Case wrote:
rest wrote:
hát mi is megyünk jópáran
a Népstadion kéne, nem? xD
az talán kicsit nagy lenne.
egyébként nem igen volt alternatíva sem, szóval emiatt is lett a Yuk. meg egyébként is, velük nagyon jó a kapcsolat. ^^
@Case: kicsit off, de engedj meg 1 kérdést
Gondolom a KékYuk alapvetően egy megfelelő felszereléssel rendelkező zenehely, de bennem felmerült a kérdés, hogy vajon más, hangtechnikailag jobban felszerelt helyszín nem lett volna jobb?
Olvastam hogy az A38 tetőteraszán lesz valamikor NS, az A38 koncertterme pl sokkalsokkal drágább? A PeCsa ugye rendszeresen helyt ad a Connak, meg nagy a hely nagyon, azt megtölteni sokkal nehezebb, de A38 egy ismertebb látogatottabb nem csak ilyen kivételes alkalmakkor nyitvalévő hely, és talán ha az A38 maga is reklámozza, mint mondjuk 'Japán legjobb instrumentális rockzenekara" mondjuk "Japán leghíresebb gitárosával aki több nemzetközi hírességgel dolgozott együtt mint pl Ozzy Osbourne" akkor nem bennfentes jrockszerető látogatna el, akár magasabb jegyár mellett is.
És szeretném éreztetni, hogy ez csak egy teoretikus kérdés, hisz a Yuk lefixált, és a tény, hogy jönnek mindent überel.
Nincsenek de-k, meg mi lenne, ha-k, csak egy kérdés, ami felmerült bennem, és gondolom bennetek is, és tényleg nem elégedetlenkedésből modnom, hanem csak feltéve kérdezem.
Ma ezen töprengtem.. Túl nagy A38as ismerettségem nincsen, és nem ezért kérdezem hangsúlyozom. Csak teoretikusan. Hogy amúgy megkereshetők-e ilyennel, ilyesmi
És nem is akkora mint a Puskás stadion :p
Meg akkor már ha ezt megválaszolod nekem, akkor azt még megkérdezném, hogy amúgy nektek, mint NS és hazai JRock konci szervezők milyen helylistával, lehetőségekkel bírtok, hogy hova tudtok még a Yukon kívül szervezni koncertet, kapcsolatokkal stb?
köszi a választ előre is