ugyan már! Én ciánt? Én lightosabb módszerekkel szoktam az ilyet lerendezni, hisz ismersz, hihetetlen rábeszélő készségem és türelmem van!
Na most hogy én is nagyjából lenyugodtam már (inkább nem mondom meg hányszor néztem meg, szegény dvd lejátszóm kiteszi a fehér zászlót..), azért az Awake nálam is maradt az első, de ez vitathatatlanul a második kedvenc koncertem lett. Hát rémanyót én is kihagytam volna (attól rohangált a hideg a hátamon), de mivel az Alice mesevilága eleve tobzódik a színekben és a nyulakban (

-én szóltam, hogy nyúltúltengés van benne), nomeg tüzetesen megszemléltem előtte az összes idevágó túrnékönyvet és kiadványt meg előzetest, pontosan erre számítottam! Az meg, hogy milyen 4-ük között a kapcsolat a koncerten? Hát, az tény,hogy nagyon kevés látványos elem volt köztük a koncerten, max néha Hyde zaklatta meg egy kicsit Tetsu-t , de én ezt nem érzékeltem annyira erősnek. Nomeg némileg megnyugtatnak a túrnékönyv képei... na azért azt sajnálom, hogy jópár jelenetek nem szerepel a dvd-n, pl. mikor Tetsu lelocsolja Yukit, vagy mikor Hyde lelkesen masírozik az "Erre van Fukuoka!" feliratú táblával fel s alá a színpadon, Hyde és Tetsu közös akciói, vagy a backstage elkapott pillanatai, azért ott látszik, hogy nincs olyan nagy gond.
a Spiral és az Alone en La Vida nekem is az egyik kedvencem, meg a Shine!!!!!!meg a Revelation, meg a..na jó..szóval mind!
Parade-dal kapcsolatban nem az volt a gondod, hogy a közepébe bepakoltak egy mc-t?
Hyde meg olyan, mint egy ijedt kisgyerek..

, ez aranyos volt! Meg valóban, beénekelt!!!!!!!!!!És 3X-os hurrá, mondtam én hogy jó kis lemez az a Kiss!!