Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 7:51 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 17 Tue, 1:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*megdöglött xDDDD*

Így lehet megcáfolni h Japánban mindenki tud rajzolni~ xDDDDDDDDDDDDDDDD

Am köcci a képeket mármint azoknak akik raktak. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 17 Tue, 4:21 pm 
Forum Addict

Basszus, feliratozták a TegoMass Hey Hey Hey-es szereplését is!
Nem árulok el részleteket, csak annyit, hogy betegre röhögtem magam, de tényleg. És érdemes megnézni az éneklés utáni részt is, mert ott is van min bőven nevetni. :lol: Bár mondjuk ahogy ebben a műsorban szokás a srácok komplett idiótának tűntek néha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 17 Tue, 7:19 pm 
Member

Sziasztok!

A NewS-szal még csak most ismerkedem, de eddig tetszenek a számaik, meg úgy ők maguk is.
Igaziból Tegoshi hangja az, ami nagyon megfogott, bár most ő maga ezzel a nagyon kiszőkített hajjal elég furán néz ki, de a hangja gyönyörűűű.

Én még csak a Domoto Kyoudai-ost néztem meg, de azok a rajzok tényleg nagyon érdekesek. Egyébként eszembe jutott, hogy anno láttam egy Hey Hey Hey-t, ahol Tackey és Tsubasa rajzolt, és Tackey olyan oroszlánt rajzolt(meg előtte mondjuk egy imádkozó sáskát is, ami szintén mindennek nézett kis csak imádkozó sáskának nem :D ), hogy elgondolkodtam, hogy náluk vajon ennyire nem ismernék az állatokat, vagy tényleg csak a műsor kedvéért.

Akira: Én nagyon szeretem Ryo-chant(már 2szer sírtam végig miatta a 1 litre of tears-t), úgy is mint embert magát(már amennyire "ismerhetem") meg a hangja is nagyon tetszik, a Last Friends-et meg már előre sajnálom, hogy vége lesz.:(

Bocsánat a hosszú post-ért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 17 Tue, 7:34 pm 
Forum Addict

Maela wrote:
Sziasztok!

A NewS-szal még csak most ismerkedem, de eddig tetszenek a számaik, meg úgy ők maguk is.
Igaziból Tegoshi hangja az, ami nagyon megfogott, bár most ő maga ezzel a nagyon kiszőkített hajjal elég furán néz ki, de a hangja gyönyörűűű.

Én még csak a Domoto Kyoudai-ost néztem meg, de azok a rajzok tényleg nagyon érdekesek. Egyébként eszembe jutott, hogy anno láttam egy Hey Hey Hey-t, ahol Tackey és Tsubasa rajzolt, és Tackey olyan oroszlánt rajzolt(meg előtte mondjuk egy imádkozó sáskát is, ami szintén mindennek nézett kis csak imádkozó sáskának nem :D ), hogy elgondolkodtam, hogy náluk vajon ennyire nem ismernék az állatokat, vagy tényleg csak a műsor kedvéért.

Akira: Én nagyon szeretem Ryo-chant(már 2szer sírtam végig miatta a 1 litre of tears-t), úgy is mint embert magát(már amennyire "ismerhetem") meg a hangja is nagyon tetszik, a Last Friends-et meg már előre sajnálom, hogy vége lesz.:(

Bocsánat a hosszú post-ért.

Akkor szerintem ismerkedj egy kicsit a NewS-al is meg, ha szimpatikusak. Egy csomó műsor, amiben szerepeltek feliratozva van angolul azon az oldalon, amit nemrég linkeltem. És örülük, hogy végre valaki rajtam kívül, akinek szimpatikus Ryo. :D
És nem baj ám a hosszú post, igazából szerintem sokkal jobb, mint a rövid, bár igaz az embernek nem mindig van annyi mondanivalója.
Nyugodtan írj amennyi jólesik és persze nyugodtan kérdezzél is, ha gondolod, nemcsak én, hanem biztos a többiek is szívesen válaszolnak. Már ha tudunk! :lol:
Nem is tudom, hogy mit javasoljak, hogy mivel kezd, ha még nem ismered őket. Mondjuk szerintem ha ismered egy kicsit a zenéjüket, akkor nyilvánvaló, hogy teljesen más stílus, mint a Kat-tun. A zenéjük kevésbé modern és hát nyálasabb is, de én nagyon szeretem őket.
És egyébként szerintem is Tegonak van a legszebb hangja a NewS-ban, habár én vele még nem igazán tudok mit kezdeni, mint személy. Fiatalka még, meg Massu is. Bár Shige sem egy öregember, de ő idősebbnek hat a koránál. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 17 Tue, 7:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Akkor szerintem ismerkedj egy kicsit a NewS-al is meg, ha szimpatikusak. Egy csomó műsor, amiben szerepeltek feliratozva van angolul azon az oldalon, amit nemrég linkeltem. És örülük, hogy végre valaki rajtam kívül, akinek szimpatikus Ryo. :D
És nem baj ám a hosszú post, igazából szerintem sokkal jobb, mint a rövid, bár igaz az embernek nem mindig van annyi mondanivalója.
Nyugodtan írj amennyi jólesik és persze nyugodtan kérdezzél is, ha gondolod, nemcsak én, hanem biztos a többiek is szívesen válaszolnak. Már ha tudunk! :lol:
Nem is tudom, hogy mit javasoljak, hogy mivel kezd, ha még nem ismered őket. Mondjuk szerintem ha ismered egy kicsit a zenéjüket, akkor nyilvánvaló, hogy teljesen más stílus, mint a Kat-tun. A zenéjük kevésbé modern és hát nyálasabb is, de én nagyon szeretem őket.
És egyébként szerintem is Tegonak van a legszebb hangja a NewS-ban, habár én vele még nem igazán tudok mit kezdeni, mint személy. Fiatalka még, meg Massu is. Bár Shige sem egy öregember, de ő idősebbnek hat a koránál. :D

Lol, pont ma jegyeztem úgy meg magamnak h Shige idősebbnek hat mint egy 20éves~ xDDDDDD
Am sztem is Tegoshi hangja a legszebb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 17 Tue, 8:51 pm 
Senior Member

Akira wrote:
...Tegonak van a legszebb hangja a NewS-ban, habár én vele még nem igazán tudok mit kezdeni, mint személy. Fiatalka még, meg Massu is. Bár Shige sem egy öregember, de ő idősebbnek hat a koránál. :D

Én Tegoshi hangját régen nagyon szerettem, persze most is, mert szép hangja van. de amikor a N.E.W.S koncerten énekelte a szólóját, akkor legszívesebben a fülemet fogtam volna be, olyan hamis volt. szóval ott, akkor kicsit kiábrándultam a hangjából. (a számot sem szeretem annyira(Starts)) de mint ember (már amennyire ismerni lehet) tisztára bírom, nagyon aranyos szerintem a megjelenése, mindene. :3 de Massuról is ugyan ez a véleményem, de rá meg amilyen ruhákat néha adnak =D hát az igen vicces. Shige meg 20 éves nem? de. =D.. és amióta rövid a haja, szerintem azóta néz ki idősebbnek. de én imádom őt. :love3:
(igen, ez egy tökéletesen értelmetlen hsz. volt.)

EDIT:na megnéztem a Tegomass műsort. ^^ hnyááh.. nagyon jó volt =DD szerintem mondanom sem kell, hogy főleg a rajzos rész. meg tetszett, hogy nem playback-kel énekeltek :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 18 Wed, 3:06 pm 
Forum Addict

Tegoshi szerintem nem volt hamis, mikor a Never Endinges koncerten énekelte a Stars, ha arra gondolsz? Tök szépen adta elő, nem tudom te mit hallottál. Bár lehet én vagyok már vak és süket. :lol:

És bár szerintem tudjátok, de szokás szerint jöjjön a listamániám:
TegoMass első napi eladási adat: 23095
Ez nekem kicsit kevésnek tűnik, főleg, hogy mennyi tévé és rádióadásban reklámozták a kislemezt, nem beszélve az egyéb reklámokról. Igaz TegoMass-nak eddig sem voltak hatalmas eladásai, de ez elég alacsonynak tűnik, de majd meglátjuk a végeredményt.

Akinek Uchi hiánya van, az akirashocksubs megcsinálta az Osen első négy részét, ami letölthető innen. Legalább nem torrenten kell leszedni. Bár azt hiszem mintha egy másik fansubcsapat is csinálná, most így hirtelen nem tudom, de mindegy is. Én nem tudom rávenni magam, hogy belenézzek, egyrészt, mert nem igazán kedvelem Uchit, másrészt meg a történet sem izgat nagyon.

És akkor most ne olvassatok tovább, mert csak a szokásos mániám következik, nevezetesen Doktor Pi. :lol:

Képcredit: XQ, watchful21, wige

Pi mosolyog, ritkán szokott! :love: A többi képen is mosolyog, ezek szerint megint kellemes kis stáb jött össze. :D
Image

És Dr. Aizawa Kousaku (Pi) akcióban:
(várjuk a rendelést, doktor úr :laugh: )

Image

(Off: Lusta vagyok írni a Kat-tun topicba, de már elérhető Koki Shonen Club Premiumos interjúja, de mondjuk még nincs feliratozva, illetve én nem tudok róla. :( Bezzeg, ha Kame meg Jin lett volna, mindjárt kész lenne. De reménykedem, mert Maru-é is feliratozva lett annak idején.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 18 Wed, 3:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Huhh, Dr. Pi akcióban!!!! :D Már soxor elmondtam h kíváncsi vagyok~ xDDD *__*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 18 Wed, 3:40 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Huhh, Dr. Pi akcióban!!!! :D Már soxor elmondtam h kíváncsi vagyok~ xDDD *__*

Hát már igyekszem nem jönni ezzel a témával mindig, de július 3-ig még van hátra két hét. Annyira beleélem magam, hogy a végén pofára fogok esni, de remélem nem. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 18 Wed, 4:19 pm 
Member

Quote:
Nyugodtan írj amennyi jólesik és persze nyugodtan kérdezzél is, ha gondolod, nemcsak én, hanem biztos a többiek is szívesen válaszolnak. Már ha tudunk! Laughing

Akira köszönöm, azt hiszem majd élni fogok vele. :)

Egyébként, amint levizsgázom, meg akarom nézni a Kurosagi-t, mert annyit áradoztak már róla. Már nagyon sokszor le akartam tölteni, de mindig találtam valamit jobbnak ígérkezőt. (persze legtöbbször inkább jól melléfogtam :? )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 18 Wed, 4:37 pm 
Forum Addict

Maela wrote:
Quote:
Nyugodtan írj amennyi jólesik és persze nyugodtan kérdezzél is, ha gondolod, nemcsak én, hanem biztos a többiek is szívesen válaszolnak. Már ha tudunk! Laughing

Akira köszönöm, azt hiszem majd élni fogok vele. :)

Egyébként, amint levizsgázom, meg akarom nézni a Kurosagi-t, mert annyit áradoztak már róla. Már nagyon sokszor le akartam tölteni, de mindig találtam valamit jobbnak ígérkezőt. (persze legtöbbször inkább jól melléfogtam :? )

Kérdezz nyugodtan!
Nem tudom láttál-e már Pi-s sorozatot, van neki egy pár és én egyikben sem csalódtam. Ha nem láttál, akkor a Nobuta wo Produce-al kezd szerintem. Bár ha jól sejtem azt már láttad, mivel Kame a főszereplő, aki ugye a Kat-tun egyik frontembere. :D De a Stand up! (ebben kiegészül Oguri Shun-al, Nino-val az Arashiból és Narimiya Hiroki-val) vagy a Dragon Zakura (Koike Teppei is van benne, ha szereted) sem rossz választás elsőre. Utóbbitól az ember szerintem legszívesen rohanna tanulni az iskolába, annyira kedvet ad hozzá. Már ha iskolás, de ha nem akkor meg visszavágyódik az iskolapadba :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 18 Wed, 4:46 pm 
Member

Mindet láttam. :D

Sőt a Stand up volt az első ezek közül, mert imádom Oguri Shun-t.(bár a binbo danshi-t első résznél feladtam, mert mindennek van határa, és hiába van türelmem, elfogyott mire vége lett. :D )

A Nobuta-t se Kame miatt néztem meg, hanem Horikita Maki meg Pi miatt( aki tényleg nagyon lol volt benne), mert össze vissza néztem meg mindent, amit mások ajánlgattak, és előbb láttam a Hanazakari... meg a Stand up-ot, és ők ketten valahogy megfogtak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 18 Wed, 6:11 pm 
Forum Addict

Maela wrote:

Sőt a Stand up volt az első ezek közül, mert imádom Oguri Shun-t.(bár a binbo danshi-t első résznél feladtam, mert mindennek van határa, és hiába van türelmem, elfogyott mire vége lett. :D )

A Nobuta-t se Kame miatt néztem meg, hanem Horikita Maki meg Pi miatt( aki tényleg nagyon lol volt benne), mert össze vissza néztem meg mindent, amit mások ajánlgattak, és előbb láttam a Hanazakari... meg a Stand up-ot, és ők ketten valahogy megfogtak.

Kicsit off:
Az jó, egyébként ha minden igaz a Stand Up! le lesz fordítva magyarra. És a Kurosagi első három része már készen is van a Haniko Fansub által, sőt hardsubbosan is megcsinálta a videókat. És lefogja fordítania a Prodai-t és a Code Blue-t is, ha minden igaz. Lehet ismered is ezeket, nem tudom, hogy a Hanakimi-t tőlük láttad-e vagy angol felirattal nézted, mert azt már befejezték.
(nagyon off: Binbo Danshi-t én csak akkor kezdem el, ha végig lesz hozzá angol felirat, raw-ban már megvan :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 18 Wed, 8:56 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Maela wrote:

Sõt a Stand up volt az elsõ ezek közül, mert imádom Oguri Shun-t.(bár a binbo danshi-t elsõ résznél feladtam, mert mindennek van határa, és hiába van türelmem, elfogyott mire vége lett. :D )

A Nobuta-t se Kame miatt néztem meg, hanem Horikita Maki meg Pi miatt( aki tényleg nagyon lol volt benne), mert össze vissza néztem meg mindent, amit mások ajánlgattak, és elõbb láttam a Hanazakari... meg a Stand up-ot, és õk ketten valahogy megfogtak.

Kicsit off:
Az jó, egyébként ha minden igaz a Stand Up! le lesz fordítva magyarra. És a Kurosagi elsõ három része már készen is van a Haniko Fansub által, sõt hardsubbosan is megcsinálta a videókat. És lefogja fordítania a Prodai-t és a Code Blue-t is, ha minden igaz. Lehet ismered is ezeket, nem tudom, hogy a Hanakimi-t tõlük láttad-e vagy angol felirattal nézted, mert azt már befejezték.
(nagyon off: Binbo Danshi-t én csak akkor kezdem el, ha végig lesz hozzá angol felirat, raw-ban már megvan :lol: )
de a Binbo danshit cisnálják most? mert a 4. részig van cska sub és nézném énis már X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 19 Thu, 12:31 pm 
Forum Addict

Miso soup paródia XDDDD :
http://www.youtube.com/watch?v=iEApYGEcjr0

behaltam, ezen tényleg potyogtak a könnyeim végig *röhögőgörcs* XDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour