Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 2:47 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 07 Mon, 9:58 am 
Forum Expert
Forum Expert

Dev wrote:
^Okay, majd kérek jól kifejtett véleményt! ^0^

Hát izé, belenéztem, de úgy döntöttem, egyelöre jegelem, mert hiába olyan, ehhez a shounen cucchoz most valahogy nem fülik a fogam. ^^" Helyette nézek Antique Bakery-t. "Gay of the demonic charm" XDDD

Meg végre eszembe jutott, hogy kéne folytatni a Planetes-t. *_* Nagyon tetszik!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 07 Mon, 3:45 pm 
Senior Member

^
Én úgy a 8. résznél tartok és ippeghogy tettek bele pár utalást, ez így nem olyan fun, úgy érzem, át vagyok ejtve. :C
Inkább végignéztem a Junjou-t, az jobban ragaszkodik a témához. x333

Most valszeg a Meine Liebe jön, annyian dícsérik, hogy megpróbálás.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 07 Mon, 4:10 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Dev wrote:
Most valszeg a Meine Liebe jön, annyian dícsérik, hogy megpróbálás.

Elöre szólok, hogy a Meine Liebe egy orbitális nagy taliga fos, az elsö pár rész röhögésre kiváló, aztán már kínossá válik, majd szimpla érdektelenségbe fullad. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 07 Mon, 4:24 pm 
Forum Addict

A Meine Liebe első sorozatát én végignéztem, kibírtam, valahol a tűrhető szinten van. De a legtöbben Jude véleményét osztják, el sem tudtam eddig képzelni, hogy ezt az animét dícsérik is O.o' Egyetlen jó pontja, hogy Kaori Yuki felelt a karakterdizájnokért, de a történetvezetés semmiben sem hasonlít az ő mangáihoz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 09 Wed, 8:36 pm 
Elite Member

és az anime ebböl kifolyolag randa is, akárcsak az angel sanctuary... én csak képeket láttam meg pár chaptert olvastam a mangábol és megállapítottam, h nem érte meg a sávszélet, amit a letöltésére pazaroltam. -_-

viszont nekem tök bejött a monochrome factor. :D semmi ujdonság, de szorakoztato. :D annyira, h nincs kedvem várni a fansubra, szal asszem a raw-ban fogom végignézni. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 8:20 pm 
Site Admin

Ma egy hirtelen ötlettöl vezérelve olyat csináltam, amit ki tudja mióta nem és animét töltöttem le. o_O/ A Peach Girl mangáról keresgéltem infót, közben láttam, hogy nini, annak biza van animéje is, belenéztem youtube-on és mivel a random kiválasztott jelenetben azon aggódott az egyik föszereplö leányzó, hogy összeillenek-e a ruhái, meg elég csini-e, ezért úgy döntöttem, hogy ez biza nekem való dolog! :pinky2: így csekkoltam usteam-en, fent volt, ráadásul pont egy dvd-nyi a sorozat (4.27 Gb, wow! xD) így gyorsan le is kaptam és ki is irogattam.. a kérdés már csak az, hogy mikor fogom én ezt megnézni..? xDDD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 8:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A Peach Girl nagyon jó! :boogie: De Momo-chan NEM ganguro, hiába néz ki úgy... XDDD Legalábbis egy büdös szó sem esik ilyetén irányultságáról, a sztori szerint úszás közben barnult le ennyire, és ez kellemetlenül érinti, mivel folyton félreértelmezik az imidzsét. Újabb példa, hogy a gangurok társadalmi megítélése nem éppen pozitív...

Én meg tegnap és ma a Minami-ke című animével csaptam agyon az időt, és nagyon jól tettem, mert szétröhögtem magam. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 8:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én meg végigszenvedtem a Lovely Complexet, már csak azért is mert hasonló cipőben járok, mint a srác a sorozatban. :D

Egész jó volt... bár tény, hogy ha anime-ről van szó, akkor nehezen veszem rá magam hogy bárminek is nekiálljak... de ha már végignézem, akkor mindegyikre azt mondom hogy jó. :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 8:37 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
hasonló cipőben járok, mint a srác a sorozatban. :D

Te nem is vagy 160 centi. XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 8:47 pm 
Site Admin

Jude wrote:
A Peach Girl nagyon jó! :boogie: De Momo-chan NEM ganguro, hiába néz ki úgy... XDDD Legalábbis egy büdös szó sem esik ilyetén irányultságáról, a sztori szerint úszás közben barnult le ennyire, és ez kellemetlenül érinti, mivel folyton félreértelmezik az imidzsét. Újabb példa, hogy a gangurok társadalmi megítélése nem éppen pozitív...

A gangurók kéremszépen félre vannak értve! Bizony! :grim:

(meg jaja én is olvastam valami kis összefoglalóban, hogy Momo csak véletlen lett ganguro ^^")

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 8:58 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
A gangurók kéremszépen félre vannak értve!

Én biztos, hogy félre lettem értve, több gangurot meg nem ismerek személyesen. XD
Az animét meg tényleg érdemes megnézni, ha bírod a nagy volumenű szerelmi drámákat gyomorral. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 9:08 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Én biztos, hogy félre lettem értve, több gangurot meg nem ismerek személyesen. XD
Az animét meg tényleg érdemes megnézni, ha bírod a nagy volumenû szerelmi drámákat gyomorral. :pinky2:

Há' majd nekiugrok valamikor. o_O/ Lehet a John Carter képregények kivégzése után az lesz majd az új estimese. *o*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 10:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Koga wrote:
hasonló cipőben járok, mint a srác a sorozatban. :D

Te nem is vagy 160 centi. XDDDD

:laugh: Kicsit nagyobb vagyok igaz, de még mindig kisebb mint a párom. ^^

Apropó, vele kellett megnéznem a sorozatot, és a mozifilmet is. >_>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 12 Tue, 8:43 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

úúúúú ez az anime gyerekkorom egyik kedvence.asszem ertéel cvájon tolták.nem gondoltam, h még belefutok valamikor.*megy tötteni* http://www.aoianime.hu/index.php?anime=699 mostmár csak azt a kalózos témát kéne megtalálnom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 12 Tue, 11:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

az 576 konzol-ban olvastam egy bizonyos SOUL EATER c. animéről.ma megnéztem az első részét és szerintem eszméletlen dögös.én gyűlölöm az ilyen harcolós animéket de ez nagyon megfogott.egy tim burton fílinges világban vérgizda szétdizájnolt animekarakterek osztják egymást dögös zenékre.szerintem mindenkinek érdemes belepillantani sok olyan ember van itt akinek biztosan bejön!

opening: http://uk.youtube.com/watch?v=gfXGwCYg-9E

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour