Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 03 Sun, 11:48 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 852  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 5:53 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Tokubei wrote:
szia Tenshi!!!nem vagy soha sehool :? pritti az avatar+signed!!

Bocsi! Eddig szakdolgoztam, mostmeg záróvizsga előtt állok ^^". De majd ha vége az őrületnek újra elérhető leszek. És köszi! Új Merry képek, nem hagyhattam ki. ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 6:32 pm 
Forum Fanatic

tenshi wrote:
mindig akkor nem töltenek fel ilyet, amikor kéne, bezzeg mikor még nem mertem tölteni, akkor meg mindenki ezt töltött fel >_<.

Én is így voltam, de most ráakadtam jrock_uploads-on két rendes Kishidan-fan emberkére, aki töltenek fel nekem stuffot (albumokat, idáig egy van feltéve, de elvileg jön még kettő) ^o^
Szólj, ha kell a link (vagy megnézheted a jrock_uploads-on, még asszem az első oldalon van, nem kell sokat scrollozni) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 6:43 pm 
Forum Addict

syunikiss wrote:
hát még a félig szétbontott státuszban van...nagyon macerás rasztákat bontani... :S hát a fodrászocska meg elviekben megvan, tegnap találtam egy szimpit a neten és ki is néztem egy hajat

Klassz frizura!
Nálunk az osztályfőnök megkérte a váll alá érő raszta hajú srácot, hogy érettségire bontsa ki :D (Nem bontotta.) Egy lány viszont kibontotta, neki rövidebb volt, és csupa seb volt a feje! :shock:

syunikiss wrote:
Köszi:) a ChaChamarus-avatarra v a gacktosra gondolsz? ChaCha-t a Greatest Journalról vettem (fenn van gackt is meg chacha meg mana meg yuki meg stb. szóval jó kis hely és fellehet őket venni barátnak:)) a gacktosat meg photobucketről...

ChaCha-sra gondoltam! :) Érdekes, hogy ezek a japán zenészek minden fellelhető netes ismerkedős portálon regelnek! Kíváncsi vagyok, mikor bukkannak fel iwiw-en :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 6:48 pm 
Forum Fanatic

D wrote:
Érdekes, hogy ezek a japán zenészek minden fellelhető netes ismerkedős portálon regelnek! Kíváncsi vagyok, mikor bukkannak fel iwiw-en :lol:

Érdekes, hogy ennyi hiszékeny ember van. :lol: (bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen izé, meg azt se tudom, hogy mijaza grétisztdzsörnöl, már azt se tudom, hogy a májszpéjszes Yoshiki az Yoshiki-e, ááá, kezdek megőrülni - érettségire épp' ideje volt) XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 6:53 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
D wrote:
Érdekes, hogy ezek a japán zenészek minden fellelhető netes ismerkedős portálon regelnek! Kíváncsi vagyok, mikor bukkannak fel iwiw-en :lol:

Érdekes, hogy ennyi hiszékeny ember van. :lol: (bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen izé, meg azt se tudom, hogy mijaza grétisztdzsörnöl, már azt se tudom, hogy a májszpéjszes Yoshiki az Yoshiki-e, ááá, kezdek megőrülni - érettségire épp' ideje volt) XD

Valójában RP (=role-playing) céllal regisztrálnak ilyen helyeken ilyen neveket full személyiséggel, háttértörténettel, stb, hogy azután egyfajta kiberRPG-t játsszanak.
Szerintem kizárólag a hivatalos honlap infoi hihetők, de attól még jót vihogtam Yoshiki-nél a "FUCKING Columbia Japan"-on :lol:
Más kérdés, hogy mikor lépi ez át az identitáslopásnak nevezett bűncselekmény határát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 6:55 pm 
Forum Fanatic

D wrote:
Szerintem kizárólag a hivatalos honlap infoi hihetők, de attól még jót vihogtam Yoshiki-nél a "FUCKING Columbia Japan"-on :lol:
Más kérdés, hogy mikor lépi ez át az identitáslopásnak nevezett bűntény határát...

Igen, haha, mondjuk az ő angoltudásával belőle simán kinézem, hogy télleg ő az, haha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 9:40 pm 
Elite Member

Iwiwen is vannak jrockerek. Konkrétan a Deg nagy részét regelték már páran a fórumos hölgyek közül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 10:30 pm 
Elite Member

D wrote:
Klassz frizura!
Nálunk az osztályfőnök megkérte a váll alá érő raszta hajú srácot, hogy érettségire bontsa ki :D (Nem bontotta.) Egy lány viszont kibontotta, neki rövidebb volt, és csupa seb volt a feje! :shock:

hát nálam is ez volt....bár miután megcsináltattam szeptemberben akkor megbeszélték anyukámmal h jövőre a szalagavatóra rendes hajam lesz...és nem akartam levágatni......uhogy maradt a bontás...ezek után regenerálni kell csak kissé...eh...
akinek sebes lett annak biztos vmi agresszív állat csinhatta (v őmaga volt túl ideges) mondjuk olyat is hallottam akinek csomóban jött ki a haja és ilyen foltokban volt neki...de sztem nekem normális marad végülis csak 10 hónapja volt meg...upsz ez nagyon offtopic :roll: sorry

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 10:45 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jigsaw wrote:
tenshi wrote:
mindig akkor nem töltenek fel ilyet, amikor kéne, bezzeg mikor még nem mertem tölteni, akkor meg mindenki ezt töltött fel >_<.

Én is így voltam, de most ráakadtam jrock_uploads-on két rendes Kishidan-fan emberkére, aki töltenek fel nekem stuffot (albumokat, idáig egy van feltéve, de elvileg jön még kettő) ^o^
Szólj, ha kell a link (vagy megnézheted a jrock_uploads-on, még asszem az első oldalon van, nem kell sokat scrollozni) :D

Yipppiiiiiiiii, megyek akkor és megkeresem! Köszi hogy szóltál! ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 10:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát végül ide is elért a Kishidan-láz? :shock: *nem akarja tudni* xD

Én is üdvözlöm tenshi-t. *0*/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 08 Mon, 11:04 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
Én is üdvözlöm tenshi-t. *0*/

\^o^/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 11 Thu, 10:11 am 
Site Admin

Ugye mindenkinek nagyon hiányoztak már a lowrider képek? :pinky2: say yeeeeeeeeeeah!!

Image

Image

Image

Image

Image

bounce!!!
Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 11 Thu, 10:59 am 
Senior Member

Kama Sutra Star Wars és mecha fanoknak:
http://www.scoutwalker.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 11 Thu, 12:18 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
Ugye mindenkinek nagyon hiányoztak már a lowrider képek? :pinky2: say yeeeeeeeeeeah!!

pretty bounce bounce *____________.* !!!
*megy átszerelni a skodát xDD*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 11 Thu, 10:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:

noooooo >_<.

MÁS! Koncertklippek egyazon zenekartól. Két napja ők hoznak derűt a napomba. XDXD *claps hands*

WGT wtf.
http://www.youtube.com/watch?v=3bOsbkIvgqQ

"Ursula"
http://www.youtube.com/watch?v=BB4zzmfE8Vs

Ursula folytatódik
http://www.youtube.com/watch?v=IhSt-b2L5Mc

fanservice (LOL)
http://www.youtube.com/watch?v=9C0IT0JaHv8

XD

királyság!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 852  Next

All times are UTC + 1 hour