Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 29 Wed, 12:50 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2887 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 193  Next

Melyik a kedvenc Under Code együttesed?
Chariots 11%  11%  [ 5 ]
Dali 13%  13%  [ 6 ]
Siva 2%  2%  [ 1 ]
Arc 6%  6%  [ 3 ]
Nega 21%  21%  [ 10 ]
ClearVeil 19%  19%  [ 9 ]
Megaromania 15%  15%  [ 7 ]
Zodeia 4%  4%  [ 2 ]
Brodiaea 0%  0%  [ 0 ]
Lamina 2%  2%  [ 1 ]
E'm~grief~ 6%  6%  [ 3 ]
Total votes : 47
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 12 Thu, 9:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

valaki csupa véletlenül nem tudja, hogy a Phantasmagoria - Dejavu ~Sanctuary of Revival~ érdemes-e a letöltésre, vagy ne is foglaljam vele a meghajtómat?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 12 Thu, 9:55 pm 
Elite Member

ha akarsz még1 bestof-ot a gépre akkor tölsd
DVD részét érdemesebb, hide memorial summit live & past sky pv
(én természetesen leszedtem mind2t :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 12 Thu, 10:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ööö köszi, akkor inkább nem töltöm le. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 13 Fri, 3:09 pm 
Forum Addict

Csak nálam halódik a mediafire, ha a Kibouya Honpo - Sayonara Kino c. DVD-t akarom leszedni? o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 13 Fri, 3:27 pm 
Elite Member

aki valamennyire otthon van ezekben a japán kriszkraszokban
http://www.u-u-u.jp/CART4/index.cgi?id=1409d1730
undercode netshop.. de ahogy látom... külföldre nemtudok rendelni?
aztse értem mi az a 4SSl gomb adatok kitöltése előtt és várost csak kiválasztani tudok, ráadásul japán városok, így bukta a Kisaki Slaves CD!?
ráadásul nagyszerű, fél év leforgása alatt duplájára nőtt a yen ára, 1,3ftról most 2,5...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 13 Fri, 9:31 pm 
Elite Member

Manic wrote:
Csak nálam halódik a mediafire, ha a Kibouya Honpo - Sayonara Kino c. DVD-t akarom leszedni? o_O

nekem csak olyan volt h a vége előtt megszakadtak a letöltések, újra kellett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 16 Mon, 9:36 pm 
Elite Member

November 17
Jun születésnapi party
fellép
Kujira Senchou
Vocals/Guitar : Jun (ex. Phantasmagoria)
Guitar : Iori (ex. Phantasmagoria)
Bass : Seiya (ex. Viored)
Drums : Satoshi Hashimoto (master drummer)
chariots
Jill Christ
Vocals/Guitar : Nao (ex. Kalen)
Guitar : Shinya
Bass : Takaya (ex. Kalen)
Drums : Matoi (ex. Phantasmagoria)

November 28
Iori fellép a holiday shinjukuban
felállás
Vocals and Guitar: IORI (ex Phantasmagoria)
Guitar. Nono (ex v-neu)
Bass. IV (ex Kisnate)
Drum. Tooki (ex 73shiki)

+ anno elfelejtettem postolni a februári (vagy januári!?) Cure UCP interjút
3 év után az Under Code kiadó az egész országot behálózó körútra indul Kisaki irányítás alatt "nihon seiatsu 2009" néven, mind a 7 zenekar részt vesz ezen, de hogy fog ez kinézni a színpadon? ez az első fejezet az Under Code új érájában, amikor a zenkarok "elkötelezik magukat istenhez" ahogy zenélnek Japánon keresztül

nektek az a tervetek hogy 3 év után újra "Nihon Seiatsu" koncertsorozatot szervezzetek. hogy néznek ki most a zenekarok nálatok?
Riku: becsületesen, először azt gondoltam h az Arc egy vidéki parasztzenekar
Ko-Ji: AHHH!
Kisaki: ha megnézel régi fotókat vagy videókat, majd csatlakoztak az Undercodehoz és rövid cuccokat hordanak, nem?
Ko-ji: ez igaz, amikor először csatlakoztam a zenekarba, komolyan akkor éreztem jól magam ha minden hosszú rajtam (nevet)
-mindenki nevet-
Kisaki: mivan az alsóneműkkel? lazán szereted hordani?
Ko-JI: ez igaz
Kisaki: akkor te csak egy jenki vagy (nevet)
-mindenki hangosan nevet-
Riku: ha a jenkikről akarsz beszélni, Kairi egy közülük
Kairi: én? ez az első benyomásod rólam?
Riku: az első benyomásom rólad, ahogy beszélsz, és az éneklési stílusod jenkis nekem
KO-ji: Amikor először láttam Kairit, mi más aurát adtunk ki
Kisaki: ti ketten jól kijöttök
Ko-ji: mi igen
Kairi: ...
Ko-ji: mi? csak én érzem ezt? (nevet)
Kairi: amikor először találkoztunk láttam h ideges vagy, azt gondoltam hogy hazudsz
Ko-JI: haha
Kisaki: Arc még szereti ezt, de ők energikus hangulatgyártók, ugye? mindig ha távol vagyok, hallom a nevetésüket és tudom hogy itt kell lenniük valahol
-mindenki nevet-
Riku: a tapasztalatom az Arcról hogy ők nagy dumagépek
Kisaki: amikor először találkoztam valakivel, udvariasan beszélt, de az Arc durván beszélt velem
-mindenki szakad a röhögéstől-
Ko-ji: gondolom, durva szavakat használtam (nevet)
Riku: ugyanolyan gondolkodású vagy mint én (kis nevetés)
Kisaki: mert Riku hülye, kicsit selypít mikor beszél
-midnenki nevet-
Kairi: az első benyomásom Rikuról az volt, ő az énekese a hatalmas Phantasmagóriának, de ő egy szerény személyiség
Riku: mert Kisaki mindig adott nekem egy nyakast, mert megőrült tőlem
Kisaki: de a szigorú illem az alapja a társadalomnak. ezt mondom minden zenekarnak. azt gondolom az Under Codenál ez sokkal megfelelőbb mint más kiadónál. én ezt jól csinálom, tovább a kisebb részletekig. nem tudom elviselni hogy olyan fickóra nézzek, aki olyan mint egy idióta
Riku: ahh de ha én más zenekarokat nézek, akikkel egy rendezvényen játszunk, szeretik ezt, úgy gondolom, hogy nincs megoldás, bárhol megtehetik
Kisaki: énis így gondolom, de Riku miért használ csúnya szavakat?!
-kirobban a nevetés-
Ko-ji: Riku ezt csinálja
Kisaki: de a legtöbb fickónak nyugodtnak kell lennie melletted, aki rád néz azt gondolja h "wow"
Riku: nemcsak pár fickó a zenekarokban, az emberek is szeretik ezt. még ha ezek az emberek nem is lennének körülöttünk, akkorse tudnánk csinálni semmit. ha látom őket ilyen könnyen beszélni, abszolút nem tudom elfelejteni ezt
Kisaki: ők nem értik ezt, ugye? amikor megfigyelem az Under Code zenekarokat, aztgondolom, hogy mindenki megfelelően csinálja ezt a dolgot
először aggódtam a megfelelő viselkedés miatt, amikor szemtől szembe voltak velem, de amikor hallottam más emberektől "Under Code zenekarok videlkedése megfelelő", büszke voltam
mert úgy gondolom, mindegy milyenek a körülmények, azt akarom tőlük, hogy próbáljuk együtt keményen, nem tudom ezt az érzést szavakba önteni
-következő, Daliról?
Ko-JI: a Dali tagjai.. mindig ha beszélnek, aztgondolom hogy ők lehetetlen emberek
Kairi: énis ugyanígy gondoltam
Ren: micsoda?
Riku: én már hosszú ideje ismerem őket, de most, énis így gondolom
-mindenki nevet-
Saki: úgygondolom h engem megvernének, ha fáradt lennék beszélni velük
Sui: nekemis ilyesztő képem van róluk, de...
Riku: ők teszik a legrosszabb benyomást ránk
Ren: ti mind utáltok minket
-mindenki nevet-
Kisaki: miért?
Ren: biztos azért mert a Dali sosem kezdeményez nektek
Kisaki: nem teljesen. biztos ez az! általánosan beszélni.., Ren egy kicsit sötétebb mint a legtöbb ember de a többi tag is sötét, olyanok mint az élőhalottak
-mindenki nevet-
Ren: Kisaki korábban ezt mondta " Amikor a Dalival vagyok, elfáradok" de én nem értem miért, amikor megyünk a berendezett furgonnal, a dobosunk mindig lehajtja a fejét, úgy néz ki mint aki le van sújtva
-mindenki nevet-
Kisaki: amikor a Dalival beszélsz, ők érdekesek, de ez egy olyan zenekar, amihez idő kell hogy megismerd
Ko-ji: ha beszélsz a tagokkal, nagyon érdekesek, egyéniek
Kisaki: de ha Keito és az alkohol színre lép, ők a legrosszabbak, nem? nem kiborítóak?
Ren: igen mi vagyunk a legrosszabbak
Ko-ji: én szeretem ezt
Saki: Negáról? az első tapasztalatom róluk, hogy ők nagyon szörnyűek
Kisaki: wow, szörnyűek? mi volt a probléma?
Saki: mentem a WC-re Nozomival. aztán jött Jin és Ray és azt mondták, "csatlakozni fogtok az Under Code-hoz" boldog voltam, aztán közelebb jöttek és mondták "na gyerünk menjünk együtt a gou-kon-ra" (társkereső party)
Kisaki:melyik mondta ezt?
Saki: Ray volt (nevet)
Kisaki: ezek a fickók szörnyűek
-mindenki nevet-
Saki: én egy olyan típus vagyok, aki már hosszú ideje játszik, így azt mondtam: "kérlek engedd meg h veled menjek"
bár nem csináltuk végig
Jin:igazából, mi mindig elmondjuk ezt a viccet, de még sose voltam gou-kon-on (nevet)
Kisaki: azért mondtad mert valóban menni akarsz?
Jin: csak egy kicsit tréfálok
Kisaki: de a Nega és a ClearVeil közeli barátok nem?
Saki: igen
Jin: ha együtt iszunk rosszak vagyunk
Kisaki: ha a Nega iszik, seggfejek lesznek, amikor Jin iszik azt mondja "mutass olyat aki gyorsabban iszik nálam" bár ez senkit sem érdekel
-mindenki nevet-
Jin: csak neked vannak rossz tapasztalataid rólunk (nevet)
Kisaki: hogy miért ilyen a tapasztalatom, te általában teljesen különböző személyiség vagy, ha ez a zenekar iszik, teljesen szétesik
Jin: de a ClearVeil is iszik
Kisaki: ti iszákosak vagytok. Saki gyakran beszél hülyeségekről. milyen tapasztalatotok van még a Negáról?
Ko-JI: én jó barátja vagyok nekik. de mikor először mentünk ki inni, Jin és Ray részeg lett és mikor mondtam h "énis csatlakozok az Under Code-hoz, igy remélem jobban megismerjük egymást" ők mégtöbbet vedeltek
Jin: elfelejtettem mondani korábban, először abszolút utáltam az Arc-ot
Kisaki : szeretted volna egy kicsit megismerni őket jobban?
Jin: igen... s mikor kimentünk inni, váratlanul vicces volt (kis nevetés)
Kisaki: ez történik legtöbbször az Under Code-ban. ha midnenki együtt iszik, megnyílnak a másik felé
-mi a tapasztalatotok a ClearVeilről?
Ko-ji: amikor csatlakoztunk a kiadóhoz az emberek azt mondták: "az Arc fiatal és dúsgazdag" de mikor a ClearVeil csatlakozott ők valóban dúsgazdagok voltak. azt gondoltam ez őrület. a basszusgitárosunk lerúgná őket
-kitör a nevetés-
Kisaki: Toshiya furcsa. amikor elmondtam neki " a ClearVeil nevű zenekar csatlakozni fog, szal barátkozhatnál velük" ő azt modnta "nem fogok" mikor megkérdeztem miért "soha nem tudom szeretni ezt a zenekart" megkérdeztem hogy beszélt e velük valaha, aztmondta "nem, ez lehetetlen számomra" (nevet)
Ko-ji: de én megértem miért mondta ezt
Kisaki: miért, miért?
Ko-ji: Kisaki mindig fontoskodik felette, nem? de ha egy fiatal zenekar csatlakozik, talán úgy szokás hogy az ember felettük fontoskodik, és Kisaki figyelme az új banda felé irányult, így ő teljesen féltékeny lett
Jin: amikor a ClearVeilhez közel kerültem, Saki tanácsot kért tőlem "Azthiszem Toshiya utál minket" (nevet)
Kisaki: de most jó barátok vagytok?
Saki: igazából.. úgyérzem még mindig utál minket
Ko-ji: ezt csak te gondolod. Ő olyan jó fiú
-kirobban a nevetés-
Ren te mit gondolsz?
Ren: ClearVeil... nekik van egy nagy poszterük, ami a Holiday Nagoya zöld szobájának falán lóg, és én mindig megnézem
-mindenki nevet-
Jin: A Megarománia énekese Sui úgy néz ki mint egy lány, ami nagy kihtással van. Még ha úgyis néz ki mint egy lány, ő durva, és rázza a fejét meg hasonló dolgok
Riku: énis igy gondolom
Jin: az amit az emberek először gondolnak, ez elképesztő
Riku: aranyosan néz ki, úgy gondolom az éneklése is aranyos, de mikor a zenekar elkezdett játszani, meglepődtem ahogy láttam őt dühöngve. mert nem néznéd ki belőlük h ilyenre is képesek. azt gondoltam h "oh"
Saki: Valójában, aztgondoltam a kinézetük sokkal feltűnőbb mint a ClearVeilé
Kisaki: nem, a ClearVeiles fickók sokkal színesebben öltözködnek
-mindenki nevet-
Ko-ji: ők két super-színes zenekar
-és végül, a chariotsról?
Sui: én kedvelek mindent Riku kisugárzásáról és színpadi előadásáról, és nekem "kote-kei furi" (választékosan öltözött Vk zenekar)
Riku: köszönöm
Kisaki: elérted, hogy jól érezze magát
-mindenki nevet-
Sui: nekemis azt a benyomást keltette, hogy szerény
Riku: bár van egy sötétebb oldalam is (nevet)
Sui: aztis szeretem!
Saki: amikor először csatlakoztunk a kiadóhoz, felmentem, hogy beszélgessek vele, ő hallgatta szerényen amit mondok, és azt gondoltam, hogy ez nem ő, valaki más
