Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 7:00 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 6:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

De miért vennék ki Yamapi a NEWS-ből csak azért mert Uchi meg Kusano visszajön? o..o Ő a fő "selling point".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 6:29 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
De miért vennék ki Yamapi a NEWS-ből csak azért mert Uchi meg Kusano visszajön? o..o Ő a fő "selling point".

Ha érteném, hogy ezt miért gondolom, akkor nem lenne rémálom. :lol:
De egyébként igen, azért is írtam, hogy nem lenne logikus kivenni, de valahogy olyan érzés tört rám a mostani kislemezt is hallgatva, meg az Uchi képeket nézve így együttesen. Meg persze a sok hülye pletyka...
Úgyhogy ezért írtam, hogy semmi realitás alapja nincs, csak egy hetedik érzék, ami valószínű be van most nálam csapva. (de "értelmesen" fogalmaztam) Meg egyébként a News már nélküle is helytállna.

És amit az előző hozzászólásomból kifelejtetettem, a NewS-nak lesz egy koncertsorozata, ami október végétől kezdődik és januárban lesz vége, illetve a Dome-ban a Countdown előtt lesz egy saját NewS buli. Remélem ott lesznek a Countdown-n is, mert ha nem, megyek és kinyírom az öreget, vagy a húgait, lényegtelen. :lol: Mert nem lesz ott a Kinki sem, ha jól értettem a híreket, mert ők máshol fogják tartani a saját countdown-jukat. :(

Last edited by Akira on 2008 Sep 10 Wed, 6:31 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 6:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jujj, koncertsorozat?! *.* jippííí <3333

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 7:48 pm 
Forum Addict

Akira, nyugi, nem merné még Johnny se megcsinni azt h Pit kiveszi a Newsből... tényleg őa fő selling point, és igaz h meglennnke nélküle, azért mégis elég nagy tömegeket vonz XD

Na a countdownra kíváncsi leszek *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 9:39 am 
Forum Addict

Ma mutattak PV előzetest és holnap kint lesz a PV. Illetve lehet már ma éjjel, ugye az időeltolódás.
Előzetes a Mezasmashi-ban:
http://de.youtube.com/watch?v=bwWQWhVsvq8
Hát Pi ruhájával még nem békéltem meg így első látásra, de szerintem amint meglátom a HQ Pv-t úgysem azzal leszek elfoglalva. És jelentem Pi a bodri hajával van. :lol: Amint mondjuk sejteni is lehetett, mert ugye mikor forgatták a Pv-t a Code Blue még javában ment. Ugye a héten lesz az utolsó rész. Remélem Pi szeptemberben végre befejezi az egyetemet.
Részben Summer Time Pv koppintásnak tűnik nekem ebből a kicsi részletből. De majd meglátjuk. Mondjuk szeretem a Summer Time pv-t, úgyhogy ez mindegy is. És megint lesznek Yamapi feliratú poharak. Úgy látom ez már hagyomány lesz nála. Ja és most látom, hogy a ruhák amikben vannak ugyanazok, mint ami a kislemez borítókon vannak. De nagy eszemmel gondolhattam volna, mert ha belegondolok náluk ez mindig így volt. :D Mindegy, Koyama ruhája nagyon tetszik.
Hát ez most egy annyira csapongó és gondolatmenetileg zavaros hozzászólás volt, de a lényeg, hogy nemsokára kint lesz a PV.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 10:55 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

no, kíváncsian várom milyen lesz az új PV! :D a YamaPoharakat naon szeretem, olyan aranyos Pi velük, meg a bodri haja is jól áll neki sztem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 4:08 pm 
Forum Addict

waa, azért aranyos lesz sztem :lol: de most aozn hltam mg mikor a végén az újságot mutatták XD h Dome koncert lesz, és eltőte Michael Jackson, X Japan, Kinki Kids, aztán News XD ez így egymás tná vicces sztemXD

mondjuk ennek a számnak az apropójára kíváncsi lennék XD h kinek lehetett/van/lesz szülinapja xD vagy honnan jött h akor erről énekeljenek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 4:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako wrote:
mondjuk ennek a számnak az apropójára kíváncsi lennék XD h kinek lehetett/van/lesz szülinapja xD vagy honnan jött h akor erről énekeljenek

én mondtam nekik h az én születésnapomra adjanak ki egy kislemezt :pinky: de mondták h késni fognak pár napot. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 5:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Bocsi a dupláért.

Az új pv *.*
http://www.megaupload.com/?d=SL2BH4OA

Vélemény: nagyon aranyos kis videó, a dal úgyszintén, vidám, kedves. Tetszik!!! ^^ És Yamapi mosolyog benne. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 6:37 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Bocsi a dupláért.

Az új pv *.*
http://www.megaupload.com/?d=SL2BH4OA

Vélemény: nagyon aranyos kis videó, a dal úgyszintén, vidám, kedves. Tetszik!!! ^^ És Yamapi mosolyog benne. ^^

Animelover! Imádlak! :hug: Köszönöm szépen. Még sukin sincs fent, bár mondjuk communityn még nem jártam, de mindegy is. Mindjárt meg is nézem, aztán majd véleményt nyilvánítok, legalábbis ha lesz több gondolatom.

Sanako:
Ez az X-Japan, Kinki, NewS ez arra vonatkozott, hogy régen még a NewS előtt a Kinki, előtte meg az X-Japan tartotta ott évekig a buliját. Legalábbis nekem ez jött le. Bár lehet, hogy neked is, csak én értettem félre amit írtál. :D Vagy én értettem félre az egészet. :lol:

Akkor mondom is a véleményt a PV-ről:
Hát egyelőre még barátkoznom kell ezzel a nekem kicsit művies képi világgal. Szerencsére a fiúk igaziak. :D A dalt egyébként is már sokszor meghallgattam és szeretem. Örömmel jelenthettem, hogy tényleg süket vagyok és ami még eddig nem fordult velem elő összekevertem az elején Pi hangját Shige hangjával. Azaz azt hittem Shige énekel, pedig nem. Pedig alapból nem hasonlít a hangjuk.
Észrevétel: Ryo, Pi és Tego marha vékony lábakkal rendelkezik. Ryo és Pi meg mintha még fogyott is volna. Ryo ijesztően vékonynak tűnik nekem. De lehet becsapós a kép. És újfent Ryo. Mintha a fiú nem igazán érezte volna jól magát klippforgatás közben. Mosolygott ugyan, de nem mindig tűnt őszintének a mosolya.
Volt KoyaShige, MassuPi (icipici RyoPi) RyoTego. Legalábbis a párosítás valami ilyesmi. A színvilágban kicsit a lila illetve árnyalatai dominálnak, a fiúk ruhájában is. Legalábbis ha nem vagyok színvak, akkor Pi és Shige is egy-egy lilás cuccot viselnek. Ki alul, ki felül.
És tényleg volt Yamapi mosoly, nem is egyszer és olyan kis aranyos szégyenlős mosoly, ami miatt különösképpen aranyosnak tűnik.
Ja és amin nevettem, megy a naptár, mikor október 1-hez ér megáll és be is van karikázva, hogy a hülyék is tudják, hogy október 1-jén jelenik meg a kislemez. :lol: Rejtett marketing vagy gőzöm sincs hogy hívják ezt.
De már alig várom a promóciókat ezzel a kislemezzel, hogy végre együtt láthassam megint a srácokat. :lol:
Azt hiszem ennyi ami hirtelen eszembe jut a klippről, bár lehet írás közben elfelejtettem amit még írni akartam.
Ja és a pv koncepcióban hasonlít a Summer Time-hoz, mégpedig szerintem nagyon, illetve a dal éneklési szerkezete is. De végülis ez nem baj. Mindjárt meg is nézem, lehet ugyanaz az emberke rendezte.

És éljen, jövő év elején lesz Code Blue Special, ha minden igaz! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 7:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Örömmel jelenthettem, hogy tényleg süket vagyok és ami még eddig nem fordult velem elő összekevertem az elején Pi hangját Shige hangjával. Azaz azt hittem Shige énekel, pedig nem. Pedig alapból nem hasonlít a hangjuk.

Azt hittem, csak én voltam olyan süket h azt hittem Pi hangjára h Shige, de látom h nem csak én. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 7:30 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Azt hittem, csak én voltam olyan süket h azt hittem Pi hangjára h Shige, de látom h nem csak én. :beaten:

Na most akkor én is nyugodt vagyok. Egyébként itt szerintem kísértetiesen Shige-sen énekel Pi, meg most se nagyon merem hinni, hogy ő az, mert a dalban, ugye az elején itt és a végén teljesen más hanggal énekel. A végén abszolút felismerni a hangját, de itt esküt tettem volna rá, hogy Shige dalol. Ezért is voltam kicsit letörve, hogy eddig mostanában mindenki nagyjából egyenlő módon énekelt. (most már hála az égnek Shige is többet énekel, mert régebben eléggé hátra volt szorítva) és most meg mi az, hogy Pi csak a legvégén pár sort. De így már teljesen kiegyenlített a dolog. Ezért is örülük, hogy csak hatan vannak mert ha még mindig nyolcan volnának, tuti, hogy nem mindenki énekelne egyenlően, hiszen régen az volt, hogy Yamapi szerintem akkoriban elég sokat énekelt, míg pl. Shige nagyon hátra volt szorítva, amíg volt Uchi és Kusano. Nem is tudom mi lenne, ha most nyolcan lennék. Ezért is nem szeretném, hogy az a kettő visszajöjjön. Mert egyébként szimpatikusak, de biztos, hogy egymástól vennék el a lehetőséget, nem beszélve ugye a fényképezésről. Ott is régen azért eléggé nem kiegyenlített viszonyok voltak, de most már azért mindenki közel egyenlően szerepel a képeken. Na jó Pi még mindig többet, de hát annak ugye azért más okai vannak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 8:22 pm 
Forum Addict

Nyáá megelőztete a PVvel :D sztem aranyos lett :D
Bár még mindig kíváncsi vagyok rá h honnan jött a szülinapos téma ötlet XD

Én nem is figyeltme igazán arra h ki énekel, néztem a cuccaikat emg a képeket meg h ki mit csinál XDD

a Code blue specialt várom már nyáá :D emg ma volt az utolsó rész, ugye?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 11 Thu, 8:35 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Nyáá megelőztete a PVvel :D sztem aranyos lett :D
Bár még mindig kíváncsi vagyok rá h honnan jött a szülinapos téma ötlet XD

Én nem is figyeltme igazán arra h ki énekel, néztem a cuccaikat emg a képeket meg h ki mit csinál XDD

a Code blue specialt várom már nyáá :D emg ma volt az utolsó rész, ugye?

Hát erre a szülinapos dologra:
A dalt ugye Seamo-tól "rendelték" és a Kose reklámdala. Ott ugye Happy Bath Day, de az elég hülye dalcím lenne és szerintem így lett Happy Birtday. Ha valakinek értelmesebb magyarázata van, szóljon. Illetve, ha tudja a valódi okot, de én erre tippelek. Végülis ez egy reklámdal, mint a Weeeek vagy a Summer Time.
És igen ma volt az utolsó Code Blue rész, alig várom, hogy torrenten fent legyen, mert meg akarom nézni már, és Pi marha hosszú jweb bejegyzést írt róla, remélem ő nem keveredik bele valahogy a balesetbe és nem sérül meg. Bár akkor mi lenne a specialban? De nem hintem itt a rémálmot inkább. :lol:

Feltöltöttem a szebb változatot a pv-ből, ami sukin volt fent.
credit:doobie
http://www.divshare.com/download/5359947-055

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 5:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Izé... Ma túl sok szabadidőm volt. :beaten: és hát összeírtam egy nagy adag Dzsánízt xD
http://animeloverlekvar.wordpress.com/

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour