Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 6:52 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 716  Next
Author Message
 Post subject: Re: J-ROCK BULEY ^.^
PostPosted: 2006 Jul 14 Fri, 9:11 pm 
Forum Addict

Niikura Kaoru wrote:
nos...bele is kezdek rögtön...
j-rock bulit szervezünk augusztus 18-ra...nincs belépő.egy nagyon nagy házban lesz,a 17. kerületben ott lehet aludni,szal ha vki mondjuk a világ végéről jön,maradhat és nem kell parázni,hogy jajj az utolsó vonat...meg hasonlók :lol: csak annyi lenne,hogy nki hoz magával vmenyi zsét és akkor berontunk egy boltba és veszünk ami kell :D a ház elég ijesztő...szal este kicsit parás ott lenni de mivel gondolom sokan leszünk legyőzzük a félelmeinket :D na...őőő...mi lenne még???a kérdés,kinek lenne kedve eljönni???mert létszámfüggő is a dolog.nem sok értelme lenne 5-6 emberrel bullizni :lol: hehe...mit is akartam még?ja :!: ^.^ majd küldjetek légyszi playlist-eket priviben,hogy ki mit szeretne...ehhh,diru és mucc meg my bestem is lecc,szal...őőő :oops: inkább hagyjuk...na ennyit akartam...asszem...
mkit szeretettel várunk!!! :wink:

nos,az időpont változna július 31-re,de mégm indig nem reagált senki...szal???

Image

Pont 18.-án??? :((( Szombaton dolgoznom kell, így ez kimarad... pedig mennék...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 15 Sat, 5:47 pm 
Elite Member

jajj de jó!!!végre vki reagált:)nos,ezért vetettem fel a 31-ét,július...az jobb lenne???na és vki esetleg még?eddig kicsi a létszám...ami nem baj :) de azért szívesen látunk mkit :)na?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 15 Sat, 6:19 pm 
Forum Fanatic

Én nemtok menni. :cry: Júli 29-étől aug. 29-30 körülig legalábbis semmiképp.

Profile  

Post subject: Re: J-ROCK BULEY ^.^
PostPosted: 2006 Jul 16 Sun, 11:36 am 
Senior Member

Rin wrote:
Niikura Kaoru wrote:
nos...bele is kezdek rögtön...
j-rock bulit szervezünk augusztus 18-ra...nincs belépő.egy nagyon nagy házban lesz,a 17. kerületben ott lehet aludni,szal ha vki mondjuk a világ végéről jön,maradhat és nem kell parázni,hogy jajj az utolsó vonat...meg hasonlók :lol: csak annyi lenne,hogy nki hoz magával vmenyi zsét és akkor berontunk egy boltba és veszünk ami kell :D a ház elég ijesztő...szal este kicsit parás ott lenni de mivel gondolom sokan leszünk legyőzzük a félelmeinket :D na...őőő...mi lenne még???a kérdés,kinek lenne kedve eljönni???mert létszámfüggő is a dolog.nem sok értelme lenne 5-6 emberrel bullizni :lol: hehe...mit is akartam még?ja :!: ^.^ majd küldjetek légyszi playlist-eket priviben,hogy ki mit szeretne...ehhh,diru és mucc meg my bestem is lecc,szal...őőő :oops: inkább hagyjuk...na ennyit akartam...asszem...
mkit szeretettel várunk!!! :wink:

nos,az időpont változna július 31-re,de mégm indig nem reagált senki...szal???

Image

Hááát nem bizti hogy el tudok menni, d enekem tetszik a dolog^^ Augusztus jobb lenne de meglátom még el tudok-e menni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 16 Sun, 5:20 pm 
Elite Member

na figyu,akkor mikor lenne jó?szal vmi nyaralásmentes időszako dobjatok fel és megszervezem. :) komolyan,csak smondjatok egy időpontot,amikor mkinek jó lenne.mert a júliusnekem sem jó..augusztusban meg nem tom...szal ténleg tessék szólni kinek mikor lenne a legjobb :) nem szerénykedni!aug 29-31 nekem sem jó :( szal???ötlet?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 17 Mon, 4:40 pm 
Mumus

ez nagyon jó ötlet!! Csak ált azért nem szokot nyáron Jrock buli lenni mert senki nincs itthon ezért szünetel az egész!! de ha szeptemberrre teszitek vagy ilyesmi az is jó lenne!! De ki tudja mikor lesz az official Jrock visual kei party ezt csak Case tudja!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 17 Mon, 5:45 pm 
Site Admin

Ji-chan wrote:
ez nagyon jó ötlet!! Csak ált azért nem szokot nyáron Jrock buli lenni mert senki nincs itthon ezért szünetel az egész!! de ha szeptemberrre teszitek vagy ilyesmi az is jó lenne!! De ki tudja mikor lesz az official Jrock visual kei party ezt csak Case tudja!!!!!!

vagy még én sem (egyenlöre ^^)
egyébként semmi baj a nyárral, ilyenkor is szokott lenni ugyanúgy. meg egyébként is, év többi részében meg az iskola, vizsgák, megstb miatt problémázik mindenki, tehát az sem jobb.. ^^"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 17 Mon, 5:55 pm 
Elite Member

^.^akkor valami jó ötlet?mert most a szeptember elején gondolkodunk,amikor még nincs komolya tanulás...pl első 7vége...csak tényleg előre meg kéne beszélni mindent itt...augusztus elejéig meg kéne szervezni...ötlet?

Profile  

Post subject: ...
PostPosted: 2006 Jul 19 Wed, 10:47 am 
Forum Addict

Niikura Kaoru wrote:
^.^akkor valami jó ötlet?mert most a szeptember elején gondolkodunk,amikor még nincs komolya tanulás...pl első 7vége...csak tényleg előre meg kéne beszélni mindent itt...augusztus elejéig meg kéne szervezni...ötlet?

nekem 8 mikor, csak ne pénteken/szombaton... nah jó, szombat még okés... csak akkor későn érkezem^^ De megyek, és selector-múltammal betámadom a 'keverőt' a cd-immel :DDD Aztán Eve of Destiny-t fogtok hallgatni reggelik... bruhahaha^^ nah jó, csak vicceltem;) De legyen az is! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 19 Wed, 12:58 pm 
Mumus

mondjuk nekem a julius jobb lenne mert aug nem vagyok itthon csak 6 ig!!!!! ha kellenek számok szoljatok hogy kitől mi tudok segíteni!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 20 Thu, 10:47 am 
Senior Member

Sztem az lenne ha jó ha vmikor szeptember elején...mondjuk szombaton.... De nekem végülis mindegy csak legyen jó mindenkinek még az se biztos hogy el tudok menni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 20 Thu, 11:01 am 
Elite Member

jajj,okés,köszi ji-chan^^ na figyu,mit szóltok szeptember első szombatjához?mert akkor csináljuk azt hogy megbeszéljük,hánykor és hol találkozzunk,meg aztán...figy,mi lenne ha azt csinálnánk,hogy mki hoz magával 1000Ft-ot és abból berontunk a teszkóba,ami ott van 2 buszmegállónyira és ... megbeszéljük h mit akarunk. :D hehe...csak nehogy az legyen mint velünk a multkor...csak opiát vettünk meg 2 pizzlapot és hozzá ami kell aztán persze ott éheztünk^^ hehe... :oops: akkor nem volt olyan vices:D na,akkor várom az ötleteket...javaslatokat

ji-chan,priviben tudnál nekem küldeni számokat,számcímeket,amiket javasolsz...hogy leadjunk,lejátszunk?
mona,akkor küld el azokat az eve of desteny számcímeket,amiket szeretnél:)
és ugyanez mkinek,ha vmit szeretnétek ott hallani,akkor légyszi még időben küldjétek el priviben

köszike:D

Profile  

Post subject: ...
PostPosted: 2006 Jul 20 Thu, 10:58 pm 
Forum Addict

kratzlvivien wrote:
Sztem az lenne ha jó ha vmikor szeptember elején...mondjuk szombaton.... De nekem végülis mindegy csak legyen jó mindenkinek még az se biztos hogy el tudok menni

most írtam, hogy csak ne szombaton:(((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 20 Thu, 11:00 pm 
Forum Addict

Niikura Kaoru wrote:
jajj,okés,köszi ji-chan^^ na figyu,mit szóltok szeptember első szombatjához?mert akkor csináljuk azt hogy megbeszéljük,hánykor és hol találkozzunk,meg aztán...figy,mi lenne ha azt csinálnánk,hogy mki hoz magával 1000Ft-ot és abból berontunk a teszkóba,ami ott van 2 buszmegállónyira és ... megbeszéljük h mit akarunk. :D hehe...csak nehogy az legyen mint velünk a multkor...csak opiát vettünk meg 2 pizzlapot és hozzá ami kell aztán persze ott éheztünk^^ hehe... :oops: akkor nem volt olyan vices:D na,akkor várom az ötleteket...javaslatokat

ji-chan,priviben tudnál nekem küldeni számokat,számcímeket,amiket javasolsz...hogy leadjunk,lejátszunk?
mona,akkor küld el azokat az eve of desteny számcímeket,amiket szeretnél:)
és ugyanez mkinek,ha vmit szeretnétek ott hallani,akkor légyszi még időben küldjétek el priviben

köszike:D

Kikérem magamnak:P Én kértem az Eve of Destiny számokat;)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 20 Thu, 11:20 pm 
Mumus

majd ha lesz időm hogy lélegezzek akkor írok neked de most el vagyok havazva mindennel!!!!! :cry:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour