Nekem tetszik az a kep, de miert rozsaszin lesz?? xDDDD
Nem tudom Le Ciel, hogy mukodik, de FC jegyek 99% ban "csak" azt jelentik, hogy par honappal a hivatalos arusitas elott mar megvehetik a jegyeket. (Ugyanazon az aron, mint a general jegy!!!!) Miutan lezarult ez az eloveteli cucc, akkor sorsoljak (!) nekik a helyeket. Ugy tudom tenyleg bekerulnek a kisorsolando helyek koze az elso szektorok, de mivel mindig rengeteg FC jegy fogy (sokan viszonteladas celjabol vasarlonak sokat... -_-) sokszor meg a hatso reszekre is jutnak... Szoval ok sem tudjak hova szol a jegyuk, amig le nem zarul az elovetel. Ezenkivul meet & greet is FC jegyek kozott van sorsolva

De ez meg minidg tok jo, mert a nepszerubb eloadok koncertjeire szinte lehetetlen general jegyet venni o.o" Kb az arusitas kezdetetol elerhetetlen a webolddal, a telefon meg foglalt.... 10 perc mulva meg, mikor felveszik, mar SOLD OUT van >.< Tehat sokszor az egyetlen lehetoseg, hogy FC tag vagy, vagy veszel jegyet egy FC tagtol. (persze olyat elvileg nem szabad...) Ezert van, hogy nem ritka az elso sorokba a 150ezer+ yenes jegyar.... o.o"
Meg FC-n belul is vannak VIP FC (xDD) jegyek azok talan biztos helyre szolnak elol, de azzal tenyleg csak a tulaj tud bemenni mert szanaszet ellenorzik...
Persze biztos nem minden FC ugyanugy mukodik, gondolom vannak elteresek. Ha Le Ciel tagoknak kedvezmenyesen lehet jegyet venni akkor az vmi extra dolog lehet szerintem.
De ez kisse off,bocsi. xDD Tenyleg, VAMPS-nak van FC-ja?? Vagy Hydiest tagok tudtak FC jegyeket venni VAMPS koncertre vagy hogy volt ez??