Animelover wrote:
Bocsi a dupláért.
Az új pv *.*
http://www.megaupload.com/?d=SL2BH4OAVélemény: nagyon aranyos kis videó, a dal úgyszintén, vidám, kedves. Tetszik!!! ^^ És Yamapi mosolyog benne. ^^
Animelover! Imádlak!

Köszönöm szépen. Még sukin sincs fent, bár mondjuk communityn még nem jártam, de mindegy is. Mindjárt meg is nézem, aztán majd véleményt nyilvánítok, legalábbis ha lesz több gondolatom.
Sanako:
Ez az X-Japan, Kinki, NewS ez arra vonatkozott, hogy régen még a NewS előtt a Kinki, előtte meg az X-Japan tartotta ott évekig a buliját. Legalábbis nekem ez jött le. Bár lehet, hogy neked is, csak én értettem félre amit írtál.

Vagy én értettem félre az egészet.
Akkor mondom is a véleményt a PV-ről:
Hát egyelőre még barátkoznom kell ezzel a nekem kicsit művies képi világgal. Szerencsére a fiúk igaziak.

A dalt egyébként is már sokszor meghallgattam és szeretem. Örömmel jelenthettem, hogy tényleg süket vagyok és ami még eddig nem fordult velem elő összekevertem az elején Pi hangját Shige hangjával. Azaz azt hittem Shige énekel, pedig nem. Pedig alapból nem hasonlít a hangjuk.
Észrevétel: Ryo, Pi és Tego marha vékony lábakkal rendelkezik. Ryo és Pi meg mintha még fogyott is volna. Ryo ijesztően vékonynak tűnik nekem. De lehet becsapós a kép. És újfent Ryo. Mintha a fiú nem igazán érezte volna jól magát klippforgatás közben. Mosolygott ugyan, de nem mindig tűnt őszintének a mosolya.
Volt KoyaShige, MassuPi (icipici RyoPi) RyoTego. Legalábbis a párosítás valami ilyesmi. A színvilágban kicsit a lila illetve árnyalatai dominálnak, a fiúk ruhájában is. Legalábbis ha nem vagyok színvak, akkor Pi és Shige is egy-egy lilás cuccot viselnek. Ki alul, ki felül.
És tényleg volt Yamapi mosoly, nem is egyszer és olyan kis aranyos szégyenlős mosoly, ami miatt különösképpen aranyosnak tűnik.
Ja és amin nevettem, megy a naptár, mikor október 1-hez ér megáll és be is van karikázva, hogy a hülyék is tudják, hogy október 1-jén jelenik meg a kislemez.

Rejtett marketing vagy gőzöm sincs hogy hívják ezt.
De már alig várom a promóciókat ezzel a kislemezzel, hogy végre együtt láthassam megint a srácokat.
Azt hiszem ennyi ami hirtelen eszembe jut a klippről, bár lehet írás közben elfelejtettem amit még írni akartam.
Ja és a pv koncepcióban hasonlít a Summer Time-hoz, mégpedig szerintem nagyon, illetve a dal éneklési szerkezete is. De végülis ez nem baj. Mindjárt meg is nézem, lehet ugyanaz az emberke rendezte.
És éljen, jövő év elején lesz Code Blue Special, ha minden igaz!