Sanako:
Ezt a TomaPi-s dolog, kettőjük Jweb bejegyzéséből derül ki, amit már nem emlékszem hol olvastam, de van egy leányzó, aki fordítja mindkettőjükét, csak most éppen vizsgázott, vizsgázik, de szerintem ha végez biztos ő is kiteszi az oldalára. Mert mind Toma mint Pi Jweb bejegyzésében van róla szó.
Itt van egyébként az oldal és
itt egy másik itt Kat-tun-os Jweb bejegyzések vannak. Valahol rémlik, hogy láttam a NewS-os fiúkét is felsorolva, de most nem tudom hol, majd utánanézek. A képet szerintem Toma megtartja magának, bár ez egy fizetős mobilszolgáltatás (mármint a Jweb), ha jól tudom Japánban, de a képpel nem hiszem, hogy fogunk valaha találkozni, de itt van helyette egy másik szundikáló Pi. Hát ez alapján képzeljük el, milyen is lehet.
Animelover:
Hát igen, nekem se nagyon számít ki énekli a számot, ha tetszik akkor tőlem 80 éves öreg tata is énekelheti.

Azért L'arc~en~Ciel-t ne említsünk egy lapon JE-s bandákkal, azért minőségi különbség jócskán van. Egyébként én őket is nagyon szeretem. Azért tudjuk, hogy JE-s számok többségét nem ők írják, illetve tudom, hogy azért vannak saját szerzemények. Pl. A Colorful szövegét is Pi írta, vagy a Gomen ne Juliett, vagy említhetném a Love Song-ot is. Ha jól rémlik az is az ő munkája szövegileg. A Code meg Ryo-é. És szerintem a többiek is írnak, pl. emlékezzetek csak Tego perverz dalszövegére a Hey Hey Hey-ben. Meg a többi bandában is így van, de azért a hivatalos kislemezre ismert szerzők művei kerülnek.
Amúgy én nagyon szeretném, ha több japán zeneszerzőt foglalkoztatnának ezzel, mert nekem pl. a Weeek és a Taiyou no Namida nagyon bejön. Persze az ismert svéd páros zenéi sem rosszak, de azok inkább nyugatiasak.