pszabi wrote:
a party intrója muri volt, nem a megszokott vk számokkal indult, bár az eva opja bejött és a különtánc is nagyon teccett.
ahh, az utobbi nehany buliban mar hagyomany lett, hogy 10 kornyekeig ilyen nagyon random zenék mennek, csak még soha nem jött ki ennyire jól a dolog...

pszabi wrote:
gackt - redemption
ja ez furcsa volt...nem mintha a sok gackt era mm szám nekem nem egyensúlyozta volna, de én számoltam el v télleg csak egy gackt szám volt (vanilla)??
jaah, ez most valahogy ilyen Gackt-mentesre sikeredett... ^^" az a "baj", hogy akkora választék van zenékböl, meg zenekarokból, hogy egyszerüen lehetetlen mindenkitöl leadni 2-3 számot. van egy csomo zenekar akiktol semmi nem fért bele az idöbe.. (Noir fleurir pl már azt sem tudom melyik buliban volt utoljara.. :\)
Gackt a korabbi bulikon ugyis mindig ment rengeteg, tehat most rajta sporoltunk kicsit a tobbi zenekar javára...

pszabi wrote:
p.s(zabi).: a képeket mikorra tudjátok feltenni...?

:D:D (lehet oat kérni h engem kiretusáljatok????? még fizetnék is XD)
hah! *lecsap a lehetöségre* mennyit fizeccc? xD

D wrote:
Én először nem tudtam, mi lesz, mikor Ji integetett és szétnyílt a nép, de aztán tetszett a partinyitó dance! *tapstaps* Ez hagyomány, csak eddig lekéstük vagy majd mostantól lesz az?
Ha már a számoknál tartok:
Köszönet a MYVBebop-ért!

booo.. nincmit...

meev cuccaitol ugye a világból ki tudok szaladni, de az speciel azon kevés számai egyike, ami szerintem is vicces a maga módján ^^" Ji táncikája meg ilyen csak-itt-csak-most specialitás volt (és szerintem is pokoli jó volt. köszke Ji-chan

)
tenshi wrote:
A cosplay meg külön fun volt, csak a szemüveg már kezdett néha hozzámnõni, és ismét nem volt túl praktikus viselet, úgyhogy a cosplayes bulibajárás részemrõl valószínûleg meg lesz szakítva, úgyhogy inkább visszatérünk a jó öreg kreatívkodáshoz..... vagy beöltözök hippinek

!
aaa.... legyél goth-hippi...?