Ko-Ji: csak éppen a neve jelentés.., tör előre mint egy tank, húzza maga után a zenekarját, amit lenyűgözőnek tartok, azt gondolom a chariots egy olyan zenekar, amivel többre tudja vinni, mint amit a Phantasmagoriával elért
Riku: énis így gondolom (nevet)
Kisaki: nekik húzniuk kell az UnderCode-t
Riku: a Slam Dunk időszakban, én szerettem volna lenni az Under Code Kosuge-ja. ebben a mangában ő egy szimpatikus főnök, és meghallgatja a tanítványai véleményét, mert kedveli ezt, ha választanom kellene hogy répa vagy bot legyek, répa szeretnék lenni
Kisaki: oké, aztakarom hogy az legyél
-Riku, te lettél az idősebb testvér az Under Codeban-
Kisaki: valószínűelg azokat a dolgokat amiket nem tudnak elmondani nekem, elmondják Rikunak? nem kedves?
Ko-ji: ő kedves
Riku: ti hazudtok
Ko-ji: nem, te kedves vagy
Riku: ha van valami amit nem tudsz Kisakiról gyere és kérdezz tőlem (nevet) olyan dolgokat tudok mondani neked: " ha ezt és ezt teszed Kisaki boldog lesz"
Ko-JI: haha! feltétlenül hallani akarom (nevet)
- a koncertsorozat alatt van olyan amit különösen nagy örömmel vártok?
Saki: mi jól kijövünk egymással mintha szabály lenne, úgy gondolom az együtt utazás alatt, közelebb kerülünk egymáshoz, így mindig örömmel várom
Sui: mi nagy ütős koncerttel készülünk egyéves évfordulónkra, ugyanolyan aktivitással fogunk tovább haladni, de ez a koncertsorozat lesz a szikra mely előidézi a robbanást számunkra. múlt évi dolgainkba sok energiát fektettünk, így megpróbáljuk a legjobban folytatni, és megmutatjuk mit tud a Megaromania zenekarként
Riku: én már voltam háromszor Nihon Seiatsu-n, de ez az első, mikor más zenekarban játszom, így egészen nagy örömmel várom ezt, minden helyen játszunk, azt akarom hogy mindenki élvezze a chariots-t, jól érezzék magukat, őrüljenek meg az Under Code-ért az egész testűkkel. szintén! a Phantasmagoria utolsó koncertsorozata alatt Kisakinak nincsenek jó emlékei Hakata-ról, de amikor ott fogunk játszani, Kisaki születésnapja lesz! Remélem valami jó dolog fog történni (zavartan nevet)
Ko-JI: nekem....
Kisaki: pia és csajok! ez minden!!!
-mindenki nevet-
Jin: nincs ennél semmi több? örülök hogy inni fogunk, de egyként az Undercode 7 zenekara közül, én ki akarom deríteni, hogy tudjuk kiemelni egyéniségünket az út során. mi mind riválisként tekintünk egymásra és én ezt be akarom fejezni velük az út során
Ren: a Dali már létezett az előző Nihon Seiatsu idejében, de nem tudtunk csatlakozni hozzájuk különböző okokból, így most megpróbáljuk keményen nyomni az Under Code-t előre
-Mit vársz örömmel?
Ren: valamit örömmel várni? nekem körbe kell mennem egy furgonban a többi Dali taggal, ez nem mindig vicces
-mindenki nevet-
Kairi: mi van ha másik zenekarral mehetsz?
Ren: ah, ha ezt megtehetném jó lenne. Örömmel várom azt a napot, mikor eldönthetem, kinek a furgonjába mehetek
-Kairi?
Kairi:Um, északtól délig, azthiszem, jó lesz, ha láthatok különböző rajongókat mosolyogni. ezt érzem a szivemben
Ko-ji: micsoda? hazugságot érzek
Kairi: de mi nem olyan típusú zenekar vagyunk
Kisaki: ez az amit érzel? (nevet)
Kairi: a szívemben, azt érzem, jó lenne ha boldog arcokat látnánk. Nekünk jó koncertet kell adnunk, ez is fog történni
Riku: mi történt? (nevet)
Kisaki: oké elnök, te vagy az utolsó
Ko-ji: Elnök? én? akkor jó. Úgy gondolom hogy az Under Code az, ami mindannyiunkat összekapcsol, számomra ez olyan mint egy második család, és ez a nagy lehetőség minden zenekarnak hogy mégfeljebb kerüljön, örömmel várom az újabb kapcsolatokat mintha egy család lennénk, miközben együtt növünk fel
Kisaki: meg akarom mutatni mindenkinek, mit csinálnak ők különlegesen, mint ahogy beszéltek az előbb
Elvégre, az egység köteléke és ereje természetesen szükséges. De azt gondolom ez értelmetlen ha minden zenekar nem próbálja meg teljesen megmutatni a színpadon mi a jó az Under Code-ban, vagy nem mutatjuk meg a fegyverünket amit mondtatok. ha mindenki visszatér a koncertekről, minden zenekar megkapja a saját nagy kiképzését, és áprilisban meg fogjuk tartani a "Sibuya Seiatsu 5 Days"-t, de ez még nem a vége. ez a koncertsorozat nem több, mint egy bevezetés ahhoz, ami jönni fog, így azt akarom tőlük, hogy próbálják keményen, hogy ha az emberek később megnézik ezt, aztmondják ez feledhetetlen volt. azt akarom hogy sok ember eljöjjön megnézni, még ha csak kíváncsiságból is, aztgondolom, nekik nagyon be fognak jönni a zenekarok, így gondolom meg értik, miről beszélek most

