És akkor
Siva - DEATH EDUCATION. xD
Nemtom miért írták csupa nagybetűvel a
Death Education címét, hacsak azért nem, hogy megjelöljék azt a dalt, amelyiket át kell ugrani.

Nekem ez kriminális volt...először azt hittem Alice Nine-t hallok...aztán azt, hogy Sidet...aztán már inkább nem hittem semmit.

Egyszóval: popfos, már elnézést.
(az A9-nal és a Siddel nincs semmi bajom, jórészt szeretem a dalaikat, ez nem nekik szólt!!) Egy Siva azért ne ilyen dalokat csináljon már! xDDD
(Jah, és a középrészben van egy bazi idegesítő gitáreffekt, ami két gitárnál még elmegy, ha csak az egyiken van, de itt...)
A
Realize is eléggé popos, de ez már bizonyos szinten bejön. Nem a legkreatívabb, meg eléggé tucathangzású, de van lendülete. Csak túlontúl lightos. Ez is.

Nem kellett volna az a molyfing-hangú szkreccselés a zúzásba, de mindegy. xD Utána a fordulatszámot felpörgetik megint, és mintha picit még erőteljesebb lenne a zakatolás. Most hogy így a végére értem, egészen tetszik.
A
Protocolról nem írok sokat, mert az baromira bejön.

Tökéletes indítás, pazar őrlések, torzított vokálok, rozmárhájredőkként csattogó basszgitárok, és egy olyan váltás, ami iszonyatosan WTF, de pont ezért működik itt nálam. Jah, és repetitív. De ez itt pont jó sztem.
A
Living willben nincs nagyon semmi érdekes, picit mostmár megszoktam ezt a hangzást (lightosabb-rockosabb megint), egészen kellemes, a gitárszóló is jó benne, jópofa, lendületes
(persze ez se Sivás XD).
Összbevéve nálam egy gyenge 7/10, mindenesetre az ótvartól a brilliánsig mindent megmutatnak itt, LOL.
Jah, és volt egy felesleges (ámde tűrhető) intro, de az meg kit érdekel?
(Elnézést a sok pofázásért XDDD)