
Én még csak a Domoto Kyoudai-ost néztem meg, de azok a rajzok tényleg nagyon érdekesek. Egyébként eszembe jutott, hogy anno láttam egy Hey Hey Hey-t, ahol Tackey és Tsubasa rajzolt, és Tackey olyan oroszlánt rajzolt(meg előtte mondjuk egy imádkozó sáskát is, ami szintén mindennek nézett kis csak imádkozó sáskának nem

), hogy elgondolkodtam, hogy náluk vajon ennyire nem ismernék az állatokat, vagy tényleg csak a műsor kedvéért.
Akira: Én nagyon szeretem Ryo-chant(már 2szer sírtam végig miatta a 1 litre of tears-t), úgy is mint embert magát(már amennyire "ismerhetem") meg a hangja is nagyon tetszik, a Last Friends-et meg már előre sajnálom, hogy vége lesz.

Bocsánat a hosszú post-ért.
Akkor szerintem ismerkedj egy kicsit a NewS-al is meg, ha szimpatikusak. Egy csomó műsor, amiben szerepeltek feliratozva van angolul azon az oldalon, amit nemrég linkeltem. És örülük, hogy végre valaki rajtam kívül, akinek szimpatikus Ryo.
És nem baj ám a hosszú post, igazából szerintem sokkal jobb, mint a rövid, bár igaz az embernek nem mindig van annyi mondanivalója.
Nyugodtan írj amennyi jólesik és persze nyugodtan kérdezzél is, ha gondolod, nemcsak én, hanem biztos a többiek is szívesen válaszolnak. Már ha tudunk!
Nem is tudom, hogy mit javasoljak, hogy mivel kezd, ha még nem ismered őket. Mondjuk szerintem ha ismered egy kicsit a zenéjüket, akkor nyilvánvaló, hogy teljesen más stílus, mint a Kat-tun. A zenéjük kevésbé modern és hát nyálasabb is, de én nagyon szeretem őket.
És egyébként szerintem is Tegonak van a legszebb hangja a NewS-ban, habár én vele még nem igazán tudok mit kezdeni, mint személy. Fiatalka még, meg Massu is. Bár Shige sem egy öregember, de ő idősebbnek hat a koránál.