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 8:13 am 
oshare booty
oshare booty

nono? :D micsoda felállás!
az interjút köszi! az első mondatán már néztem h mivan? xD *olvas tovább*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 11:22 am 
Site Admin

Huuu, köszi az interjút ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 6:52 pm 
Elite Member

hát tőlem telhetőt megtettem :D, most egy (2008) júliusi Phantasmagoria interjún dolgozom, kb holnapra meglesz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 8:51 pm 
Elite Member

Köszi a fordítást :D Kedvet kaptam az Undercode bandákhoz :P
Már csak azért is, mert Rikut szerettem a Phantasmagoriából, tehát nekem a chariots alpból bejön

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 18 Wed, 10:50 am 
Forum Addict

Köszi az interjút! (Mondjuk én már olvastam Mondón ^^)

Kisaki fan wrote:
Jin: A Megarománia énekese Sui úgy néz ki mint egy lány, ami nagy kihtással van. Még ha úgyis néz ki mint egy lány, ő durva, és rázza a fejét meg hasonló dolgok
Riku: énis igy gondolom
Jin: az amit az emberek először gondolnak, ez elképesztő
Riku: aranyosan néz ki, úgy gondolom az éneklése is aranyos, de mikor a zenekar elkezdett játszani, meglepődtem ahogy láttam őt dühöngve. mert nem néznéd ki belőlük h ilyenre is képesek. azt gondoltam h "oh"

Pont nem régiben került fel a youtube-ra egy koncert felvétel
Szerencsére nem felejtett el telitorokból sikítozni xD
Hamarosan itt az apokalipszis is, remélem jó lesz az is D:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 18 Wed, 9:45 pm 
Elite Member

kata69 wrote:
Köszi a fordítást :D Kedvet kaptam az Undercode bandákhoz :P
Már csak azért is, mert Rikut szerettem a Phantasmagoriából, tehát nekem a chariots alpból bejön

ennek csak örülök :D

ty a Megaromania liveot, letöltöm amig lehet :D

fordítással holnapra megleszek, de holnap nincs sok időm szal lehet h péntek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 19 Thu, 8:56 pm 
Elite Member

http://img255.imageshack.us/img255/6901 ... s01nr0.jpg
http://img378.imageshack.us/img378/9430 ... s02ry9.jpg

Cure vol 60 Phantasmagoria interjú
bevezetés: az utolsó koncert (2007 augusztus 31 Osaka International House) után, a Phantasmagoria 1 napra vissza fog térni, pontosan egy évvel később, a Shibuya-AXben, ahol biztosan egyfelejthetetlen esemény lesz. Mi egy fogadóban beszéltűnk a zenekarral a legutóbbi koncertjükről, a sokat beszélt "hide memorial summit"ról és természetesen a Shibuya AXi koncertről
úgy érzik ez a koncert valóban az utolsó Phantasmagoria koncert lesz?... mi beleástuk magunkat abba a rejtélybe, aminek a neve Phantasmagoria

- emiatt az interjú miatt a Phantasmagoria először fényképezkedett hosszú idő után, nem?
Jun: azthiszem egy évvel ezelőtt volt a legutóbbi
Riku: valóban, legutóbbi fényképezkedésünk a Cure címlapján volt
Kisaki: ez már rég volt, de a mostani fotózáskor ugyanazt éreztem mint a régieknél
Riku: igen, senkisem érezte magát kényelmetlenül
Kisaki: ez az ami furcsa a Phantasmagoriában. például mikor résztvettünk a hide memorial summit-on, bár 10 hónap telt el a legutóbbi koncert után, természetes volt hogy zenekarként vagyunk együtt, képesek voltunk újra felállni, és jól éreztük magunkat együtt

- az a tervetek hogy augusztus 31edikén újra koncertezzetek, folytatva a hide memorial summit fellépést. tudtok mondani valamit hogy mi történt veletek az utolsó koncertsorozaton, felelevenítenétek azokat az eseményeket?
Riku: az utolsó koncertsorozat előtt a torkom állapota rossz volt, és nem tudtam az okát, a fellépésünk már le volt beszélve, s csodálkoztam hogy mi történt, de szerencsére gyorsan kicsit jobban lettem, erre emlékszem leginkább. Kisaki úgy döntött, hogy visszavonul, s erősen azt éreztem h elküldöm melegebb éghajlatra, de sok erőt kaptam a rajongóktól, határozottan éreztem ezt a rejtélyes erőt, ami nem látható
Jun: ezt jobban éreztem minden tagnál, ezek azok a rajongók, akik végig velünk voltak. jött az utolsó Osakai fellépés ideje, belépés mindennek a végébe, s végül azt éreztem " ez a vége.." de valahogy voltak jó dolgok is. az utolsó napig azt éreztem, "oké, ma újra csinálom ezt"
Matoi: néhány számnál amit az Osaka International House-ban játszottunk, azt gondoltam "utoljára játszom ezeket a számokat ezekkel az emberekkel" mely nagyon elszomorított, s végül sírtam, valami különlegeset éreztem. addig, mint mostanáig, az volt a furcsa, hogy nem éreztem, hogy ezek a dolgok nemfognak örökké tartani

- ti mind úgy éreztétek hogy túl hirtelen történt minden?
Matoi: igen, ez valóban nagyon gyors volt
Iori: az érzés helyett, amely valóban nagyon különleges volt mert ez volt az utolsó, le akartam festeni a Phantasmagoria képét olyan nagyban mint ahogy az életben játszottunk, furcsa kimondani, de ez az első koncert, amit valóban sohasem felejtek el, de mostantól kezdve, úgy értzem a legnagyoszerűbb koncert a mostani lesz, boldog vagyok, hogy megcsinálom
Kisaki: az érzéseim nem különböznek a többiekétől, az én visszavonulási döntésem miatt oszlottunk fel, s augusztus végéig mozgalmas programunk volt, de furcsa módon nem éreztem szomorúságot. ez volt az első és az utolsó egyszemélyes turnénk japánon keresztül. egy hiteles befejezéssel akartam ennek véget vetni, és úgy érzem, nagyszerű koncertet adtunk
de a szinpadon a visszavounlás előtt, a bandatagok üzenetei és a támogató hangok és a könnyeik, nagy hatással voltak rám, és kishíján elkezdtem sírni, megnéztem az újra kiadott koncert dvdket és ennyi

- ezután mi vezetett titeket az újbóli koncerthez?
Riku: tudunk beszélni Kisakival, ha akarunk, mint most is, de mikor rajta kívül beszélgettünk és mondtuk "Mi még1x akarjuk Kisakit a színpadra" de abból ítélve amit Kisaki mondott, például hogy vissazvonult, mégis meggyőztük őt
Kisaki: negyedszerre
Riku: (nevet) de megpróbáltunk titokban dolgozni, és azok az emberek akik kedveltek mintket és akik támogattak, mégegyszer látni akartak minket visszatérni, több mint amire valaha számítottunk, a támogatás félelmetes volt

- Ezek rajongói aláírások voltak?
Riku: igen, azt mondhatom ez volt a legerőteljesebb. Lehetetlenség hallani mindenkit személyesen, s a legtöbb ember újra játszani akart látni minket. az emberek száma, aki aláírta ezt, felülmúlta elvárásainkat. Megkérdezték, nem-e tudnának meggyőzni minket, hogy újra együtt legyünk, s Kisaki megpróbált nem erre gondolni, de egyszer azt mondta, "Nekünk muszáj még1x újra összeállni, még ha már öregek is vagyunk"
Kisaki: ha ezt mondtam volna, a visszavonulásom hazugság lenne
-mindenki nevet-
Riku: ó igen?
Kisaki: ha azt mondtam volna hogy meg kellene tennünk, még ha öregek is vagyunk, ez az ellenállás zaja volt a visszavonulás miatt (nevet)
Riku: valóban? (nevet) de mielőtt eldöntötted hogy visszavonulsz, ez nem volt? ezt soha nem említetted a "visszavonulás" előtt!!
Iori:voltak beszélgetéseink, amikor 50es éveinkben leszünk, még ha rokkantak is, lejátszuk a "Kami uta"-t
Kisaki:valóban, neked ilyen módon kellett elmondanod.. (nevet)

- (nevet) Amint össeszedted azokat az alárásokat, képes voltál rábeszélni Kisakit erre?
Riku: könyörögve mondtuk neki "ezt nem csak mi akarjuk" olyan emberek is, akik nem láthatják Kisakit, csak ha szinpadon van

- mikor hallotad ezt a bandatagoktól, mit éreztél, Kisaki?
Kisaki:boldog voltam, a dolog nem teljesen esélytelen. boldoggá tett, hogy ezt hallottam, és azonnal aztmondtam h "oké" először mikor ők erről beszéltek, szerettem volna témát váltani...

- találkoztatok és beszéltetek pár dologról?
Kisaki: beszélgettünk erről párszor, nem?
Jun: igen, különösen Kisakival akartam találkozni hogy megvitassuk
Kisaki: de mikor először beszélgettünk erről, a párbeszédünk elterelődött, s beszéltünk néhány erőtlen témáról, de amikor egyszer láttam az aláírásokat, azthiszem több mint 10.000 volt?
Riku: ígyvan
Kisaki: nemcsak aláírások voltak, a legtöbb ember üzenetet is küldött mellé. a legtöbb üzenet ilyen típusú volt "mikor eldöntötted hogy vissazvonulsz, elmentem megnézni a nagyszerű előadásaitokat amig vége nem lett, de a visszavonulás ellenére aztmondtad, mégegyszer színpadra fogsz állni, szóval nem lenne férfias dolog megtenni ezt amig meg nem halsz?" úgy gondoltam igazuk van, s aztis mondták hogy a Phantasmagoria eredeti volt, és a régi stílusú Visual Kei véget ért, mióta a zenekar nincs többé

- neked határozott összeképed volt kezdettől fogva
Kisaki: de az év folyamán szintén sok ember írt "új tipusú zenekart hoztál létre a régi visual-kei stílusban" akkor jöttem rá, hogy olyat csináltunk, ami nyomot hagyott maga után
Jun: mikor erről beszélgettünk, rájöttünk, hogy ez egy nehéz téma, ha a rajongók meg is értik a feloszlást, a szívükben talán azt gondolták, mi képesek leszünk újra együtt játszani, ha nem gondolták volna, nem kértük volna meg Kisakit. Ezért megkérdeztem magamtól, mennyit tudok beleadni ebbe a zenekarba? s mennyire értékes ez nekünk? de mikor eldöntöttük, hogy újra együtt játszunk, azon gondolkoztam, mit kellene csinálni, milyennek kell lennie ennek? és hasonló dolgok
Kisaki: azon gondolkoztunk, hogy egy koncertet kellene adni, mert nem volt kérdés, hogy a koncertet augusztus 31én adjuk, biztosak voltunk abban, hogy az a hely, ami a legnagyobb benyomást kelti, a Shibuya AX lesz, majd mondtam hogy "gyerünk" s mindenki dolgozott rendben

- mielőtt újra összeállnátok, megszeretném kérdezni mindegyikőtöket a Phantasmagoria jó oldaláról
Matoi: sok van!! legelőször, a koncertjeink energikusak, a tagok közel állnak egymáshoz, a rajongóink lelkesek, a számaink is jók, minden nagyszerű, azon kívül....
Iori: min kívül?
Matoi: van egy tagunk, aki majdnem öregember
Kisaki: rám gondolsz? becsületesen! rólam beszélsz? (nevet)
Matoi: nem nem nem, magamról (nevet) egy kicsit kövér lettem
Mindenki: nem kicsit (nevet)
Iori: jó oldalak... van egyéniségünk, mindannyiunknak van saját szerepe, s azt gondolom, ez valóban nagyszerű, hogy azt csináltuk, amit akartunk, egyszerűen, a zenekar jó oldala mi 5en vagyunk együtt
Jun: jól kijövünk egymással és erőteljesen tudtuk a koncerteket előadni, és mert a rajongók erre reagáltak, mi ilyen módon tudtuk megcsinálni, sok rajongó mondta, hogy tetszik nekik, hogy ennyi munkát fektetünk ebbe, s úgy gondolom a másik jó dolog, ahogy a rajongókkal meg tudunk őrülni a koncert alatt
Riku: mindenki elmondta, a tagok nagyszerűek, de mindemelett, a nagyszerű vezetőnk is egy jó pont
Kisaki: és ki a nagyszerű főnök akiről beszélsz? (nevet)
Riku: Jéééé..Kisaki....
-mindenki nevet-
Riku: amióta eldöntöttük, hogy feloszlunk, látom más dolgok jó oldalát is, és mikor képesek voltunk résztvenni a hide memorial summit-on, biztosnak éreztem magam abban amit róluk gondoltam, nem votlam még olyan zenekarban korábban, amiben anélkül énekelhettem, hogy figyelnem kellne minden körülöttem lévőre, nem nagyszerű?
Jun: ez nagyszerű (nevet)
Riku: igen, nagyon kényelmesen éreztem magam, amikor megalakultunk, nem voltam képes, látni a körülettem lévő dolgokat, csak magamra tudtam gondolni, aztán lassan képessé váltam gondolni a környezetemre is s rájöttem nemkell aggódnom, ez volt a legjobb helyzet számomra, valamint a vezetőnk, aki nagyszerű..... mit nevetsz? (nevet)
Kisaki: azért nevetek mert boldog vagyok
Riku: ohh (nevet), ő mindig eléri hogy ideges legyek.. de aztis hogy kényelmesen érezzem magam, midennféle stratégiát beleértve, fél szemmel ügyel minden dologra, még most is így van
Kisaki: természetesen érzem a sok hálát ettől a 4 fickótól, meghívtam őket hogy csatlakozzanak az életem utolsó zenekarába
a 3 év alatt zenekarként, tudom hogy felnőttek lettek, s megnyugodott a lelkem menedzserként és vezetőként, mind az ötünknek megvan a saját kiváló tulajdonsága, és mikor összejöttünk, és 1 zenekar lettünk, lett egy bizalom, bárhova elmehetünk, nem fogunk kudarcot vallani, már említettük, hogy mindannyiunknak meg van a szerepe, ez figyelemreméltó, hogy képesek vagyunk betölteni, zeneíróként Jun a mi dallamkészítőnk, s Iori segít neki, még ha egy másik zenekart is segítek iker gitárosokkal, úgy gondolom soha nemlesznek jobb gitárpáros Jun és Iori-nál, oké, elmondtam amit el kelett mondanom (nevet)
Jun: köszönöm.... a kiálló körmök le fognak törni (valami japán közmondás, fogalmam sincs mit akar jelenteni :DD) ha egy jó gitárpáros fel is bukkan. uralkodni fogunk magunkon!!
Kisaki: rendben (nevet) ami Riku és Matoit illeti, rajta tartom a szemem a mostani zenekarjaikon, és úgy gondolom ők néznek ki a legjobban amikor előttem játszanak, úgy hangzik, olyan vagyok mint egy túlzottan aggódó apa

- nagyszerű a kapcsolatotok egymással... többször is feljött, hogy május 3án játszottatok a hide memorial summit-on
Jun:nem kell várnod egy másodpercet sem, olyan izgatott voltam a koncert előtt mint soha korábban, személy szerint szeretem hide zenéjét, s emiat kezdtem el zenélni, soha nem hittem volna, hogy részt vehetek ilyen nagy eseményen, mint ez, nagyon hálás vagyok, hogy felléphettünk
Matoi: minden hatalmas volt, nem csak a színpad volt óriási, minden az volt, minden erőmet beleadtam a fellépésbe, ugyanannyit mintha csak mi léptünk volna fel
Iori: emberek ezrei akarnak kimenni a rendezvényre? képes leszek játszani a koncerten? nagyon ideges voltam, remegtek a lábaim, (nevet) és a koncert után ez az egyetlen dolog amire emlékszem, mégha állandóan csak összpontosítani próbáltam
Riku: akik zenélnek, nem mondják nagyon gyakran, de több mint tehetséges vagy tehetségtelennek lenni, ez az érzelmek közvetítéséről is szól, aztgondolom képes voltam megtenni, magyarázat, hogy miért voltam képes rá, az amit korábban mondtam, úgy gondolom azt tettem amit tenni akartam

- Kisaki, képzelem, sok dolog futott át az agyadon, hogy kiállj a szinpadra miután visszavonultál
Kisaki: igaz, ez megmutatta nekem, hogy mindent elsietek az életben, ha az eltelt idő 10 évnek tűnik is vagy sem, hide ragyogása, sohasem tűnik el. rájöttem hogy a jó dolgok örökké ragyognak, meg akarom köszönni mindenkinek, akivel találkoztunk a koncerten, még ha az emberek csak ránk, vagy 1 napra jöttek el. képes voltam játszani azon a színpadon, ez erőt ad nekem az élethez

- Végül, szeretném hallani minden tagtól, mit csináltok most és mi a tervetek a jövőre, Riku az új zenekarod a chariots s mire ez az interjú megjelenik az újságban ti már nagyon készülni fogtok a Tokyói koncertre
Riku: igen, amikor a Cure ezen száma kijön, mi már túlleszünk az egyedül adott Osakai fellépésen s készülni fogunk a Tokyóira
Iori: sok szerencsét
Riku: legjobb formámat fogom hozni (nevet) nem akarom hogy furcsán nézz rám, nem akarom hogy aztmondd a chariots fél munkát végez, furcsa vagyok nem?
Matoi: kicsit az vagy
Jun: olyan mintha el akranád nyerni a tetszésünket (nevet)
Riku: mindenesetre, a chariots támadásban van!!! az egyszemélyes koncertünkön képes leszel felfogni, amit teszünk. senkire nincs szükségem aki nembírja megérteni
Mindenki: woaahhhh
Kisaki: ma nagyon bátor napod van (nevet)

- Matoi, te most a Jill Christ nevű zenekarban játszol?
Matoi: ez a zenekar néha teljesen különbözik a Phantasmagoriától, és kipróbálom a határaimat ahogy csak tudom, lesz egy koncertünk augusztus 19án az O-WESTben
Jun: ez nem a Haiku nap? (japán versforma)
Matoi: öö, ez a haiku nap...
Jun: fogsz írni egy haiku-t?
-mindenki nevet-
Kisaki: a Haiku napi koncerten olvasd fel lelkesen a haikudat (nevet)
Matoi: ....Bleah.....
Kisaki: ok, írj egy et a végén nekünk

- (nevet) s veled mi van Iori?
Iori: most egy odent üzletnél dolgozom (vmilyen japán kaja)
Jun: te csinálod az odentet Iori?
-mindenki nevet-
Iori: nem nem nem, hazudtam. ami engem illet, mindent beleadok a következő tervembe, ez minden amit mondani tudok.

- és Jun, szóló munkád fog megjelenni
Jun: újabban, folytatom a szóló dolgaimat mialatt nézem a chariots koncertet (nevet) a szóló CDm augusztus 6án fog kijönni a sonka napján
Kisaki: az a sonka amit Matoi megevett?
Matoi:.... csontnélküli sonka volt
-kitör a nevetés-

- ráadásul, résztveszel Toshi szóló projectjében
Jun: igen, egy japánt átszelő koncertsorozat lesz ezen a nyáron, amire meg lettem hívva gitárosnak, nyár után, egy zenekarba akarok csatlakozni amilyen gyorsan csak lehet, végülis én csak egy zenekarban akarok lenni, ez soha nem fog megváltozni számomra, megteszem a tőlem telhetőt

- és Kisaki meg fog jelentetni egy szóló albumot?
Kisaki: a tengerentúli verzió július 23án fog megjelenni, amig a japán verzió első kiaddása elérhető különleges megrendelésen keresztül, remélem minden érdeklődő megveszi, de valójában minden erőmet az augusztus 31ikei előkészületbe adom bele mert nem akarom hogy akik eljönnek megnézni minket, gyenge produkciót lássanak, mert a Phantasmagoriát emlékezetessé akarom tenni azok számára, akik támogatnak minket, tehát elfoglalt vagyok, és rajta tartom a szemem mind a négyük munkáján, amikor megláttam egy cikket az újságban hogy Jun Toshi szólóprojectjének gitárosa lesz, aztgondoltam, hogy ez csodálatos, én csak egyszerűen örülök Junnak, aki kapott egy esélyt, hogy ilyen nagy projectben vehet részt, sok támogatást akarok adni neki
Jun: azonnal elmondtam minet Kisakinak erről
Kisaki: mert mindig megosztjuk az ilyeneket egymással, hogy mit csinálnak, tudni akarom hogy nem voltak rossz választás számomra, előszöris augusztus 31ikén mindenkinek mutatunk valami bámulatosat, s végül Matoi meg fogja osztani velünk a haikuját
Matoi: azthittem már elfelejtetted
Kisaki: kérlek írj egy haikut a Phantasmagoria koncertjéről
Matoi: az utolsó koncertet meg csinálom
Kisaki: csinálj mégeggyet, ez nem jó, 6 szótaggal kell kezdened
Matoi: jön a vége
Jun... egynek nem jó? (nevet) azthiszem ez a maximum amit tud
-mindenki nevet-

Last edited by Kisaki fan on 2009 Feb 20 Fri, 3:21 pm, edited 4 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 19 Thu, 8:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

vúú,köszi az interjúkat^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2887 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 193  Next

All times are UTC + 1 hour